ΜΕΝΟΎ
ΑΠΡΊΛΙΟΣ 2024

Κουλοχέρηδες - Πώς να Αγοράσετε Χαρακτηριστικά προς Όφελός σας

Διαδικτυακοί κουλοχέρηδες - Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες μπόνους Αγοράς προς όφελός σας

Δωρεάν κουλοχέρηδες ανά τύπο

Τα Πιο Δημοφιλή Μπόνους ΜαςΔυνατότητα Αγοράστε κουλοχέρηδες Online - Αγοράστε ένα μπόνους και αυξήστε τη διασκέδασή σας!

Διαδικτυακοί κουλοχέρηδες - Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες μπόνους Αγοράς προς όφελός σας

Συντάχθηκε από: Julius De Vries | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Αύγουστος 2022 | Έλεγχος γεγονότων από: Kim Birch

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Ο Julius de Vries εξετάζει τα μπόνους και τους όρους των καζίνο εδώ στην BETO™, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας να μην ξεγελαστούν από τους σκιώδεις επιχειρηματίες του χώρου. Είναι επίσης ένας επαληθευμένος εμπειρογνώμονας τυχερών παιχνιδιών. Σχετικά Julius De Vries

ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Ο γύρος μπόνους είναι αναμφίβολα το πιο περιζήτητο χαρακτηριστικό όσον αφορά τα παιχνίδια κουλοχέρη και είναι κάτι που αναζητά κάθε διαδικτυακός παίκτης. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί ειδικοί γύροι μπόνους που μπορείτε να ενεργοποιήσετε σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, όπως γύροι μπόνους για δωρεάν περιστροφές, γύροι μπόνους για ενεργοποίηση μπόνους για συγκεκριμένο παιχνίδι και άλλοι. Τέτοια παιχνίδια μπόνους είναι πολύ χρήσιμα όταν στοχεύετε να κερδίσετε τα κορυφαία τζάκποτ σε έναν κουλοχέρη.

Όλοι θέλουν να ενεργοποιήσουν αυτούς τους γύρους μπόνους, αλλά το θέμα είναι ότι αυτοί οι γύροι μπόνους δεν είναι πάντα εύκολο να ενεργοποιηθούν και ίσως χρειαστεί να περιμένετε πολλές περιστροφές προτού ενεργοποιήσετε αυτούς τους γύρους μπόνους. Ωστόσο, για να σας βοηθήσουν, ορισμένοι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες σάς επιτρέπουν να αγοράσετε αυτούς τους ειδικούς γύρους σε μια τιμή, η οποία ενεργοποιεί αμέσως τους γύρους μπόνους.

Διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω και κατανοήστε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη και τα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά των ειδικών γύρους μπόνους με χρήματα σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Τι είναι ένας κουλοχέρης αγοράς μπόνους - Πρόσβαση στον γύρο μπόνους

Παίξτε μπόνους κουλοχέρηδες αγοράς και αποκτήστε πρόσβαση στους γύρους μπόνους αμέσως.

Παίξτε μπόνους κουλοχέρηδες αγοράς και αποκτήστε πρόσβαση στους γύρους μπόνους αμέσως.

Η λειτουργία Bonus Buy Slots είναι μια ειδική λειτουργία σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες που σας επιτρέπει να παραλείψετε το βασικό παιχνίδι και να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στη λειτουργία μπόνους ή στον γύρο του παιχνιδιού μπόνους και να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στη λειτουργία μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Μπόνους Κουλοχέρη Αγοράς σε έναν κουλοχέρη, δεν χρειάζεται να περιμένετε να ενεργοποιηθούν μόνοι τους οι γύροι μπόνους, κάτι που μπορεί να χρειαστούν εκατοντάδες περιστροφές αν περνάτε μια άτυχη μέρα. Τα σύμβολα scatter σε πραγματικά χρήματα και δωρεάν διαδικτυακούς κουλοχέρηδες είναι σπάνια και συνήθως, πρέπει να προσγειώσετε τρία σύμβολα scatter στους κυλίνδρους σε ένα γύρισμα για να ενεργοποιήσετε τον ειδικό γύρο στην υποδοχή, αλλά με τη λειτουργία Bonus Buy Slot, μπορείτε να εισέλθετε ο γύρος μπόνους αμέσως.

