ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Buffalo King Megaways - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Buffalo King Megaways από Pragmatic Play

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways

Αυτός ο κουλοχέρης είναι από το Pragmatic Play, στο οποίο φαίνονται τεράστιοι βούβαλοι και άγρια ζώα. Το Buffalo King έγινε τεράστια επιτυχία και η προσθήκη ενός μηχανικού της Megaways ήταν ένα σημαντικό βήμα για να γίνει πιο επιτυχημένο. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια με την προηγούμενη έκδοση, όπως το περιβάλλον και οι χαρακτήρες που παίζετε. Στο παιχνίδι, λαμβάνετε συναρπαστικές περιστροφές για να κυνηγήσετε τεράστιους βουβάλους και ΚΟΛΟΣΣΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ.


Κυκλοφόρησε: 16.04.2021
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X5000

Συντάχθηκε από: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Aug 2022

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Υπάρχουν 200.704 τρόποι για να κερδίσετε

Συναρπαστικοί τροχοί Cascading και λειτουργία Tumble

Αποκτήστε μια δυνατότητα αγοράς μπόνους για 100X

Λαμβάνετε Wild Multipliers σε δωρεάν περιστροφές

Ζήστε το διάσημο σκηνικό της άγριας φύσης της Βόρειας Αμερικής

Αρνητικά

Το παιχνίδι έχει πολύ υψηλή μεταβλητότητα

Το μέγιστο κέρδος των 5000x θεωρείται χαμηλό για τους κουλοχέρηδες Megaways

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Pragmatic Play

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 96.52

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Μέγιστο Ποντάρισμα 125.00

Κύλινδροι 6

Γραμμές 7

Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Ποντάρισμα Μπόνους Αγορά Χαρακτηριστικού Κλιμακωτές Νίκες/Νίκες με Κατολίσθηση Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Χαρακτήρες

Βουβάλι


Pragmatic Play επιστρέφει με τον κουλοχέρη Buffalo King Megaways

Pragmatic Play επιστρέφει με τον κουλοχέρη Buffalo King Megaways

Παρουσιάζοντας - Buffalo King Megaways

Το παιχνίδι Buffalo King s Megaways φτιαγμένο από το Pragmatic Play, καλεί τον εσωτερικό σας βουβάλι, πηγαίνοντάς σας σε εκδρομές στα αμερικανικά φαράγγια. Το Buffalo King ωθεί τους κυλίνδρους σε νέα επίπεδα με 200.704 τρόπους Megaways, το ριμέικ του αρχέγονου.

Ο κουλοχέρης Buffalo King s Megaways έχει έξι τροχούς και 2 έως 8 σειρές. Η διαφορά στον αριθμό των σειρών επιτρέπει έναν μεταβλητό αριθμό σειρών κάθε περιστροφή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικές γραμμές πληρωμής με κάθε περιστροφή, κάτι που είναι βασικό χαρακτηριστικό των κουλοχέρηδων Megaways. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικές γραμμές πληρωμής με κάθε περιστροφή, το οποίο είναι βασικό χαρακτηριστικό των κουλοχέρηδων εμπνευσμένων από τη Megaways. Αυτό είναι υψηλό ρίσκο και ο τυχερός παίκτης μπορεί να κερδίσει έως και 5000 φορές το αρχικό στοίχημα . Τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια σε αυτόν τον κουλοχέρη, αλλά καθώς είναι διάδοχος, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στις δυνατότητες. Οι λειτουργίες που μπορείτε να παίξετε είναι Wild Symbol, Tumble, Free Spins, Ante Bet και Bonus Buy.

Βίντεο: Κουλοχέρης Buffalo King Megaways - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Αυτό το παιχνίδι έχει 6 τροχούς και 2 έως 8 σειρές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα, γραφικά και σύμβολα

Η νέα έκδοση μοιράζεται τα σχεδιαστικά στοιχεία που έφεραν την επιτυχία της προηγούμενης έκδοσης. Αυτός ο κουλοχέρης εδρεύει στις αμερικανικές κακές χώρες και υπάρχουν πολλά παραδεισένια ζώα όπως κούγκαρ, άλκες, αετοί, λύκοι και βουβάλια. Οι παίκτες μεταφέρονται στη μεγάλη ερημιά από τους φανταστικούς χαρακτήρες και τα περιεκτικά στυλ τέχνης. Δεν υπάρχει καμία ευθύνη όσον αφορά τον σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι βασίζεται στα λιβάδια, με ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα και έναν ουρανό γεμάτο αστέρια στο βάθος . Κερδίζετε όταν υπάρχει ένας συνδυασμός τριών ή περισσότερων πανομοιότυπων συμβόλων σε διπλανούς τροχούς. Υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα εμφάνισης συμβόλων από την προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού.

