ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Diamonds of the Realm - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Diamonds of the Realm από Play'n GO

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Diamonds of the Realm

Diamonds of the Realm

Με την υποστήριξη των στούντιο Play'n GO, εμβαθύνετε στην κληρονομιά του Βασιλιά Αρθούρου και της Βασίλισσας Guinevere στον διαδικτυακό κουλοχέρη Diamonds of the Realm.

Βασισμένο σε ένα κομψό πλέγμα 5x3, αυτός ο κουλοχέρης είναι γεμάτος με συναρπαστικές δυνατότητες μπόνους. Παίξτε τώρα για να κερδίσετε τεράστιες πληρωμές αξίας έως και 20.000 φορές το στοίχημά σας.

Μάθετε περισσότερα στη λεπτομερή κριτική μας για τον κουλοχέρη Diamonds of the Realm.


Κυκλοφόρησε: 22.07.2021
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X20000

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Ιούλιος 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Ένα κορυφαίο βραβείο 20.000 φορές το ποντάρισμά σας

Μεγαλοπρεπή οπτικά μέσα & μαγευτική μουσική

Μέχρι και x100 τυχαίοι πολλαπλασιαστές κέρδους

Μπόνους δωρεάν περιστροφών

Αγαπημένο θέμα του Μεσαίωνα

Αρνητικά

Εξαιρετικά υψηλή διακύμανση

Μόνο 2 χαρακτηριστικά μπόνους

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Play'n GO

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 94.26

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 3

Θέματα Παιχνιδιού

Φαντασία Μεσαίωνας


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Τυχαίος Πολλαπλασιαστής Συλλογή Ενέργειας Επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Εύρος ΕΣΠ Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Χαρακτήρες

Βίκινγκς Ιππότες


Ανακτήστε τα χαμένα Diamonds of King Arthur για ζηλωτά βραβεία στη νέα κυκλοφορία του Play

Ανακτήστε τα χαμένα Diamonds of King Arthur για ζηλωτά βραβεία στη νέα κυκλοφορία του Play'n GO

Diamonds of the Realm Κουλοχέρη - Lost Riches

Ο βασιλιάς Αρθούρος σας έχει αναθέσει να ανακτήσετε τα πολύτιμα διαμάντια του από το δίδυμο ληστών Mordred και Morgana. Αυτή είναι η υπόθεση στην οποία μας οδηγεί η Play'n GO με τον online κουλοχέρηDiamonds of the Realm .

Σε 5 τροχούς, 3 σειρές και 20 γραμμές πληρωμής, αυτός ο κουλοχέρης τιμάται με αισθητικά γραφικά και εκλεπτυσμένα κινούμενα σχέδια. Ακόμη και το φόντο φωτίζεται με ένα μεγαλοπρεπές κάστρο και τη δόξα του.

Τα soundtracks είναι εμπνευσμένα από τη μεσαιωνική μουσική που χρησιμοποιείται συνήθως σε ταινίες και βιντεοπαιχνίδια. Όσον αφορά το τμήμα των μπόνους, αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο με μερικά πραγματικά δυνατά χτυπήματα.

Ένας τυχαίος πολλαπλασιαστής κερδών έως και 100 φορές μπορεί να μετατρέψει μια συνηθισμένη νίκη σε εξαιρετική στο βασικό παιχνίδι. Στους Free Spin, η συλλογή διαμαντιών θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή κέρδους και να λάβετε επιπλέον Free Spin. Μπορείτε να λάβετε έως και 20 δωρεάν περιστροφές και έναν πολλαπλασιαστή κέρδους έως και 100x για να μπορέσετε να κυνηγήσετε το μέγιστο κέρδος.

Πάρτε μέρος στη διασκέδαση σήμερα με χρηματικά έπαθλα αξίας έως και 20.000 φορές το ποντάρισμα στη γραμμή.

Μάθετε περισσότερα εδώ στην BETO.com.

