ΜΕΝΟΎ
Αναζήτηση
Κουλοχέρηδες

Big Bass Splash Δωρεάν Παιχνίδι

Big Bass Splash Demo υποδοχής

Big Bass Splash Δωρεάν Παιχνίδι
Παίξτε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Big Bass Splash από Reel Kingdom

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Big Bass Splash Αστέρι αξιολόγησηςΑστέρι αξιολόγησης

Big Bass Splash Δοκιμαστική έκδοση

Ο κουλοχέρης Big Bass Splash είναι μια ακόμη πολλά υποσχόμενη προσθήκη στη λίστα των κουλοχέρηδων Big Bass από την Pragmatic Play. Ο ψαράς έχει πλέον ανέβει στο φορτηγό τέρας του και είναι έτοιμος να πιάσει ακόμα περισσότερα ψάρια. Αυτός ο κουλοχέρης θα σας θυμίσει το Big Bass Bonanza, καθώς διαθέτει επίσης διάταξη 5x3 με 10 γραμμές πληρωμής. Οι δωρεάν περιστροφές είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, και σας επιτρέπει να κερδίσετε έως και 5.000 φορές το ποντάρισμά σας.

Σε αυτή την κριτική του Big Bass Splash, θα δείτε τι κάνει αυτό το φρουτάκι ξεχωριστό. Θα ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιβολίες σας αν διαβάσετε μέχρι το τέλος.


Κυκλοφόρησε: 06.06.2022
Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON
Μέγιστη Νίκη: X5000

Συντάχθηκε από: Julius De Vries | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Μάιος 2024 | Έλεγχος γεγονότων από: Kim Birch

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Ο Julius de Vries εξετάζει τα μπόνους και τους όρους των καζίνο εδώ στην BETO™, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας να μην ξεγελαστούν από τους σκιώδεις επιχειρηματίες του χώρου. Είναι επίσης ένας επαληθευμένος εμπειρογνώμονας τυχερών παιχνιδιών. Σχετικά Julius De Vries

Αξιολογήσεις από τους εμπειρογνώμονες του BETO Slots

Δημοτικότητα

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Καινούργιο

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

ΕΣΠ%

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τζάκποτ

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Ενθουσιασμός

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Βίντεο: Gameplay & Μεγάλη νίκη

Παίξτε τώρα

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Θετικά Θετικά

Θετικά

Ανοίξτε τοΜέγιστο κέρδος 5.000x του πονταρίσματός σας

Ανοίξτε τοΈως και 5 τροποποιητές στους Free Spin

Ανοίξτε τοΒελτιωμένες πιθανότητες ενεργοποίησης δωρεάν περιστροφών

Ανοίξτε τοΟι δωρεάν περιστροφές μπορούν να επαναδραστηριοποιηθούν με υψηλότερο πολλαπλασιαστή

Ανοίξτε τοΔυνατότητα αγοράς δωρεάν περιστροφών

Αρνητικά Αρνητικά

Αρνητικά

Κλείσιμο Υψηλή μεταβλητότητα

Δεδομένα Κουλοχέρη

Κουλοχέρηδες Πάροχος Reel Kingdom

Κουλοχέρηδες Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON

Κουλοχέρηδες ΕΣΠ% 95.67

Κουλοχέρηδες Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Κουλοχέρηδες Jackpot Όχι


Εύρος πονταρίσματος & διάταξη παιχνιδιού

Κουλοχέρηδες Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Κουλοχέρηδες Μέγιστο Ποντάρισμα 250.00

Κουλοχέρηδες Κύλινδροι 5

Κουλοχέρηδες Γραμμές 3

Κουλοχέρηδες Γραμμές πληρωμής 10

Θέματα Παιχνιδιού

Ψάρεμα Ωκεανός


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Πρόσθετο Σύμβολο Επόμενο Επίπεδο Αγορά Χαρακτηριστικού Συλλογή Ενέργειας Επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Εύρος ΕΣΠ Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Το Big Bass Splash είναι ένας συναρπαστικός κουλοχέρης που θα διασκεδάσει τους λάτρεις του ψαρέματος.

