ΜΕΝΟΎ
Αναζήτηση
Κουλοχέρηδες

Stormforged Δωρεάν Παιχνίδι

Stormforged Demo υποδοχής

Stormforged Δωρεάν Παιχνίδι
Παίξτε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Stormforged από Hacksaw Gaming

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Stormforged Αστέρι αξιολόγησηςΑστέρι αξιολόγησης

Stormforged Δοκιμαστική έκδοση

Απελευθερώστε την πλήρη δύναμη της φωτιάς και του πάγου στον κουλοχέρη Stormforged που βασίζεται στη σκανδιναβική μυθολογία. Αυτός ο κουλοχέρης έχει διάταξη 5x4 με 14 γραμμές πληρωμής. Τα κύρια αξιοθέατα είναι οι αντιθετικές λειτουργίες με τα Sticky Wilds και τους Storm Reels. Πολλαπλασιαστές, άμεσα χρηματικά έπαθλα και εύκολες μεγάλες νίκες περιμένουν όσους παίζουν αυτό το παιχνίδι.

Πριν πάρετε το σπαθί σας και ετοιμαστείτε για μάχη, επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε πόσο καλός είναι αυτός ο κουλοχέρης σε αυτή την κριτική του κουλοχέρη Stormforged.


Κυκλοφόρησε: 30.03.2023
Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON
Μέγιστη Νίκη: X12500

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 13 Μάιος 2024 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Αξιολογήσεις από τους εμπειρογνώμονες του BETO Slots

Δημοτικότητα

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Καινούργιο

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

ΕΣΠ%

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τζάκποτ

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Ενθουσιασμός

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Βίντεο: Gameplay & Μεγάλη νίκη

Παίξτε τώρα

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Θετικά Θετικά

Θετικά

Ανοίξτε τοΜέγιστο κέρδος 12.500x του πονταρίσματός σας

Ανοίξτε τοSticky Stacked Wilds σε δωρεάν περιστροφές

Ανοίξτε τοΠολλαπλασιαστές πύλης έως και 200x στο βασικό παιχνίδι

Ανοίξτε τοΛειτουργία Bonus Buy

Ανοίξτε τοΟι δωρεάν περιστροφές μπορούν να επεκταθούν

Αρνητικά Αρνητικά

Αρνητικά

Κλείσιμο Υψηλή μεταβλητότητα

Δεδομένα Κουλοχέρη

Κουλοχέρηδες Πάροχος Hacksaw Gaming

Κουλοχέρηδες Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON

Κουλοχέρηδες ΕΣΠ% 94.28

Κουλοχέρηδες Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Κουλοχέρηδες Jackpot Όχι


Εύρος πονταρίσματος & διάταξη παιχνιδιού

Κουλοχέρηδες Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Κουλοχέρηδες Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κουλοχέρηδες Κύλινδροι 5

Κουλοχέρηδες Γραμμές 4

Κουλοχέρηδες Γραμμές πληρωμής 14

Θέματα Παιχνιδιού

Βίκινγκς


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Τυχαίος Πολλαπλασιαστής Αγορά Χαρακτηριστικού Επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές Στοίβα Αυτοκόλλητα Wild Επέκταση Συμβόλων Εύρος ΕΣΠ Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές


Απολαύστε δωρεάν περιστροφές με Sticky Wilds στον online κουλοχέρη Stormforged

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές με Sticky Wilds στον online κουλοχέρη Stormforged

Καλώς ήρθατε στον online κουλοχέρη Stormforged από Hacksaw Gaming

Οκουλοχέρης Stormforged ενδιαφέρει τους παίκτες μέσω του θέματος που συνδυάζει διάφορα στοιχεία, αλλά τα θαυμάσια χαρακτηριστικά του τους κάνουν να μείνουν. Τα δύο διαφορετικά παιχνίδια μπόνους είναι το παιχνίδι μπόνους Surtur's Vengeance και το Warriors of the Storm Bonus Feature. Και τα δύο μπόνους είναι βαριά χτυπήματα και είναι δύσκολο να πει κανείς ποιο από τα δύο είναι πιο προσοδοφόρο.

Η διάταξη με 5 κυλίνδρους, 4 σειρές και 14 γραμμές πληρωμής είναι μια χαρά. Ίσως θα έπρεπε να είχαν συμπεριλάβει περισσότερες γραμμές πληρωμής, αλλά οι αποδόσεις από αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικές. Η δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε μπόνους θέλετε υπάρχει, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τις λειτουργίες αμέσως. Το Max Win θα σας εκπλήξει, αλλά θα το συζητήσουμε αργότερα.