Η βασική ιδέα πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό είναι να σας αφήσει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Θέλετε να περιμένετε να ενεργοποιηθεί ο ειδικός γύρος από μόνος του ή θα προτιμούσατε να πληρώσετε κάποια επιπλέον χρήματα και να εγγυηθείτε τον ειδικό γύρο;

Η λειτουργία Bonus Buy δεν είναι νέα προσθήκη στους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες και εισήχθη το 2017. Big Time Gaming συχνά πιστώνεται για την εφεύρεση και το μάρκετινγκ της λειτουργίας Bonus Buy καθώς ο χειριστής την εισήγαγε στον κουλοχέρη White Rabbit Megaways.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αγοράστε Μπόνους κουλοχέρηδες δυνατοτήτων - Πώς λειτουργεί η δυνατότητα;

Η ενεργοποίηση ενός ειδικού γύρου μπόνους είναι αναμφίβολα η πιο συναρπαστική στιγμή σε οποιονδήποτε διαδικτυακό κουλοχέρη, καθώς λαμβάνετε πολλά μπόνους και προνόμια από το βασικό σας παιχνίδι. Η λειτουργία Bonus Buy αυξάνει τις πιθανότητές σας να προσγειώσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό στους κυλίνδρους και τα σύμβολα που κερδίζουν μοιάζουν σαν να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους κυλίνδρους για να προσγειωθούν στο σωστό σημείο για εσάς. Οι συνδυασμοί αλυσίδων συμβόλων προσγειώνονται επίσης εύκολα στις κουλοχέρηδες μετά τη λειτουργία Bonus Buy. Οι σημερινοί προγραμματιστές του iGaming γνωρίζουν ότι δεν θέλετε πάντα να περιμένετε να ενεργοποιηθούν αυτά τα καταπληκτικά μπόνους από μόνοι τους, και έτσι έχουν αρχίσει να σας δίνουν την επιλογή να αγοράσετε ένα μπόνους και να αποκτήσετε απευθείας μια ενισχυμένη εμπειρία τζόγου.

Το Feature Buy ή το Feature Drop Slots είναι οι κουλοχέρηδες όπου μπορείτε να πληρώσετε ένα τέλος για να κερδίσετε τον κουλοχέρη και να ενεργοποιήσετε απευθείας τον γύρο μπόνους που δίνει τα τελικά βραβεία και πολλές ευκαιρίες νίκης. Αυτό λειτουργεί δίνοντάς σας την επιλογή αγοράς χαρακτηριστικών εντός παιχνιδιού στην αρχή ενός γύρου παιχνιδιού. Η χρέωση που πληρώνετε για να ενεργοποιήσετε τον γύρο μπόνους σε έναν κουλοχέρη εξαρτάται από τον μεμονωμένο κουλοχέρη και διαφέρει από μηχανή σε μηχανή. Συνήθως χρειάζεται να πληρώσετε περίπου 25 φορές έως 100 φορές το ποσό του στοιχήματός σας για να ενεργοποιήσετε αυτούς τους γύρους μπόνους.

Έτσι, τώρα καταλαβαίνετε τέλεια τι είναι η λειτουργία Bonus Buy, πώς λειτουργεί και ποια οφέλη προσφέρει. Τώρα, το ερώτημα που τίθεται είναι ότι αξίζει πραγματικά να πληρώσετε το υψηλό κόστος λειτουργίας Bonus Buy για να ενεργοποιήσετε τα ειδικά μπόνους σε έναν κουλοχέρη ή απλά περιμένετε να ενεργοποιηθούν τα μπόνους από μόνα τους;