Το Big Bass Splash είναι ένας συναρπαστικός κουλοχέρης που θα διασκεδάσει τους λάτρεις του ψαρέματος.

Καλώς ήρθατε στον online κουλοχέρη Big Bass Splash

Η περιπέτεια του ψαρέματος συνεχίζεται με τον κουλοχέρη Big Bass Splash. Προσφέρει υψηλή RTP και αξιοπρεπές μέγιστο κέρδος με πολλούς συναρπαστικούς τροποποιητές στις δωρεάν περιστροφές.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 10 γραμμές πληρωμής. Το βασικό παιχνίδι δεν έχει πολλά πράγματα και θα πρέπει να περιμένετε για τον γύρο μπόνους των δωρεάν περιστροφών. Τα σύμβολα Fish Money μπορούν να κερδηθούν κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών και υπάρχουν έως και 5 τροποποιητές που μπορούν να εφαρμοστούν τυχαία σε κάθε γύρο.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει σύμβολα Wild, πολλαπλασιαστές, Nudges, Respins και πολλά άλλα. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε τις δωρεάν περιστροφές, κάτι που δεν ήταν δυνατό στον αρχικό κουλοχέρη. Σύντομα θα εξηγήσουμε τα πάντα λεπτομερώς, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτή την κριτική.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα αλιείας και βελτιωμένα γραφικά

Θέμα και σχεδιασμός

Το θέμα είναι παρόμοιο με άλλα δωρεάν online φρουτάκια Big Bass, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Περιμέναμε ότι το θέμα θα περιστρεφόταν γύρω από το ψάρεμα, αλλά το θέμα αυτού του κουλοχέρη έχει το δικό του στυλ και προσέγγιση που το κάνει διαφορετικό. Το φόντο είναι μια πολύ λεπτομερής υποβρύχια άποψη της λίμνης. Στο φόντο μπορείτε να δείτε ψάρια να κολυμπούν, πολύχρωμα υποβρύχια φυτά, μέδουσες, φυσαλίδες, άμμο και πολλά άλλα.

Το soundtrack είναι ελαφρύ και αισιόδοξο, όπως σε παρόμοια slots. Όταν περιστρέφετε τους τροχούς, ακούγεται ένας ήχος παρόμοιος με μια σταγόνα νερού που χτυπάει στο νερό. Εκτιμούμε την προσπάθεια που κατέβαλαν για τη δημιουργία αυτού του κομψού θέματος.

Σύμβολα

Το φορτηγό τέρας, το καλάμι ψαρέματος, η λιβελούλα, το κουτί με το δόλωμα και τα σύμβολα Fish Money είναι σύμβολα με υψηλές αποδόσεις. Τα σύμβολα υψηλής απόδοσης θα σας πληρώσουν 20x έως 200x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε νικηφόρους συνδυασμούς με πέντε ίδια σύμβολα. Τα σύμβολα με χαμηλές απολαβές είναι τα σύμβολα των καρτών και σας πληρώνουν μόνο 5x έως 10x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό με πέντε όμοιους συνδυασμούς.

Το σύμβολο Wild είναι ο χαρούμενος γενειοφόρος ψαράς, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλά άλλα φρουτάκια. Το σύμβολο Scatter είναι ένα αγκιστρωμένο λαβράκι που προσπαθεί να ξεφύγει πηδώντας από το νερό.

Συλλέξτε σύμβολα Fisherman για να ενεργοποιήσετε ξανά Free Spin και να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή.

Συλλέξτε σύμβολα Fisherman για να ενεργοποιήσετε ξανά Free Spin και να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε τον κουλοχέρη Big Bass Splash

Τώρα θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς μπορεί να παιχτεί αυτός ο κουλοχέρης. Ας ξεκινήσουμε.