ο Το παιχνίδι αποτελείται από τρία επίπεδα συμβόλων. Τα σύμβολα με τη χαμηλότερη πληρωμή είναι 10, J, Q, K και A. Τα σύμβολα μεσαίας πληρωμής περιλαμβάνουν μια άλκη, έναν λύκο και ένα κούγκαρ. Τα σύμβολα που πληρώνουν τα περισσότερα είναι ένας αετός και ο πανίσχυρος βούβαλος. Εάν στην οθόνη εμφανίζονται 6 από τα σύμβολα βουβάλου, κερδίζετε 20 φορές το αρχικό στοίχημα. Το παιχνίδι έχει επίσης ένα χρυσό βουβάλι και έχει ένα μπόνους γραμμένο πάνω του.

Buffalo King έχει πολλά παραδεισένια ζώα όπως κούγκαρ, άλκες, αετούς, λύκους και βουβάλια

Buffalo King έχει πολλά παραδεισένια ζώα όπως κούγκαρ, άλκες, αετούς, λύκους και βουβάλια

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Οδηγός παικτών για το Buffalo King Megaways

Τα χειριστήρια του Buffalo King Megaways είναι απλοϊκά.

  • Όταν το παιχνίδι έχει φορτωθεί, κάνετε κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος με το "i" πάνω του. Βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μετά από αυτό, θα δείτε τον πίνακα πληρωμών που δείχνει την εξήγηση των μπόνους και των πληρωμών.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε το στοίχημά σας. Το στοίχημα είναι μεταξύ 0,20 και 100 νομισμάτων.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις όπου μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα στυψίματος και να αλλάξετε τον ήχο.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή, όπου μπορείτε να ορίσετε όρια απώλειας και νίκης.
  • Πατήστε το κουμπί περιστροφής και το παιχνίδι ξεκινά.
Ο αριθμός των τρόπων για να κερδίσετε είναι 200.704

Ο αριθμός των τρόπων για να κερδίσετε είναι 200.704

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Το μυστικό για να κερδίσετε αυτόν τον κουλοχέρη

Το παιχνίδι λειτουργεί όπως άλλοι κουλοχέρηδες στους οποίους υπάρχουν πολλά σύμβολα και τρόποι νίκης. Αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα σύμβολα που λαμβάνετε.

Ο αριθμός των τρόπων για να κερδίσετε είναι 200.704 – και αυτός είναι ο διπλάσιος αριθμός σε τυπικούς κουλοχέρηδες Megaways.

Μετά από μια νίκη, θα εμφανιστεί ένα spin animation και νέα σύμβολα θα εμφανιστούν στη θέση των παλαιών.

Μέγιστη νίκη Buffalo King Megaways

Η μεγαλύτερη νίκη που μπορεί κανείς να πάρει είναι 5000X. Αυτό είναι εντυπωσιακό στους συνηθισμένους κουλοχέρηδες, αλλά σε ένα παιχνίδι Megaways δεν είναι σημαντικό.

Για παράδειγμα, οι πιο επιτυχημένοι κουλοχέρηδες με μηχανισμό Megaways περιλαμβάνουν το Bonanza και το Gonzo's Quest. Αυτά έχουν τις υψηλότερες νίκες 12.000x και 50.000x, αντίστοιχα.

Η μεγαλύτερη νίκη που μπορείτε να πάρετε είναι 5000X

Η μεγαλύτερη νίκη που μπορείτε να πάρετε είναι 5000X

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Κουλοχέρη Buffalo King Megaways - Συναρπαστικά χαρακτηριστικά

Στο Buffalo kings Megaways, μπορείτε να κερδίσετε την υψηλότερη ανταμοιβή των 5000X, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη βοήθεια ειδικών μπόνους που περιγράψαμε παρακάτω:

Μπαλαντέρ

Το σύμβολο wild βοηθά στη δημιουργία περισσότερων νικηφόρων συνδυασμών, αντικαθιστώντας όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το σύμβολο Scatter. Αυτό το σύμβολο μπορεί να προσγειωθεί μόνο στον 2ο, 3ο, 4ο και 5ο τροχό.