Εκτός από τις δωρεάν περιστροφές, το βασικό παιχνίδι σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξετε πύλες που λειτουργούν ως μπαλαντέρ και να απολαύσετε επίσης πολλαπλασιαστές και άμεσα χρηματικά έπαθλα. Υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε, οπότε θα ξεκινήσουμε με την εξερεύνηση του θέματος και των γραφικών αυτού του κουλοχέρη.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα Viking και άψογος σχεδιασμός

Θέμα και σχεδιασμός

Ησκανδιναβική μυθολογία είναι συναρπαστική και γεμάτη θεούς και τέρατα που έχουν εμπνεύσει αρκετές ταινίες και βιντεοπαιχνίδια. Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει πολεμιστές Βίκινγκ, τον Surtur, και ζώα όπως λύκους και κοράκια που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σκανδιναβική μυθολογία . Ακόμη και τα διαφορετικά βασίλεια του Midgard και του Muspelheim εξερευνώνται σε αυτό το παιχνίδι.

Στην αρχή, θα δείτε το Midgard στο φόντο και είναι παγωμένο επειδή το βασίλειο άρχισε να παγώνει όταν το Ragnarok (το τέλος του κόσμου στη σκανδιναβική μυθολογία) ήταν κοντά. Ο Surtur είναι μια βασική φιγούρα του Ragnarok και εμφανίζεται στο φόντο της λειτουργίας Surtur's Vengeance όταν τελικά την ενεργοποιήσετε.

Για έναν κουλοχέρη που βασίζεται στη μυθολογία, η μουσική υπόκρουση έπρεπε να είναι επική, και είναι επική και πολύ απολαυστική. Επιπλέον ηχητικά εφέ, όπως ο ήχος που ακούγεται όταν προσγειώνεται ένα σύμβολο Surtur, κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο καθηλωτική.

Σύμβολα

Τα σύμβολα με υψηλές αποδόσεις είναι ο λύκος, το κοράκι, η κατσίκα, το κράνος του Βίκινγκ, το τσεκούρι και τα σπαθιά με την ασπίδα. Τα σύμβολα υψηλής απόδοσης θα σας πληρώσουν 10x έως 50x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε διαφορετικών τύπων. Τα σύμβολα καρτών με χαμηλό κέρδος πληρώνουν 4x έως 6x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε πέντε νικηφόρους συνδυασμούς.

Τοκεφάλι ενός Βίκινγκ και το κεφάλι του Σούρτουρ χρησιμεύουν ως σύμβολα Scatter και το σύμβολο Wild είναι ένα "W" σκαλισμένο σε μια πέτρα με σκανδιναβικά σύμβολα.

Απολαύστε πύλες Wild και Sticky Wilds στο μπόνους Surtur

Απολαύστε πύλες Wild και Sticky Wilds στο μπόνους Surtur's Vengeance

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε τον κουλοχέρη Stormforged

Ας καταλάβουμε τώρα πώς μπορεί να παιχτεί αυτός ο κουλοχέρης σε επιλεγμένα online καζίνο.

 • Το κουμπί με το λευκό καμπυλωτό βέλος στη δεξιά πλευρά ή το πλήκτρο διαστήματος θα ξεκινήσει τις περιστροφές.
 • Τα κουμπιά συν και μείον θα αλλάξουν την αξία του πονταρίσματός σας. Η ελάχιστη αξία πονταρίσματος είναι 0,10 ευρώ και η μέγιστη αξία πονταρίσματος είναι 100 ευρώ.
 • Ένα μικρό κουμπί κάτω δεξιά θα σας βοηθήσει να κάνετε 10 έως 1.000 περιστροφές στον αυτόματο πιλότο με προηγμένες ρυθμίσεις.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβασηστο μενού κάνοντας κλικ σε τρεις οριζόντιες γραμμές. Αφού ανοίξετε το μενού, θα βρείτε τις επιλογές ήχου, μουσικής, σούπερ turbo, turbo και πληροφοριών.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή info αν θέλετε να κατανοήσετε τις λειτουργίες και να δείτε πόσο πληρώνουν τα σύμβολα.
Τα κολοσσιαία κέρδη είναι συνηθισμένα στα μπόνους

Τα κολοσσιαία κέρδη είναι συνηθισμένα στα μπόνους

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Εθιστικά χαρακτηριστικά μπόνους

Από πύλες στο βασικό παιχνίδι μέχρι δωρεάν περιστροφές με τροχούς Wild, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σε αυτόν τον κουλοχέρη που θα σας καταπλήξουν και θα σας ωφελήσουν. Ας καταλάβουμε τώρα πώς λειτουργούν όλα.