 • Το κουμπί με τον cool γορίλα που φοράει στέμμα είναι το κουμπί περιστροφής για να κάνετε τους τροχούς να περιστρέφονται.
 • Τα κουμπιά συν και μείον εκατέρωθεν του κουμπιού περιστροφής θα προσαρμόσουν το συνολικό σας ποντάρισμα και θα το ορίσουν μεταξύ 0,10€ και 250€.
 • Το κουμπί "i " θα ανοίξει τους κανόνες του παιχνιδιού και θα αναφέρει επίσης τις πληρωμές των συμβόλων.
 • Το κουμπί μενού κοντά στο κουμπί "i" θα σας δώσει πρόσβαση σε ρυθμίσεις του συστήματος, όπως η εξοικονόμηση μπαταρίας και η μουσική περιβάλλοντος.
 • Το εικονίδιο του ηχείου είναι για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του ήχου.
 • Η επιλογή Αγορά δωρεάν περιστροφών βρίσκεται πάνω αριστερά και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αν τη χρειάζεστε.

Αν δεν ξέρετε πώς μπορείτε να κερδίσετε σε αυτόν τον κουλοχέρη, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Όταν τοποθετείτε ίδια σύμβολα σε γειτονικούς κυλίνδρους από αριστερά προς τα δεξιά σε οποιαδήποτε γραμμή πληρωμής, θα έχετε κέρδος. Αυτός είναι ο συνήθης τρόπος για να κερδίσετε σε πολλούς κουλοχέρηδες, οπότε θα πρέπει να τον γνωρίζετε.

3 ή περισσότερα Scatter θα ενεργοποιήσουν τις δωρεάν περιστροφές

3 ή περισσότερα Scatter θα ενεργοποιήσουν τις δωρεάν περιστροφές

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Απίστευτα χαρακτηριστικά μπόνους

Η λειτουργία δωρεάν περιστροφών με 5 τροποποιητές είναι το κύριο μπόνους που θα περιμένετε με ανυπομονησία. Δεν είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιήσετε τον γύρο δωρεάν περιστροφών, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε ένα 3ο Scatter αν καταφέρετε να τοποθετήσετε 2. Ας αρχίσουμε να εξερευνούμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά.

Λειτουργία δωρεάν περιστροφών

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον γύρο δωρεάν περιστροφών, τοποθετώντας 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter στους κυλίνδρους. Ακολουθεί ο αριθμός των δωρεάν περιστροφών που θα λάβετε μετά την προσγείωση των Scatter.

 • 3 scatter = 10 δωρεάν περιστροφές
 • 4 scatter = 15 δωρεάν περιστροφές
 • 5 Scatter = 20 δωρεάν περιστροφές

Εάν τοποθετήσετε μόνο 2 Scatter στους κυλίνδρους, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε το 3ο. Εάν τα Scatter στους κυλίνδρους μπορέσουν να μετακινηθούν κατά μία θέση προς τα κάτω, παραμένοντας εντός της περιοχής παιχνιδιού, θα σας απονεμηθεί ένα Respin. Στα Respins, οι κύλινδροι με τα Scatter θα μετακινηθούν προς τα κάτω κατά μία θέση και οι υπόλοιποι κύλινδροι θα κάνουν Respin για να έχετε την ευκαιρία να προσγειώσετε άλλο ένα Scatter.

Πριν από την έναρξη των δωρεάν περιστροφών, επιλέγονται τυχαία 0 έως 5 τροποποιητές που θα ισχύουν στον επόμενο γύρο. Εδώ είναι οι τροποποιητές.

 • Περισσότερα ψάρια: Περισσότερα σύμβολα χρημάτων ψαριών θα υπάρχουν στους κυλίνδρους για τον επόμενο γύρο δωρεάν περιστροφών.
 • Περισσότεροι ψαράδες: Περισσότερα σύμβολα Wild θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του επόμενου γύρου δωρεάν περιστροφών.
 • Περισσότεροι δυναμίτες, αγκίστρια και μπαζούκας: Αυξάνεται η πιθανότητα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία περιστροφής με δυναμίτη, αγκίστρια ή μπαζούκα.
 • Έναρξη από το επίπεδο 2: Οι δωρεάν περιστροφές θα ξεκινούν από το επίπεδο 2 στην προοδευτική λειτουργία.
 • 2 επιπλέον περιστροφές: Ο επόμενος γύρος θα έχει 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές από την αρχή και θα έχετε 2 επιπλέον περιστροφές σε κάθε επαναδραστηριοποίηση.