Κατρακύλισμα

Μόλις περιστρέψετε τους τροχούς και κερδίσετε, η λειτουργία Tumble θα ενεργοποιηθεί και όλα τα σύμβολα που ήταν μέρος των νικητήριων συνδυασμών θα πέσουν και νέα σύμβολα θα πάρουν τις θέσεις τους. Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιείται συνεχώς μέχρι να συνεχίσετε να κερδίζετε και να δημιουργηθούν νέοι νικηφόροι συνδυασμοί.

Δωρεάν Περιστροφές

Εάν η περιστροφή σας έχει ως αποτέλεσμα 4 ή περισσότερα σύμβολα scatter, λαμβάνετε μια δωρεάν περιστροφή. Ο αριθμός των δωρεάν περιστροφών καθορίζεται από τον αριθμό των συμβόλων scatter που λαμβάνετε. Τα σύμβολα scatter μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε άμεσες πληρωμές. Ακολουθούν τα αποτελέσματα διαφορετικών αριθμών συμβόλων διασποράς:

  • Προσθέστε 4 σύμβολα Scatter και κερδίστε 12 δωρεάν περιστροφές και μια πληρωμή 5 φορές το στοίχημά σας
  • Προσθέστε 5 σύμβολα Scatter και κερδίστε 17 δωρεάν περιστροφές και μια πληρωμή 20 φορές το στοίχημά σας
  • Προσθέστε 6 σύμβολα Scatter και κερδίστε 22 δωρεάν περιστροφές και μια πληρωμή 100 φορές το στοίχημά σας

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πέντε επιπλέον δωρεάν περιστροφές προσγειώνοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter. Καθώς αρχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις επιπλέον περιστροφές, όλα τα wilds που εμφανίζονται θα πολλαπλασιάζονται 2Χ, 3Χ ή 5Χ. Θα συμπεριληφθούν και θα πολλαπλασιαστούν επίσης οι δυνατότητες κύλισης, και μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία ανατροπής, θα λάβετε μια συνολική πληρωμή.

Ante Bet

Η πιθανότητα να λάβετε δωρεάν περιστροφές μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που ονομάζεται ante bet. Σε αυτό, πληρώνετε 25% επιπλέον του αρχικού στοιχήματος και οι πιθανότητες ενεργοποίησης των δωρεάν περιστροφών θα διπλασιαστούν. Ακόμα κι αν έχετε υψηλότερο στοίχημα, τα σύμβολα θα πληρώσουν σαν ένα μικρό στοίχημα.

Αγοράστε δωρεάν περιστροφές

Μπορείτε να αγοράσετε δωρεάν περιστροφές πληρώνοντας 100 φορές το αρχικό στοίχημα και θα φορτώσετε τυχαία 4, 5 ή 6 σύμβολα scatter, με αποτέλεσμα να λάβετε 10, 17 ή 22 δωρεάν περιστροφές.

Εάν θέλετε να μεταβείτε απευθείας στη λειτουργία Δωρεάν περιστροφών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αγορά δωρεάν περιστροφών

Εάν θέλετε να μεταβείτε απευθείας στη λειτουργία Δωρεάν περιστροφών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αγορά δωρεάν περιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Το Return to Player Ratio, Volatility και έκδοση για κινητά

Το RTP (επιστροφή στον παίκτη) αυτού του παιχνιδιού είναι 96,52%. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά επικίνδυνο διαδικτυακό κουλοχέρη, όπως αναμενόταν από τα παιχνίδια της Megaways.

Κουλοχέρη Buffalo King Megaways

Αυτό το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο με τη γλώσσα προγραμματισμού HTML5, καθιστώντας το προσαρμόσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή και λειτουργικό σύστημα. Αυτό το παιχνίδι λειτουργεί ομαλά σε όλες τις κινητές συσκευές και τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία σχεδίασης είναι απόλυτα κατάλληλα για μικρότερες οθόνες.