Για να κατανοήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της λειτουργίας Bonus Buy, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τους γύρους μπόνους σε κουλοχέρηδες. Για να ξεκινήσετε τους γύρους μπόνους σε κουλοχέρηδες, πρέπει να προσγειώσετε έναν συνδυασμό 3 ή περισσότερων συμβόλων Scatter. Αυτό μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε από 1 έως 1.000 περιστροφές, αν υπολογίσετε την πιθανότητα περιστροφών, αλλά στο πραγματικό παιχνίδι, θα πρέπει να περιμένετε ένα ποσοστό επιτυχίας 1 στις 100 για να ξεκινήσει ο γύρος δωρεάν περιστροφών. Εάν επιλέξετε να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι, το κόστος περιστροφής σας εξαρτάται απόλυτα από την τύχη σας και οι αποδόσεις σας είναι επίσης εντελώς απρόβλεπτες. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσης καμία βεβαιότητα ότι η χρήση της λειτουργίας Bonus Buy θα μειώσει το κόστος περιστροφής και θα αυξήσει τις αποδόσεις σας. Εάν υποθέσουμε ότι θα είχατε πετύχει τον γύρο μπόνους στην 1η κανονική σας περιστροφή, τότε η αγορά του μπόνους για επιπλέον χρήματα θα ήταν εντελώς άχρηστη και το κόστος περιστροφής θα αυξηθεί σημαντικά.

Power of Thor Megaways (Pragmatic Play)

Power of Thor Megaways είναι μπόνους κουλοχέρηδες αγοράς. Αγοράστε πολλούς γύρους μπόνους.

Δωρεάν Παιχνίδι

Power of Thor Megaways είναι μπόνους κουλοχέρηδες αγοράς. Αγοράστε πολλούς γύρους μπόνους.

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τους κουλοχέρηδες Power of Thor Megaways εδώ στο BETO. Στην δοκιμαστική έκδοση του κουλοχέρη, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία Bonus Buy χωρίς να διακινδυνεύσετε τα πραγματικά σας χρήματα.

Η χρήση της λειτουργίας Bonus Buy στην έκδοση επίδειξης ενός διαδικτυακού κουλοχέρη είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε πραγματικά τη λειτουργία αυτής της ειδικής δυνατότητας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε την έκδοση επίδειξης του Powe of Thor Megaways για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μπόνους και σίγουρα θα εξοικονομήσετε τα πολύτιμα ευρώ σας ενώ στοιχηματίζετε.

Θυμηθείτε, η γνώση είναι δύναμη, ακόμα και στον τζόγο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Μπόνους Κουλοχέρηδες & Μπόνους Αγορά Παιχνιδιών - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο γύρος μπόνους κουλοχέρη είναι το καλύτερο μέρος όταν παίζετε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες.

Ο γύρος μπόνους κουλοχέρη είναι το καλύτερο μέρος όταν παίζετε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες.

Ως διαδικτυακός παίκτης, είναι πιθανό να έχετε πολλές ερωτήσεις και αμφιβολίες σχετικά με τη λειτουργία Bonus Buy και γενικά τους ειδικούς γύρους μπόνους των διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Όλα τα ερωτήματά σας θα απαντηθούν μέσω αυτού του άρθρου.

Ανεξάρτητα από τον κουλοχέρη που θα επιλέξετε, ένα πράγμα που θα είναι σίγουρο είναι ότι οι γύροι μπόνους είναι τα μέρη όπου θέλετε περισσότερο να βρίσκεστε. Υπάρχουν πολλά οφέλη που αποκομίζετε ενεργοποιώντας τους γύρους μπόνους σε έναν διαδικτυακό κουλοχέρη. Σε έναν γύρο μπόνους, λαμβάνετε τις ανταμοιβές με έναν υψηλότερο πολλαπλασιαστή μπόνους, ο οποίος είναι πολύ πιο ανταποδοτικός από τον κανονικό πολλαπλασιαστή του βασικού παιχνιδιού. Μερικές φορές λαμβάνετε επιπλέον τροχούς στην υποδοχή και οι σειρές διευρύνονται, διευκολύνοντάς σας να προσγειώνετε νικηφόρους συνδυασμούς στους τροχούς των διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Σε πολλούς κουλοχέρηδες παρατηρείται επίσης ότι τα σύμβολα ενισχύονται κατά τη διάρκεια των γύρους μπόνους και οι αξίες τους αυξάνονται, δίνοντάς σας μερικές εκπληκτικές πληρωμές. Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό που μπορεί να βρείτε σε ορισμένους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες είναι ότι η ενεργοποίηση του γύρου μπόνους σας δίνει μια εγγυημένη νίκη, καθιστώντας βέβαιο ότι θα τερματίσετε την περιστροφή με χρήματα στην τσέπη σας. Θα πρέπει τώρα να καταλάβετε τέλεια γιατί οι άνθρωποι τρελαίνονται μετά τους γύρους μπόνους.