Πύλες στο Muspelheim

Το σύμβολο Scatter Hand of Surtur θα ενεργοποιηθεί εάν μπορέσει να δημιουργήσει τουλάχιστον έναν νικηφόρο συνδυασμό ενεργοποιώντας. Όταν ενεργοποιείται, σχίζεται προς τα κάτω στο κάτω μέρος του κυλίνδρου και δημιουργεί μια πύλη που λειτουργεί όπως τα κανονικά σύμβολα wild του κουλοχέρη.

Όταν το Hand of Surtur σκίζει ένα σύμβολο Wild, θα αποκαλύψει έναν πολλαπλασιαστή αξίας από 2x έως 200x που θα ισχύει για κάθε νίκη που περιλαμβάνει την πύλη. Εάν μια νίκη περιλαμβάνει περισσότερους από έναν πολλαπλασιαστές, αυτοί θα προστεθούν και στη συνέχεια θα εφαρμοστούν στην αξία της νίκης.

Το χέρι του Surtur μπορεί επίσης να διαπεράσει τα σύμβολα του σεντουκιού θησαυρού για να σας απονείμει ένα στιγμιαίο έπαθλο μετρητών. Το χρηματικό έπαθλο θα αξίζει από 5x έως 2.500x του πονταρίσματός σας. Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε τι γίνεται αν το Hand of Surtur καταστρέψει ταυτόχρονα ένα σύμβολο Wild και ένα σύμβολο Treasure Chest. Σε αυτή την περίπτωση, ο πολλαπλασιαστής από το Wild θα εφαρμοστεί στο χρηματικό έπαθλο που κερδίζετε από το σεντούκι θησαυρού.

Χαρακτηριστικό μπόνους "Η εκδίκηση του Σούρτουρ

Πρόκειται για ένα μπόνους δωρεάν περιστροφών που ενεργοποιείται με την προσγείωση τουλάχιστον τριών συμβόλων Surtur στους κυλίνδρους. Εδώ θα δείτε πόσες περιστροφές μπορείτε να κερδίσετε ανάλογα με τον αριθμό των Scatter:

 • 3 scatter Surtur: 10 δωρεάν περιστροφές
 • 4 Scatter Surtur: 12 δωρεάν περιστροφές
 • 5 Scatter Surtur: 14 δωρεάν περιστροφές

Το πρώτο σύμβολο Wild που θα προσγειωθεί σε έναν κύλινδρο θα γίνει σύμβολο Sticky Wild και θα παραμείνει μέχρι να λήξει η λειτουργία. Εάν υπάρχουν μπαλαντέρ όταν ενεργοποιείται το μπόνους, θα ξεκινήσουν ως Sticky Wild στο μπόνους.

Ο σημαντικός κανόνας είναι ότι κάθε κύλινδρος μπορεί να έχει μόνο ένα σύμβολο Sticky Wild και δεν μπορείτε να τοποθετήσετε επιπλέον σύμβολα Wild σε αυτόν τον κύλινδρο.

Αυτό το μπόνους διαθέτει επίσης το Ice Brand Scatter που δημιουργεί μια πύλη στο Midgard (που λειτουργεί ως σύμβολα Wild) όταν μπορεί να δημιουργήσει τουλάχιστον ένα κέρδος. Όταν αυτό το Scatter ενεργοποιηθεί, ένα παγωμένο σπαθί θα κόψει προς τα κάτω και θα καταστρέψει τυχόν Wild ή σεντούκια θησαυρού στο πέρασμά του. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει είναι ο ίδιος με την Πύλη στο Muspelheim.

Μπορείτε να κερδίσετε 2 έως 8 επιπλέον δωρεάν περιστροφές, αν τοποθετήσετε 2 έως 5 σύμβολα Surtur κατά τη διάρκεια αυτού του μπόνους.

Χαρακτηριστικό μπόνους Warriors of the Storm

Η προσγείωση τριών συμβόλων Viking Scatter στο βασικό παιχνίδι θα σας χαρίσει αυτή τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Ακολουθεί ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της:

 • 3 σύμβολα Βίκινγκ: 10 δωρεάν περιστροφές.
 • 4 σύμβολα Βίκινγκ: 12 δωρεάν περιστροφές
 • 5 σύμβολα Βίκινγκ: 14 δωρεάν περιστροφές

Σεαυτό το μπόνους, όταν το σύμβολο Scatter Hammer of Thor προσγειωθεί σε έναν κύλινδρο, ο κύλινδρος μετατρέπεται σε κύλινδρο καταιγίδας, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι να λήξει το μπόνους. Οι τροχοί καταιγίδας είναι πλήρεις τροχοί Wild που μπορούν να αντικαταστήσουν όλα τα κανονικά σύμβολα.