Το σύμβολο Fisherman Wild εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών και θα συλλέγει και θα απονέμει τις αξίες των συμβόλων χρημάτων. Όλα τα μπαλαντέρ συλλέγονται και η συλλογή κάθε 4ου μπαλαντέρ θα διασφαλίσει ότι θα ενεργοποιήσετε εκ νέου τις δωρεάν περιστροφές. Θα λάβετε 10 επιπλέον δωρεάν περιστροφές και ο πολλαπλασιαστής για τα σύμβολα χρημάτων θα αυξηθεί σε 2x, 3x και 10x για το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο επίπεδο, αντίστοιχα.

Θα λάβετε τις επαναληπτικές περιστροφές μόλις τελειώσει η τρέχουσα παρτίδα δωρεάν περιστροφών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου δωρεάν περιστροφές αφού φτάσετε στο τέταρτο επίπεδο στον Προοδευτικό Μετρητή.

Τρεις τυχαίες λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν στο τέλος μιας δωρεάν περιστροφής. Ακολουθούν τα τυχαία χαρακτηριστικά.

 • Χαρακτηριστικό περιστροφής δυναμίτη: Τα σύμβολα ψαριών μπορούν να εμφανιστούν σε τυχαίες θέσεις μέσω της λειτουργίας Dynamite Spin, όταν υπάρχουν μόνο μπαλαντέρ στους τροχούς αλλά όχι σύμβολο χρημάτων.
 • Λειτουργία περιστροφής αγκίστρου: Ένα αγκίστρι μπορεί να τραβήξει έναν τυχαίο κύλινδρο για να αποκαλύψει ένα σύμβολο ψαρά, όταν έχετε σύμβολα χρημάτων αλλά όχι σύμβολα ψαρά στους κυλίνδρους.
 • Λειτουργία περιστροφής μπαζούκα: Όταν έχετε σύμβολα ψαράδων αλλά όχι σύμβολα ψαριών, η λειτουργία Bazooka μπορεί να αλλάξει όλα τα σύμβολα σε άλλα σύμβολα εκτός από τα σύμβολα ψαράδων.

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε δωρεάν περιστροφές μέσω της επιλογής Buy Free Spins πληρώνοντας 100x το ποντάρισμά σας.

Απολαύστε έως και 5 τροποποιητές στα Free Spins

Απολαύστε έως και 5 τροποποιητές στα Free Spins

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, διακύμανση και μέγιστο κέρδος

ΤοBig Bass Splash RTP είναι 96,71%, το οποίο είναι υψηλό RTP όπως και τα άλλα φρουτάκια αυτής της σειράς.

Η μεταβλητότητα αυτού του κουλοχέρη είναι υψηλή, ήτοι 5 στα 5, οπότε θα πρέπει να δείξετε λίγη υπομονή παίζοντας αυτόν τον κουλοχέρη.

Το μέγιστο κέρδος είναι 5.000x του πονταρίσματός σας, το οποίο είναι υψηλότερο από την πλειοψηφία των κουλοχέρηδων αυτής της σειράς. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αρχικός είχε μέγιστο κέρδος μόνο 2.100x του πονταρίσματός σας.

Απολαύστε το γνώριμο θέμα της αλιείας με νέα χαρακτηριστικά στον κουλοχέρη Big Bass Splash

Απολαύστε το γνώριμο θέμα της αλιείας με νέα χαρακτηριστικά στον κουλοχέρη Big Bass Splash

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον κόπο ο κουλοχέρης Big Bass Splash;

Ο κουλοχέρης Big Bass Splash πετυχαίνει το γλυκό σημείο ικανοποιώντας τους νέους παίκτες και τους οπαδούς αυτής της σειράς. Στους οπαδούς αυτής της σειράς θα αρέσει το γνώριμο στυλ και το gameplay με τα νέα χαρακτηριστικά. Οι νέοι παίκτες θα απολαύσουν τις ισχυρές δωρεάν περιστροφές με τους τροποποιητές και το μέγιστο κέρδος 5.000x του πονταρίσματός σας. Εν ολίγοις, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτόν τον κουλοχέρη.