Έτσι, λόγω όλων των λόγων που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να προτιμήσετε να πληρώσετε περισσότερα και να ενεργοποιήσετε αμέσως τους γύρους μπόνους, αντί να κάθεστε και να περιστρέφεστε, αναζητώντας ανήσυχα τα σύμβολα scatter για να ενεργοποιήσετε τον γύρο μπόνους.

Δοκιμάστε τους καλύτερους κουλοχέρηδες μπόνους δωρεάν στο BETO και χαλαρώστε τα παιχνίδια.

Δοκιμάστε τους καλύτερους κουλοχέρηδες μπόνους δωρεάν στο BETO και χαλαρώστε τα παιχνίδια.

Στους περισσότερους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, η πραγματική μαγεία συμβαίνει κατά τη διάρκεια των ειδικών γύρων που αυξάνουν τις τιμές πληρωμών, αυξάνουν τους πολλαπλασιαστές, προσθέτουν επιπλέον σειρές και αυξάνουν τις τιμές συμβόλων. Έτσι, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική και γόνιμη απόφαση να πληρώσετε τα επιπλέον χρήματα για την ενεργοποίηση των γύρους μπόνους σε μια υποδοχή. Θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε πολλά επιπλέον χρήματα, αλλά θα πρέπει να εξισορροπηθούν και να αντισταθμιστούν στο τέλος.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία της δυνατότητας, εδώ είναι ένα δείγμα βίντεο παιχνιδιού του Power of Thor Megaways που δείχνει πώς μπορείτε να κερδίσετε μια τεράστια πληρωμή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Bonus Buy.

Βίντεο: Κουλοχέρηδες - Πώς να Αγοράσετε Χαρακτηριστικά προς Όφελός σας

Δωρεάν περιστροφές μπόνους γύρου παιχνιδιού από μπόνους κουλοχέρηδες αγοράς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να αγοράσετε μπόνους κουλοχέρη - Δοκιμάστε άμεσα τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών

Τα παιχνίδια κουλοχέρηδες κυριαρχούν στους πίνακες κατάταξης των χειριστών καζίνογια αρκετές δεκαετίες, ενώ αναπτύσσονται και βελτιώνονται συνεχώς και οι ίδιοι. Όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά, τα παιχνίδια κουλοχέρη ήταν βασικά παιχνίδια χωρίς ειδικά μπόνους και έπρεπε να προσγειώσετε έναν νικητήριο συνδυασμό στους τροχούς του παιχνιδιού για να λάβετε μια πληρωμή. Ωστόσο, με τον καιρό, τα κουλοχέρηδες άρχισαν να προσθέτουν ενδιαφέροντα στοιχεία και διάφορα άλλα μπόνους στο παιχνίδι τους. Το πρώτο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στους κουλοχέρηδες ήταν το συγκεκριμένο δωρεάν μπόνους περιστροφής, το οποίο απαιτούσε να προσγειωθείτε μερικά ειδικά σύμβολα (σύμβολα scatter) στους κυλίνδρους του κουλοχέρη. Στη συνέχεια άλλα ειδικά μπόνους όπως μίνι-παιχνίδια, τροχοί μπόνους και τυχερές κληρώσεις εισήχθησαν επίσης σε κουλοχέρηδες. Οι κουλοχέρηδες βρίσκονται ακόμη σε φάση ανάπτυξης, με νέες καινοτομίες να προστίθενται με τον καιρό.

Μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να ενεργοποιήσετε απευθείας τους γύρους μπόνους.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα μπόνους κουλοχέρηδων διαδικτυακής αγοράς:

Σκεφτείτε ότι το κόστος περιστροφής είναι 1 € ανά περιστροφή και υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε το ειδικό χαρακτηριστικό στο 100 φορές το ποντάρισμά σας. Έτσι, το κόστος αγοράς του μπόνους θα ήταν 1€ x 100 = 100€. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy, πρέπει να πληρώσετε 100 €. Αφού επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy, τρία σύμβολα scatter θα προσγειωθούν αυτόματα στους κυλίνδρους του κουλοχέρη στην επόμενη περιστροφή.

Ακριβώς όπως το παραπάνω παράδειγμα, πρέπει να πληρώσετε ένα μεγάλο ποσό για να ενεργοποιήσετε το ειδικό μπόνους σε ένα παιχνίδι. Το κόστος ενεργοποίησης του ειδικού μπόνους είναι συνήθως μεταξύ 50x και 200x που αξίζει το αρχικό ποντάρισμα, ανάλογα με το μεμονωμένο κουλοχέρη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αγοράστε κουλοχέρηδες μπόνους - Οφέλη από τις αγορές μπόνους όταν παίζετε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες

Η χρήση της λειτουργίας Bonus Buy σε έναν κουλοχέρη μπόνους αγοράς μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας.

Η χρήση της λειτουργίας Bonus Buy σε έναν κουλοχέρη μπόνους αγοράς μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας.

Αυτές τις μέρες, σχεδόν κάθε διαδικτυακός κουλοχέρη στον οποίο παίζετε περιέχει έναν ειδικό γύρο μπόνους που σας προσφέρει πρόσθετα προνόμια και ειδικές ανταμοιβές σε σύγκριση με το κανονικό βασικό παιχνίδι. Τέτοιες δυνατότητες υπάρχουν στους κουλοχέρηδες για να βελτιώσουν την εμπειρία σας στον τζόγο και να σας δώσουν έναν νέο τρόπο να πετύχετε μια καλή πληρωμή. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να ενεργοποιήσετε αυτούς τους γύρους μπόνους. Συνήθως, πρέπει να προσγειώσετε 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter στους κυλίνδρους του κουλοχέρη για να ενεργοποιήσετε τους γύρους μπόνους.

Εάν είστε ένας από εκείνους τους παίκτες που δεν τους αρέσει να περιμένουν να ενεργοποιηθούν τα μπόνους από μόνοι τους, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy πληρώνοντας κάποια επιπλέον χρήματα. Δουλεύει κάπως έτσι; όταν ξεκινάτε να παίζετε σε έναν διαδικτυακό κουλοχέρη, μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές:

 • Για να συνεχίσετε να περιστρέφετε χειροκίνητα τους κυλίνδρους μέχρι να ενεργοποιηθεί ο ειδικός γύρος
 • Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης περιστροφής
 • Για να αγοράσετε τον ειδικό γύρο απευθείας χωρίς να περιμένετε

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χρήση των δύο κορυφαίων επιλογών, καθώς στο τέλος θα σας μεταφέρουν επίσης στον γύρο δωρεάν περιστροφής. Όμως, δεν έχει νόημα να σπαταλάτε τον χρόνο σας περιστρέφοντας τους τροχούς όταν θέλετε απλώς να απολαύσετε τον γύρο μπόνους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Δωρεάν Γύρος Μπόνους Περιστροφών - Τα έπαθλα των μεγάλων κουλοχέρηδων

Η κορυφαία νίκη οποιουδήποτε διαδικτυακού κουλοχέρη συνήθως συνδέεται στον ειδικό γύρο μπόνους. Μπορείτε να κερδίσετε την κορυφή μέσω των λειτουργιών προοδευτικού τζάκποτ σε ορισμένους κουλοχέρηδες, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση των διαδικτυακών κουλοχέρηδων που έχουν προγραμματιστεί σε ένα προοδευτικό δίκτυο τζάκποτ.