Σε κάθε περιστροφή, οι τροχοί Wild Storm θα αποκαλύπτουν είτε έναν πολεμιστή Βίκινγκ είτε μια μανιασμένη καταιγίδα. Μπορούν να εμφανιστούν τρεις διαφορετικοί πολεμιστές Βίκινγκ με μια τιμή πολλαπλασιαστή που θα ισχύει για κάθε νίκη που περιλαμβάνει τον κύλινδρο καταιγίδας. Ακολουθούν οι τιμές πολλαπλασιαστή των διαφορετικών πολεμιστών:

 • Rogue: 2x έως 5x
 • Ασπίδα: 6x έως 10x
 • Μπερσέρκερ: 15x έως 200x

Όταν ένας κύλινδρος καταιγίδας αποκαλύψει μια καταιγίδα, ολόκληρος ο κύλινδρος καταιγίδας θα παραμείνει στη θέση του για την τρέχουσα περιστροφή και στη συνέχεια θα μετακινηθεί έναν κύλινδρο προς τα αριστερά όταν ξεκινήσει η επόμενη δωρεάν περιστροφή. Ο κύλινδρος καταιγίδας μπορεί να σπρώξει άλλους κυλίνδρους καταιγίδας στο δρόμο του προς τα αριστερά, αλλά δεν μπορεί να μετακινηθεί εάν δεν υπάρχει επιπλέον χώρος.

Μπορείτε να λάβετε 2 έως 8 πρόσθετες δωρεάν περιστροφές με την τοποθέτηση 2 έως 5 συμβόλων Βίκινγκ.

Λειτουργία Bonus Buy

Εδώ είναι οι διάφορες λειτουργίες μπόνους που μπορείτε να αγοράσετε απευθείας:

 • BonusHunt FeatureSpins (96,27% RTP): Τριπλασιάστε την αξία του πονταρίσματός σας για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ενεργοποιήσετε ένα μπόνους κατά 5x.
 • 2 Hands of Surtur FeatureSpins (96,35% RTP): Για 20x του πονταρίσματός σας, κερδίστε εγγυημένα 2 σύμβολα Hand of Surtur
 • 3 Hands of Surtur FeatureSpins (96,43% RTP): Για 50x του πονταρίσματός σας, κερδίστε εγγυημένα 3 σύμβολα Hand of Surtur
 • Η εκδίκηση του Surtur (96,24% RTP): Πληρώστε 100x του πονταρίσματός σας για να λάβετε τουλάχιστον 10 δωρεάν περιστροφές με επεκτεινόμενες πύλες Wild και Sticky Wilds
 • Surtur's Fury (96,29% RTP): Πληρώστε 200x του πονταρίσματός σας για να ξεκινήσετε το μπόνους Surtur's Vengeance με τουλάχιστον 12 περιστροφές και ένα σύμβολο Sticky Wild
 • Λειτουργία Warriors of the Storm (96,34% RTP): Πληρώστε 200x του πονταρίσματός σας για να λάβετε τουλάχιστον 10 δωρεάν περιστροφές με κυλίνδρους καταιγίδας
Το θέμα αυτού του κουλοχέρη αλλάζει γρήγορα μεταξύ διαφορετικών βασιλείων

Το θέμα αυτού του κουλοχέρη αλλάζει γρήγορα μεταξύ διαφορετικών βασιλείων

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, μεταβλητότητα και μέγιστο κέρδος

ΤοRTP αυτού του παιχνιδιού είναι 96,41%, το οποίο είναι υψηλότερο από το μέσο όρο με άνετο περιθώριο.

Η διακύμανση αυτού του παιχνιδιού καζίνο είναι υψηλή και η αγορά ορισμένων χαρακτηριστικών μπορεί να σας δώσει πολύ υψηλή διακύμανση. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη δεν μπορούν να είναι συχνά, αλλά μπορούν να είναι τεράστια.

Το μέγιστο κέρδος είναι 12.500x του πονταρίσματός σας, το οποίο είναι αρκετά καλό για να ενθουσιάσει οποιονδήποτε και να τον κάνει να θέλει να δοκιμάσει αυτόν τον κουλοχέρη.

