ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Razor Returns - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Razor Returns από Push Gaming

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Razor Returns

Razor Returns

Βουτήξτε βαθιά στον ωκεανό, επιβιώστε από μερικούς τρελούς καρχαρίες και πάρτε τον υποβρύχιο θησαυρό στον κουλοχέρη Razor Returns. Αυτός ο κουλοχέρης σας προσφέρει 40 γραμμές κέρδους με διάταξη 5x5. Μερικά από τα μπόνους είναι τα σύμβολα μυστηρίου, η λειτουργία Nudge Reveal, η λειτουργία Razor Reveal με διάφορους τροποποιητές και οι δωρεάν περιστροφές.

Στιγμιαία έπαθλα, υψηλοί πολλαπλασιαστές, μπόνους αγοράς και πολλά άλλα περιμένουν όσους τολμούν να μπουν σε αυτή την υποβρύχια περιπέτεια.

Σε αυτή την κριτική του κουλοχέρη Razor Returns, θα λύσουμε επιτέλους το μυστήριο του υποβρύχιου θησαυρού και θα σας δείξουμε πώς να τον αποκτήσετε.


Κυκλοφόρησε: 04.07.2023
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X100000

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 24 Οκτώβριος 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Μέγιστο κέρδος 100.000x του πονταρίσματός σας

Υψηλό RTP

Προοδευτικός πολλαπλασιαστής κερδών στους Free Spin

Αρκετοί καταπληκτικοί τροποποιητές

Λειτουργία Push Bet

Αρνητικά

Υψηλή μεταβλητότητα

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Push Gaming

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 96.55

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Ναι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 5

Θέματα Παιχνιδιού

Περιπέτεια Ωκεανός


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Ποντάρισμα Μπόνους Τυχαίος Πολλαπλασιαστής Αγορά Χαρακτηριστικού Μυστηριώδες Σύμβολο Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Εύρος ΕΣΠ Παιχνίδι Ρίσκου/Πονταρίσματος Σύμβολα Μπόνους Παιχνίδι Μπόνους Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Όλα τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με έναν πολλαπλασιαστή κερδών στον γύρο δωρεάν περιστροφών.

Όλα τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με έναν πολλαπλασιαστή κερδών στον γύρο δωρεάν περιστροφών.

Καλώς ήρθατε στο Razor Returns Online Slot από Push Gaming

Οκουλοχέρης Razor Returns είναι η συνέχεια του αρχικού κουλοχέρη Razor Shark . Το Push Gaming έχει πάει τα πάντα στο επόμενο επίπεδο, ειδικά τη λειτουργία Razor Reveal. Έχουν εισαγάγει νέους και συναρπαστικούς τροποποιητές, όπως τα σύμβολα Converter και Nudge Up. Βασικά, αυτό είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη αυτού του κουλοχέρη, και είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει 5 κυλίνδρους και 5 σειρές με 40 γραμμές πληρωμής. Έχουν προσθέσει μια επιπλέον σειρά και έχουν διπλασιάσει τις γραμμές πληρωμής για να κάνουν αυτόν τον κουλοχέρη πιο ισχυρό. Τα σύμβολα μυστηρίου παίζουν σημαντικό ρόλο και βοηθούν στην ενεργοποίηση σπουδαίων λειτουργιών όπως το Nudge and Reveal και το Razor Reveal. Η λειτουργία δωρεάν περιστροφών διαθέτει αυτοκόλλητα σύμβολα Mystery για να κάνει κάθε περιστροφή ικανή να αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Αν δεν έχετε πειστεί ότι αυτός ο κουλοχέρης είναι ξεχωριστός, επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας ότι το μέγιστο κέρδος είναι 100.000x του πονταρίσματός σας. Το συναρπαστικό είναι ότι η RTP είναι επίσης αρκετά καλή, οπότε δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τις αποδόσεις για να κυνηγήσετε ένα τόσο υψηλό Max Win.

Αυτός ο κουλοχέρης δεν είναι καλύτερος σε όλα σε σύγκριση με το πρωτότυπο, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτή την κριτική για να μάθετε τι του λείπει.

Βίντεο: Κουλοχέρης Razor Returns - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Παιχνίδι παιχνιδιού του τηλεοπτικού κουλοχέρη Razor Returns

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα καρχαρία και βελτιωμένα γραφικά

Θέμα και σχεδιασμός

Το θέμα είναι παρόμοιο με το αρχικό, αλλά τώρα όλα έχουν αναβαθμιστεί. Οι καρχαρίες φαίνονται πιο επικίνδυνοι από ποτέ, και φαίνεται επίσης να έχουν κάποιες αναβαθμίσεις, όπως κράνος και φακό. Το φόντο έχει νεότερα υποβρύχια φυτά και φαίνεται πιο λεπτομερές από πριν. Επίσης, μπορείτε να δείτε μερικές επικίνδυνες νάρκες να επιπλέουν στο παρασκήνιο.