Για παράδειγμα, σε έναν διαδικτυακό κουλοχέρη, μπορείτε να κερδίσετε μια μέγιστη πληρωμή αξίας 100x μέσω του βασικού παιχνιδιού. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 10.000 φορές το ποντάρισμά σας εάν κερδίσετε την πληρωμή μέσω του γύρου μπόνους.

Στην πραγματική ζωή, θα λειτουργούσε ως εξής:
 • Ένα παιχνίδι προσφέρει ένα τζάκποτ αξίας 10.000 φορές το στοίχημά σας
 • Ποντάρεις 1€
 • Η τιμή της λειτουργίας Μπόνους Αγορά είναι 100 φορές το στοίχημά σας
 • Αγοράζετε το χαρακτηριστικό και κερδίζετε το τζάκποτ
 • Η συνολική σας νίκη θα είναι 10.000 € / 100 € = 100 φορές την αρχική σας επένδυση

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy σε έναν διαδικτυακό κουλοχέρη προς όφελός σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Οι κουλοχέρηδες έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση!

Οι κουλοχέρηδες έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και να κερδίζετε μεγάλα τζακ ποτ!

Οι κουλοχέρηδες έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και να κερδίζετε μεγάλα τζακ ποτ!

Σήμερα, πολλοί διαδικτυακοί κουλοχέρηδες σάς προσφέρουν τη λειτουργία Bonus Buy που σας επιτρέπει να αγοράσετε τον γύρο μπόνους σε έναν κουλοχέρη πληρώνοντας επιπλέον χρήματα.

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το κύριο κίνητρο ενός κουλοχέρη, ή, στην πραγματικότητα, οποιουδήποτε παιχνιδιού τυχερών παιχνιδιών, είναι να σας διασκεδάσει και θα πρέπει να στοιχηματίζετε στο διαδίκτυο αποκλειστικά για λόγους απόλαυσης και αναψυχής.

Η λειτουργία Bonus Buy είναι ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία τζόγου. Όπως φαίνεται σε πολλούς διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, τα καλύτερα βραβεία παιχνιδιών καθορίζονται στους γύρους μπόνους και αναγκάζεστε να τα ενεργοποιήσετε εάν θέλετε μεγάλες ανταμοιβές. Για να αυξήσετε περαιτέρω τη διασκέδασή σας, οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες σάς προσφέρουν να αγοράσετε αυτούς τους γύρους για κάποια χρήματα, δίνοντάς σας κάποια βεβαιότητα για την πληρωμή σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Η δημοτικότητα της λειτουργίας Bonus Buy

Η λειτουργία Bonus Buy κερδίζει μεγάλη δημοτικότητα αυτές τις μέρες. Ο κόσμος των διαδικτυακών κουλοχέρηδων είναι σαν να περνάτε μια επανάσταση και θα δείτε νέες και καινοτόμες αλλαγές σε κάθε πτυχή του διαδικτυακού τζόγου και των κουλοχέρηδων αυτές τις μέρες. Ωστόσο, ακόμα και μετά από τόσες αλλαγές και προσθήκες, ο γύρος μπόνους παραμένει η πιο περιζήτητη πτυχή ενός διαδικτυακού κουλοχέρη, καθώς σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό το μπόνους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από την αυξανόμενη δημοτικότητα της λειτουργίας Μπόνους Αγορά και των Κουλοχέρηδων Αγοράς Δυνατοτήτων, αλλά ο μεγαλύτερος είναι ότι συνήθως σας παρέχει εγγύηση για την επιστροφή του κουλοχέρη.

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της δυνατότητας Bonus Buy, πολλοί διάσημοι προγραμματιστές iGaming δημιουργούν όλο και περισσότερους κουλοχέρηδες αγοράς δυνατοτήτων για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παικτών τους. Big Time Gaming και άλλοι προγραμματιστές πρόβλεψαν έγκαιρα την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτής της ειδικής δυνατότητας και άρχισαν να αναπτύσσουν τους νέους τους τίτλους με τη λειτουργία Bonus Buy, ώστε να μπορείτε να περιμένετε περισσότερους κουλοχέρηδες αγοράς δυνατοτήτων στο σύμπαν iGaming πολύ σύντομα.