Το μέγιστο όριο για το στοίχημα έχει αυξηθεί σε 125

Το μέγιστο όριο για το στοίχημα έχει αυξηθεί σε 125

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Buffalo King Megaways - Συνολική περίληψη

Νέοι κουλοχέρηδες δημιουργούνται συνεχώς με το The Megaways Mechanic, αλλά εξακολουθούν να γίνονται διάσημοι. Είναι μια υπέροχη ιδέα να χρησιμοποιήσει ο δημιουργός του κουλοχέρη βίντεο και Buffalo King να πάρει μια συνέχεια μετά από αυτό στη νέα έκδοση είναι πολύ συναρπαστικό. Η πλειοψηφία των χαρακτηριστικών είναι παρόμοια με το περιβάλλον και τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την έκδοση. Το μέγιστο όριο για το στοίχημα έχει αυξηθεί στα 125 τώρα. Αυτή η αλλαγή έχει γίνει λόγω του επαγγελματία κοινού του παιχνιδιού που του αρέσει να στοιχηματίζει τεράστια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να παίζει με υψηλότερα πονταρίσματα. Η Megaways έχει προσθέσει επίσης μια λειτουργία Tumble που ενεργοποιείται από νικηφόρους συνδυασμούς. Όπως εξηγείται στην περιγραφή των χαρακτηριστικών, η παρουσία της δυνατότητας Tumble πολλαπλασιάζει όλα τα wilds που προσγειώνονται κατά τη λειτουργία Free Spins κατά 2x, 3x ή 5x. Αυτοί οι πολλαπλασιαστές είναι υπεύθυνοι για τις τεράστιες πιθανές πληρωμές που μπορείτε να κερδίσετε μέχρι το τέλος.

Η προηγούμενη έκδοση αυτού του παιχνιδιού που ονομάζεται Buffalo King είχε μέγιστη νίκη 96.750 φορές το αρχικό στοίχημα, αλλά οι δυνατότητες να το κερδίσετε ήταν ρηχές και σχεδόν το κατέστησαν αδύνατο. Η μέγιστη νίκη τώρα έχει μειωθεί σε 5.000 φορές το αρχικό στοίχημα, το οποίο φαίνεται πιο εφικτό. Εδώ είναι δυνατή η πραγματοποίηση μεγάλων πληρωμών λόγω των απεριόριστων Δωρεάν Περιστροφών που μπορείτε να κερδίσετε. Ακόμα κι αν λαμβάνετε πολλές Δωρεάν Περιστροφές όταν ξεκινά η λειτουργία, μπορείτε να λάβετε όσες επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές θέλετε.

Αυτός ο κουλοχέρης Megaways βασίζεται στις νικητήριες έννοιες του Pragmatic Play που χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη έκδοση που ονομάζεται Buffalo King. Το θέμα Prairie και το συνολικό περιβάλλον συνδυάζονται καλά με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Ενότητα FAQ για Buffalo King Megaways

Τι να περιμένετε το RTP από το χαρακτηριστικό Buffalo King Megaways

Buffalo King προσφέρει αναλογία RTP 96,25%, η οποία θεωρείται πάνω από τη μέση βαθμολογία και είναι ακόμη πιο σημαντική από το αρχικό παιχνίδι.

Ποια είναι η αστάθεια του Buffalo King Megaways;

Αυτή η υποδοχή έχει υψηλή μεταβλητότητα. Έτσι θα βοηθούσε αν είστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυνατή νίκη στο Buffalo King Megaways;

Το υψηλότερο διαθέσιμο κέρδος σε αυτόν τον κουλοχέρη είναι 5000 φορές το αρχικό σας στοίχημα και αυτό είναι ένα αρκετά καλό ποσό λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή μεταβλητότητα αυτού του κουλοχέρη βίντεο. Ωστόσο, συμφωνούμε ότι γενικά, η υποδοχή Megaways θα πρέπει να προσφέρει υψηλότερα ποσά.

Θα βρω μια λειτουργία δωρεάν περιστροφών στο Buffalo King Megaways;

Φυσικά! Θα λάβετε αρχικά 22 δωρεάν περιστροφές και στη συνέχεια, καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, θα λάβετε πολλαπλασιαστικά σύμβολα μπαλαντέρ, τα οποία θα ενισχύσουν τη συνολική σας νίκη.

Ποιοι είναι οι τρόποι για να κερδίσετε Buffalo King Megaways;

Υπάρχουν 200.704 τρόποι για να κερδίσετε Buffalo King Megaways και θα πρέπει να χαρείτε να ξέρετε ότι αυτή είναι μια από τις υψηλότερες μετρήσεις σε αυτόν τον κινητήρα.

Υπάρχει περίπτωση να παίξετε δωρεάν τον κουλοχέρη Buffalo King Megaways;

Απολύτως! Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοσή μας εδώ στο BETO. Θα βρείτε μια δοκιμαστική έκδοση για Buffalo King Megaways εδώ.