Απολαύστε πύλες επέκτασης, τροχοί Wild Storm και πολλά άλλα στον online κουλοχέρη Stormforged

Απολαύστε πύλες επέκτασης, τροχοί Wild Storm και πολλά άλλα στον online κουλοχέρη Stormforged

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον κόπο ο online κουλοχέρης Stormforged;

Σίγουρα, ο κουλοχέρης Stormforged προσφέρει συναρπαστικό gameplay με δύο ισχυρές δωρεάν περιστροφές και άφθονη δράση στο βασικό παιχνίδι. Αν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να αγοράσετε τα μπόνους και να απολαύσετε ακόμη και υψηλότερο RTP σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι σαφές ότι οι κουλοχέρηδεςHacksaw Gamingέχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία αυτού του κουλοχέρη.

ΤοWarriors of the Storm είναι το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού, επειδή τα Stacked Wilds με τους πολλαπλασιαστές μπορούν να εγγυηθούν μαζικές νίκες. Φανταστείτε να έχετε δύο Stacked Wilds για τη διάρκεια της λειτουργίας στους δύο πρώτους κυλίνδρους. Τα μέγιστα κέρδη μπορούν να προέλθουν από αυτό το μπόνους, οπότε μην το υποτιμάτε.

Η λειτουργία Surtur's Vengeance δεν είναι καθόλου κακή. Δεν είναι τόσο ανταποδοτική όσο ο άλλος τύπος δωρεάν περιστροφών, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των Sticky Wilds και των Wild Portals για να προσφέρει κέρδη αξίας πολλών εκατοντάδων φορές το ποντάρισμά σας. Επιπλέον, αυτός είναι ένας από τους κουλοχέρηδες στους οποίους μπορείτε να κερδίσετε το μέγιστο κέρδος στο βασικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα σεντούκια θησαυρού, τα μπαλαντέρ και το σύμβολο Hand of Surtur.

Αν θέλετε να παίξετε το Stormforged με πραγματικά χρήματα, επισκεφθείτε τα καζίνο που συνιστούμε εδώ στην BETO για ένα γενναιόδωρο μπόνους καλωσορίσματος και άφθονη διασκέδαση.

ΒέλοςΒέλοςΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Stormforged Slot - Συχνές ερωτήσεις

Πόσο υψηλό είναι το μέγιστο κέρδος στον online κουλοχέρη Stormforged; Βέλος Βέλος

Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας αυτό το παιχνίδι είναι 12.500 φορές το ποντάρισμά σας. Είμαστε ικανοποιημένοι με το υψηλότερο κέρδος, καθώς είναι υψηλότερο από τα περισσότερα δωρεάν κουλοχέρηδες.

Ποια είναι η RTP και η μεταβλητότητα του κουλοχέρη Stormforged; Βέλος Βέλος

Η RTP είναι 96,41%, αλλά θα έχετε διαφορετικές RTP για τη χρήση της λειτουργίας μπόνους αγοράς, και τις έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω. Η διακύμανση είναι υψηλή, αλλά αυτό δεν πειράζει, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες αυτού του παιχνιδιού.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Stormforged; Βέλος Βέλος

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε 2 διαφορετικούς τύπους δωρεάν περιστροφών με Stacked Wilds, Sticky Wilds, πολλαπλασιαστές, πύλες Wild και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Portals to Muspelheim στον βιντεοκουλοχέρη Stormforged; Βέλος Βέλος

Το σύμβολο Hand of Surtur μπορεί να διαπεράσει το τμήμα του κυλίνδρου που βρίσκεται κάτω από αυτό και να δημιουργήσει μια πύλη Wild, εάν η δημιουργία της πύλης οδηγήσει σε κέρδος. Μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με μπαλαντέρ ή σεντούκια θησαυρού για να ενισχύσει τα κέρδη σας.

Είναι ο κουλοχέρης Stormforged μια απάτη; Βέλος Βέλος

Όχι, το Hacksaw Gaming (δημιουργός αυτού του παιχνιδιού) έχει πολλές άδειες, συμπεριλαμβανομένης της άδειας από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι αυτός ο κουλοχέρης είναι απάτη.

Είναι δυνατόν να παίξετε δωρεάν τον κουλοχέρη Stormforged; Βέλος Βέλος

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε 2 τύπους δωρεάν περιστροφών, πύλες Wild, Sticky Wilds, πολλαπλασιαστές και πολλά άλλα παίζοντας τον κουλοχέρη Stormforged δωρεάν demo mode εδώ στην BETO.