Οι "Κυνηγοί μπόνους" είναι οι άνθρωποι που ενισχύουν τη ζήτηση για κουλοχέρηδες αγοράς δυνατοτήτων. Αυτοί είναι διαδικτυακοί τζογαδόροι με κίνητρο να αρπάξουν το κορυφαίο τζάκποτ ενός διαδικτυακού καζίνο. Συνήθως, φαίνεται ότι αυτοί οι "Κυνηγοί μπόνους" χρησιμοποιούν τη λειτουργία Bonus Buy για να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν κορυφαίες νίκες, τις οποίες θέλουν να εμφανίζουν στα προφίλ τους στο Youtube και στο Twitch.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Λειτουργία Bonus Buy - Πώς να εκμεταλλευτείτε πλήρως;

Η λειτουργία Bonus Buy είναι ένας καταπληκτικός πόρος για χρήση στη συνεδρία τζόγου σας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσετε σωστά τη λειτουργία του χαρακτηριστικού και να κάνετε την έρευνά σας.

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Bonus Buy:

 • Ελέγξτε την κανονική συχνότητα του γύρου μπόνους - Εάν παίζετε σε ένα κουλοχέρη που ενεργοποιεί συχνά τον γύρο μπόνους, τότε δεν είναι ωφέλιμο να πληρώσετε ένα τεράστιο ποσό επιπλέον χρημάτων για να ενεργοποιήσετε το μπόνους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να περιστρέψετε τους κυλίνδρους με το κανονικό ποσό στοιχήματος και να περιμένετε να ενεργοποιηθεί μόνος του ο γύρος μπόνους.
 • Κατανοήστε τη λειτουργία του γύρου μπόνους - Πριν αγοράσετε τον γύρο μπόνους με τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο, θα πρέπει να κατανοήσετε σωστά τη λειτουργία του γύρου μπόνους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα παίζοντας την έκδοση επίδειξης του κουλοχέρη. Όλες οι εκδόσεις επίδειξης καλών διαδικτυακών κουλοχέρηδων είναι διαθέσιμες εδώ στο BETO. Δοκιμάστε τις εκδόσεις επίδειξης πριν στοιχηματίσετε με πραγματικά χρήματα.
 • Ρυθμίστε το όριο των απωλειών σας - Δεν πρέπει ποτέ να παίζετε χωρίς σταθερό προϋπολογισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει ένα όριο απώλειας για τον εαυτό σας το οποίο δεν θα ξεπεράσετε ποτέ. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές υπόλοιπο λογαριασμού.
 • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Bonus Buy εάν έχετε συχνές απώλειες - Δεν έχει νόημα να έχετε απώλειες ξανά και ξανά, επομένως εάν δεν πιστεύετε ότι η λειτουργία Bonus Buy είναι κατασκευασμένη για εσάς σε κάποια συγκεκριμένη υποδοχή, θα πρέπει να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να σκέφτεστε είναι πώς να βρείτε έναν τρόπο να προσδιορίσετε εάν είναι φθηνότερο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy ή να περιστρέψετε τους τροχούς με κανονικά στοιχήματα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να εξακριβωθεί το πραγματικό κόστος των περιστρεφόμενων τροχών μακροπρόθεσμα. Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες βασίζονται καθαρά στην τύχη και δεν μπορείτε να τους επηρεάσετε με κανέναν τρόπο. Έτσι, θα έχετε μια διαφορετική εμπειρία τζόγου κάθε φορά που παίζετε σε έναν κουλοχέρη. Γι' αυτό είναι σοφό να αφήνουμε τα πράγματα όπως είναι και να παίζουμε με ελεύθερο μυαλό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες;

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy

Αφού διαβάσετε τόσα πολλά σχετικά με τη λειτουργία Bonus Buy, είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε ένα διαδικτυακό καζίνο. Ωστόσο, το ερώτημα που παραμένει είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy σε ένα παιχνίδι;

Το εάν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ή όχι τη λειτουργία Bonus Buy εξαρτάται από αυτούς τους μερικούς παράγοντες :