Η μουσική έχει δροσερή ατμόσφαιρα και επιτυγχάνει μια ωραία ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας έντασης και της διασκέδασης. Στις δωρεάν περιστροφές, θα μπορέσετε να πάτε ακόμα πιο βαθιά κάτω από το νερό.

Σύμβολα

Τα σύμβολα με υψηλές αποδόσεις είναι οι καρχαρίες που πληρώνουν 2,5x έως 7,5x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε από ένα είδος. Τα σύμβολα με χαμηλό κέρδος είναι ένα καταδυτικό κράνος, ένα περισκόπιο, μια πυξίδα και μια άγκυρα. Θα πληρωθείτε 0,8x έως 1x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε από ένα είδος με τα σύμβολα χαμηλής πληρωμής.

Το σύμβολο Scatter είναι μια τορπίλη και το σύμβολο Wild Shark είναι ένας επικίνδυνος καρχαρίας με μηχανική κάτω σιαγόνα.

Απολαύστε έναν Προοδευτικό Πολλαπλασιαστή Κερδών στα Free Spins

Απολαύστε έναν Προοδευτικό Πολλαπλασιαστή Κερδών στα Free Spins

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε και να κερδίσετε τον κουλοχέρη Razor Returns

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να παίξετε αυτόν τον κουλοχέρη:

 • Περιμένετε να φορτώσει το παιχνίδι.
 • Διαβάστε για τους γύρους μπόνους και τις πληρωμές κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού (πάνω δεξιά).
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί νομισμάτων για να ρυθμίσετε το ποντάρισμά σας από 0,10 έως 100 ευρώ.
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Push Bet ενώ επιλέγετε την τιμή του πονταρίσματός σας για να αυξήσετε το ποντάρισμά σας κατά 10%. Σε αντάλλαγμα, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές.
 • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον ήχο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 • Ξεκινήστε το παιχνίδι κάνοντας κλικ στο κουμπί περιστροφής.

Πώς να κερδίσετε

Η προσγείωση ταιριαστών συμβόλων (τουλάχιστον τριών) από αριστερά προς τα δεξιά είναι αρκετή για να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να καταλάβετε πώς απονέμονται τα κέρδη.

Απολαύστε τεράστια κέρδη στα Free Spins

Απολαύστε τεράστια κέρδη στα Free Spins

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Φαινομενικά χαρακτηριστικά μπόνους

Υπάρχουνπολλά που πρέπει να καλύψουμε στα χαρακτηριστικά του Razor Returns, οπότε ας αρχίσουμε να τα εξερευνούμε αμέσως.

Σύμβολα μυστηρίου

Τασύμβολα μυστηρίου μπορούν να εμφανιστούν στο βασικό παιχνίδι και στα Free Spin σε στοίβες των 5. Αφού προσγειωθούν τα σύμβολα μυστηρίου, ενεργοποιούν τη λειτουργία Nudge and Reveal.

Λειτουργία Nudge and Reveal

Αφού ενεργοποιηθεί η λειτουργία Nudge and Reveal, τα σύμβολα Μυστήριο θα αποκαλύψουν σύμβολα που πληρώνουν, σύμβολα Wild Shark ή σύμβολα Golden Shark. Σημειώστε ότι όλα τα σύμβολα Μυστηρίου θα αποκαλύψουν τα ίδια σύμβολα και θα σας δώσουν μια πληρωμή, αν αυτό είναι δυνατό.

Για κάθε περιστροφή, τα σύμβολα Μυστήριο θα αποκαλύπτουν ένα νέο σύνολο συμβόλων και θα σπρώχνουν προς τα κάτω κατά μία θέση. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να φύγουν όλα τα σύμβολα Μυστήριο από τους τροχούς.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα αποκάλυψης ξυραφιού

Εάν το σύμβολο Μυστήριο αποκαλύψει ένα σύμβολο Χρυσού Καρχαρία, ενεργοποιείται η λειτουργία Razor Reveal. Όλες οι θέσεις με τους Χρυσούς Καρχαρίες θα περιστραφούν στη συνέχεια και θα αποκαλύψουν διαφορετικά σύμβολα. Ακολουθούν τα σύμβολα που μπορεί να αποκαλύψει ο Χρυσός Καρχαρίας:

 • Σύμβολο άμεσου επάθλου: Τα σύμβολα Instant Prize θα σας απονείμουν τις αξίες τους, οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 1x έως 5.000x του πονταρίσματός σας.
 • Σύμβολο πολλαπλασιαστή: Το σύμβολο πολλαπλασιαστή πολλαπλασιάζει την αξία όλων των συμβόλων Instant Prize και των συμβόλων συλλέκτη με την αξία του. Οι αξίες των συμβόλων πολλαπλασιαστή μπορεί να είναι 2x, 3x, 5x ή 10x.
 • Σύμβολο συλλέκτη: Το σύμβολο συλλέκτη συλλέγει τις αξίες όλων των συμβόλων άμεσων επάθλων και μετατρέπεται σε σύμβολο άμεσου επάθλου. Τα σύμβολα Άμεσου Επάθλου των οποίων οι αξίες συλλέγονται αφαιρούνται και οι κενές θέσεις τους περιστρέφονται ξανά για να αποκαλύψουν άλλα έπαθλα.
 • Σύμβολο μετατροπέα: Το σύμβολο μετατροπέα επιλέγει τυχαία ένα από τα κανονικά σύμβολα που υπάρχουν στους κυλίνδρους και μετατρέπει όλες τις περιπτώσεις αυτού του συμβόλου σε σύμβολα Golden Shark. Τα σύμβολα μετασχηματίζονται μόνο για τη λειτουργία Razor Reveal και μετασχηματίζονται ξανά στα αρχικά σύμβολα μετά το τέλος της λειτουργίας.
 • Σύμβολο Nudge Up: Τα σύμβολα Nudge Up μπορούν να εμφανιστούν μόνο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών. Ένα σύμβολο Nudge Up θα ανεβάσει όλες τις στοίβες Mystery κατά μία θέση.

Σύμβολο Scatter Τορπίλης

Το σύμβολο Torpedo λειτουργεί ως σύμβολο Scatter σε αυτόν τον κουλοχέρη. Αφού προσγειωθούν τουλάχιστον 3 σύμβολα Torpedo Scatter στους τροχούς ή μέσω της λειτουργίας Razor Reveal, ενεργοποιείται η λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Ακολουθεί ο τρόπος λειτουργίας της:

 • 3 σύμβολα Τορπίλης: Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή εκκίνησης 1x
 • 4 σύμβολα τορπιλών: 4 σύμβολα τορπιλών: Δωρεάν περιστροφές με αρχικό πολλαπλασιαστή 5x
 • 5 Σύμβολα Scatter Τορπίλης: Δωρεάν περιστροφές με αρχικό πολλαπλασιαστή 25x.

Λειτουργία Gamble

Πριν ξεκινήσει το μπόνους δωρεάν περιστροφών, θα δείτε έναν τροχό τζόγου χωρίς τμήματα επάθλων και τμήματα με έπαθλα δωρεάν περιστροφών υψηλότερα από αυτά που έχετε κερδίσει. Αν θέλετε, μπορείτε να περιστρέψετε τον τροχό για να κερδίσετε αναβαθμισμένες δωρεάν περιστροφές, αλλά μπορεί επίσης να είστε άτυχοι και να μην κερδίσετε τίποτα.

Χαρακτηριστικό δωρεάν περιστροφών

Όταν ενεργοποιήσετε το μπόνους δωρεάν περιστροφών, οι κύλινδροι 2 και 4 θα γεμίσουν με σύμβολα μυστηρίου. Για κάθε περιστροφή, τα σύμβολα Μυστήριο θα σπρώχνονται προς τα κάτω κατά 1 θέση και θα αυξάνουν τον πολλαπλασιαστή κέρδους κατά 1. Προφανώς, ο πολλαπλασιαστής κέρδους θα ισχύει για κάθε κέρδος που θα έχετε κατά τη διάρκεια αυτού του μπόνους. Οι δωρεάν περιστροφές συνεχίζονται για όσο διάστημα υπάρχουν σύμβολα μυστηρίου στους κυλίνδρους.

Λειτουργία Bonus Buy

Μπορείτε να αγοράσετε τα ακόλουθα μπόνους μέσω αυτής της λειτουργίας:

 • 3 δωρεάν περιστροφές με τορπίλες: 106x του πονταρίσματός σας
 • 4 δωρεάν περιστροφές Τορπίλης με αρχικό πολλαπλασιαστή 5x: 186x του πονταρίσματός σας
 • 5 δωρεάν περιστροφές Torpedo με αρχικό πολλαπλασιαστή 25x: 550x του πονταρίσματός σας
 • Τυχαίες δωρεάν περιστροφές: 200x του πονταρίσματός σας
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα Razor Reveal: 500x του στοιχήματός σας
Απολαύστε σύμβολα μυστηρίου, λειτουργία Razor Reveal και λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Απολαύστε σύμβολα μυστηρίου, λειτουργία Razor Reveal και λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, διακύμανση και μέγιστο κέρδος

Το RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,55%, το οποίο είναι αρκετά υψηλό για να αξίζει τον κόπο.