Οι τροποποιητές είναι πολύ διασκεδαστικοί και βοηθούν να γίνει κάθε γύρος δωρεάν περιστροφών μοναδικός. Δεν είναι δύσκολο να ενεργοποιήσετε εκ νέου Free Spins, καθώς μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε 4 Wild κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους. Στην πραγματικότητα, ο πολλαπλασιαστής για τα σύμβολα Money αυξάνεται με κάθε επαναδραστηριοποίηση, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. Τα τυχαία χαρακτηριστικά υπάρχουν επίσης για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις χαμένες περιστροφές σε μεγάλες νίκες.

Ακόμη και μετά την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικών, οι οπαδοί του πρωτότυπου παιχνιδιού θα αναγνωρίσουν ότι το βασικό gameplay είναι το ίδιο. Ο κύριος στόχος εξακολουθεί να είναι η ενεργοποίηση των δωρεάν περιστροφών και η προσγείωση των συμβόλων χρημάτων με τα σύμβολα Fisherman για τη συλλογή των αξιών τους. Έτσι, οι παλαιότεροι παίκτες δεν θα χαθούν παίζοντας αυτόν τον κουλοχέρη.

Θα πρέπει να παίξετε τον κουλοχέρη Big Bass Splash στα καζίνο που συνιστώνται από τους κουλοχέρηδες BETO σήμερα.

ΒέλοςΒέλοςΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συχνές ερωτήσεις για τον κουλοχέρη Big Bass Splash

Πόσο υψηλό είναι το μέγιστο κέρδος στον κουλοχέρη Big Bass Splash; Βέλος Βέλος

Το μέγιστο κέρδος είναι 5.000 φορές το ποντάρισμά σας και είναι ένα από τα υψηλότερα μέγιστα κέρδη στα φρουτάκια αλιείας που κυκλοφόρησαν από την Pragmatic Play.

Ποια είναι η RTP και η διακύμανση του βιντεοκουλοχέρη Big Bass Splash; Βέλος Βέλος

Θα απολαύσετε μια RTP 96,71% στο βασικό παιχνίδι και στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Η μεταβλητότητα αυτού του κουλοχέρη είναι πολύ υψηλή, γι' αυτό σας συνιστούμε να ποντάρετε χαμηλά.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Big Bass Splash; Βέλος Βέλος

Ναι, υπάρχουν οι δωρεάν περιστροφές με έως και 5 τροποποιητές και τη δυνατότητα επαναδραστηριοποίησής τους. Τα σύμβολα μπαλαντέρ παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς συλλέγουν τα σύμβολα Χρήματα και σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε εκ νέου τις δωρεάν περιστροφές.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Buy Free Spins στον online κουλοχέρη Big Bass Splash; Βέλος Βέλος

Μπορείτε να κάνετε κλικ στη λειτουργία Buy Free Spins και να πληρώσετε 100 φορές το ποντάρισμά σας για να ενεργοποιήσετε Free Spins.

Είναι ο κουλοχέρης Big Bass Splash απάτη; Βέλος Βέλος

Το παιχνίδι καζίνο Big Bass Splash έχει αναπτυχθεί από το Pragmatic Play, το οποίο είναι ένας από εκείνους τους προγραμματιστές κουλοχέρηδων που εμπιστεύονται όλοι σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύετε ότι αυτός ο κουλοχέρης είναι απάτη.

Είναι δυνατόν να παίξετε δωρεάν τον κουλοχέρη Big Bass Splash; Βέλος Βέλος

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν περιστροφές με τροποποιητές και επαναδραστηριοποίηση παίζοντας δωρεάν το demo του Big Bass Splash εδώ στην BETO.