 • Το μέγεθος του τραπεζικού σας λογαριασμού.
 • Πόσο θέλετε να παίξετε τον γύρο μπόνους;
 • Τι προτιμάτε? Η συγκίνηση του κυνηγιού ή η άμεση πληρωμή;
 • Η πειθαρχία σας στον τζόγο.
 • Πόσο σας αρέσουν οι τεράστιες πληρωμές;

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η λειτουργία Bonus Buy μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και θα πρέπει να αποφύγετε αυτήν τη δυνατότητα εάν το bankroll σας είναι μικρό. Ζυγίστε σωστά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της λειτουργίας Bonus Buy πριν τη χρησιμοποιήσετε σε ένα παιχνίδι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συχνές ερωτήσεις - Δυνατότητα αγοράς μπόνους κουλοχέρη

Η λειτουργία Bonus Buy είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία, αναμφίβολα, αλλά μπορεί επίσης να μπερδέψει πολλούς διαδικτυακούς παίκτες. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία Bonus Buy σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες.

Τι είναι οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες αγοράς μπόνους;

Οι κουλοχέρηδες Online Bonus Buy είναι οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες που σας προσφέρουν να αγοράσετε τους ειδικούς γύρους στους κουλοχέρηδες για κάποια σταθερά χρήματα. Συνήθως χρειάζεται να πληρώσετε περίπου 50x έως 200x του στοιχήματός σας για να αγοράσετε τους ειδικούς γύρους σε κουλοχέρηδες.

Είναι νόμιμη η χρήση της δυνατότητας μπόνους αγοράς σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες;

Ναι, είναι απολύτως νόμιμη η χρήση της δυνατότητας Bonus Buy σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες στις περισσότερες χώρες. Ωστόσο, εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δυστυχώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy.

Είναι οικονομικά επωφελής η επένδυση στη λειτουργία Bonus Buy;

Εάν παίζετε σε έναν διαδικτυακό κουλοχέρη με μεγάλο μισθολόγιο, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να επενδύσετε στη λειτουργία Bonus Buy. Αλλά αν έχετε σχετικά μικρότερο μισθολόγιο, τότε αυτό το χαρακτηριστικό θα ήταν ένα τεράστιο στοίχημα και θα πρέπει να το αποφύγετε.

Πόσα πρέπει να πληρώσω για να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία Bonus Buy;

Γενικά, η λειτουργία Bonus Buy σας κοστίζει περίπου 75 φορές το ποντάρισμά σας έως 200 φορές το ποντάρισμά σας. Μπορεί να μην ισχύει για όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι το συνηθισμένο εύρος.

Όλοι οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες προσφέρουν τη λειτουργία Bonus Buy;

Όχι, δεν θα σας επιτρέψει κάθε κουλοχέρη να αγοράσετε τη λειτουργία Bonus Buy για επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, η δημοτικότητα της λειτουργίας Bonus Buy αυξάνεται ραγδαία και όλο και περισσότεροι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες έχουν αρχίσει να προσφέρουν τη λειτουργία Bonus Buy τώρα.

Πρέπει να χρησιμοποιώ τη δυνατότητα Bonus Buy κάθε φορά;

Το αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy εξαρτάται απόλυτα από την κατάσταση του bankroll σας. Εάν έχετε καλό τραπεζικό υπόλοιπο για τη συνεδρία τυχερών παιχνιδιών σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bonus Buy ελεύθερα, αλλά εάν το τραπεζικό σας υπόλοιπο είναι λίγο χαμηλό, τότε η λειτουργία Bonus Buy θα πρέπει να αποφευχθεί.

Ποιες ειδικές ανταμοιβές μπορώ να λάβω μετά τη χρήση της λειτουργίας Bonus Buy;

Η λειτουργία Bonus Buy θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στον γύρο μπόνους του κουλοχέρη. Μπορείτε να λάβετε πολλές διαφορετικές ανταμοιβές μέσω γύρους μπόνους, όπως δωρεάν περιστροφές, πρόσβαση σε μίνι παιχνίδια, άμεσες πληρωμές μετρητών και πολλά άλλα.