Η μεταβλητότητα είναι υψηλή, οπότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να περιμένετε για τα κέρδη και να παρακολουθείτε το υπόλοιπό σας.

Η μέγιστη νίκη θα σας αποφέρει 100.000x του πονταρίσματός σας, που είναι μια αρκετά συναρπαστική αξία.

Απολαύστε απεριόριστες δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Razor Returns

Απολαύστε απεριόριστες δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Razor Returns

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον κόπο ο online κουλοχέρης Razor Returns;

Οκουλοχέρης Razor Returns είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τον αρχικό κουλοχέρη. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο καλό, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς κουλοχέρηδες που έχουμε παίξει ποτέ. Ο λόγος που είναι τόσο ξεχωριστός είναι επειδή διαθέτει τροποποιητές όπως τα σύμβολα μετατροπέα, τα σύμβολα συλλέκτη και τα σύμβολα πολλαπλασιαστή.

Push Gaming έχει καταστήσει δυνατή την αύξηση των δυνατοτήτων κέρδους για την επόμενη δωρεάν περιστροφή μέσω του πολλαπλασιαστή προοδευτικού κέρδους. Τεχνικά, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστες δωρεάν περιστροφές και απολαύσαμε πολλές περιστροφές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας. Ο γύρος παιχνιδιού δωρεάν περιστροφών με εγγυημένες στοίβες Mystery είναι κάτι το όμορφο, οπότε δεν πρέπει να τον χάσετε.

Μπορείτε να αγοράσετε τα μπόνους που θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Push Bet για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές. Το μέγιστο κέρδος είναι τεράστιο και η RTP είναι επίσης πολύ υψηλή. Εν ολίγοις, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να παίξετε αυτόν τον κουλοχέρη στα online καζίνο. Μπορείτε να το παίξετε για πραγματικά χρήματα σε μερικά από τα καλύτερα καζίνο που προτείνουμε εδώ στην BETO.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Razor Returns Slot - Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το μέγιστο κέρδος στον κουλοχέρη Razor Returns;

Το Max Win θα σας δώσει 100.000 φορές το ποντάρισμά σας, οπότε ο καθένας θα ενθουσιαστεί αν το κερδίσει.

Ποια είναι η RTP και η μεταβλητότητα του βιντεοκουλοχέρη Razor Returns;

Το RTP του παιχνιδιού είναι 96,55%, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο σε σύγκριση με το μέσο RTP του 96%. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλής διακύμανσης, οπότε μην περιμένετε τα κέρδη να έρθουν γρήγορα και η υπομονή σας θα ανταμειφθεί.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Razor Returns;

Τοποθετήστε 3 ή περισσότερα σύμβολα τορπίλης για να ενεργοποιήσετε το μπόνους δωρεάν περιστροφών. Οι δωρεάν περιστροφές θα έχουν στοίβες Μυστηρίου στους κυλίνδρους 2 και 4 και το μπόνους θα συνεχιστεί όσο παραμένουν σύμβολα Μυστηρίου στους κυλίνδρους. Τα σύμβολα Μυστηρίου μετατοπίζονται κατά μία θέση σε κάθε περιστροφή και αυξάνουν τον πολλαπλασιαστή κέρδους κατά 1.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Nudge and Reveal στον online κουλοχέρη Razor Returns;

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μετά την προσγείωση συμβόλων Μυστήριο και τα σύμβολα Μυστήριο αποκαλύπτουν κανονικά σύμβολα, μπαλαντέρ καρχαρίες ή σύμβολα Χρυσού καρχαρία. Τα σύμβολα Μυστηρίου θα μετατοπιστούν κατά μία θέση προς τα κάτω όταν περιστρέψετε τους τροχούς και θα αποκαλύψουν νέα σύμβολα.

Είναι ο κουλοχέρης Razor Returns μια απάτη;

Ο κουλοχέρης Razor Returns δεν είναι απάτη και είμαστε 100% σίγουροι ότι αυτός ο κουλοχέρης είναι ασφαλής για να παίξετε, επειδή το Push Gaming βρίσκεται πίσω από αυτόν. Η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας και η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν αδειοδοτήσει το Push Gaming, οπότε είναι ένας δίκαιος και αξιόπιστος προγραμματιστής κουλοχέρηδων.

Μπορώ να παίξω τον κουλοχέρη Razor Returns δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε σύμβολα μυστηρίου, πολλαπλασιαστές κέρδους, δωρεάν περιστροφές, τροποποιητές και πολλά άλλα παίζοντας δωρεάν τη λειτουργία επίδειξης του κουλοχέρη Razor Returns εδώ στην BETO.