Βίντεο: Κουλοχέρης Diamonds of the Realm - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κομψά γραφικά και νοσταλγική μουσική περιμένουν τις εντολές σας στο τελευταίο παιχνίδι του Play'n GO

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα & σύμβολα

Θέμα & Σχέδιο

Βασισμένο στο θέμα του Μεσαιωνικού Αρθούρου, ο διαδικτυακός κουλοχέρης Diamond of the Realm είναι μια αναζήτηση ζωής. Η βρετανική οικογένεια του βασιλιά Αρθούρου και της βασίλισσας Γκουινέβερ σας ανέθεσε να ανακτήσετε τα περίφημα διαμάντια του βασιλείου. Οι αντίπαλοί σας είναι ο Mordred και η Morgana, η ίδια η οικογένεια του Arthur.

Συνολικά, τα οπτικά και η ηχητική ιδέα για αυτόν τον κουλοχέρη έχουν δημιουργηθεί με μαεστρία από το στούντιο Play'n GO.

Σύμβολα

Κάτω στον πίνακα πληρωμών, υπάρχουν πολλά σύμβολα πληρωμής στους κυλίνδρους. Τα σύμβολα χαμηλότερης αξίας αποτελούνται από A, K, Q, J και 10 νομίσματα. Από την άλλη πλευρά, τα υψηλότερης αξίας περιλαμβάνουν το ίδιο το καστ του παιχνιδιού του καζίνο. Αυτή η σύνθεση αποτελείται από τους King Arthur, Queen Guinevere, Mordred και Morgana.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, το σύμβολο του Βασιλιά Αρθούρου έχει τα καλύτερα χρήματα και αξίζει για τις έως και 100x πληρωμές του για 5 νικηφόρους συνδυασμούς.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει σύμβολο Wild και σύμβολο Scatter. Το σύμβολο Wild βοηθά στην αντικατάσταση όλων των νικηφόρων συμβόλων των κυλίνδρων με νεότερα, εκτός από το σύμβολο Diamond Scatter l. Όσο για το σύμβολο Scatter, το οποίο περικλείεται ως διαμάντι, παίζει τον κρίσιμο ρόλο της ενεργοποίησης του κερδοφόρου γύρου των δωρεάν περιστροφών.

Στη μεσαιωνική εποχή, παίζετε για να κερδίσετε πληρωμές αξίας έως και 20.000 φορές το στοίχημα

Στη μεσαιωνική εποχή, παίζετε για να κερδίσετε πληρωμές αξίας έως και 20.000 φορές το στοίχημα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε τον κουλοχέρη Diamonds of the Realm

Το πλέγμα 5x3 του διαδικτυακού κουλοχέρη Diamonds of the Realm ζωντανεύει μόλις πατήσετε το πράσινο κουμπί σε σχήμα πολύτιμου λίθου. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα μεγέθη των στοιχημάτων σας με σύνεση. Το εύρος κυμαίνεται από 0,10 € έως 100 € και μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τις επιλογές «+» και «–» στο πλάι.

Το μπλε κουμπί « Αυτόματη αναπαραγωγή » μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη αυτοματοποιημένων περιστροφών και τη ρύθμιση ορίων απώλειας. Η επιλογή « Πληροφορίες » μπορεί να έχει πρόσβαση στον πίνακα πληρωμών και στις οδηγίες του παιχνιδιού. Μπορείτε να προσπελάσετε άλλα βοηθητικά προγράμματα από το κάτω μέρος της οθόνης για να προσαρμόσετε την ταχύτητα των κινούμενων εικόνων και την ένταση του παιχνιδιού.

Μόλις φορέσετε την ιπποτική πανοπλία σας, πατήστε το κουμπί « Περιστροφή » για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Πώς να κατακτήσετε και να κερδίσετε

Όσο για τη νίκη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς είναι αρκετά αβίαστη . Προσθέστε τουλάχιστον 3 πανομοιότυπα σύμβολα σε οποιεσδήποτε 20 γραμμές πληρωμής, ξεκινώντας από τους πιο αριστερούς τροχούς για να δημιουργήσετε έναν νικητήριο συνδυασμό.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μπορείτε να λάβετε τυχαία πολλαπλασιαστικές ενισχύσεις σε όλο το βασικό παιχνίδι μέσω ενός μίνι παιχνιδιού που ενεργοποιείται τυχαία. Πάνω από τους κυλίνδρους υπάρχει ένας τροχός, ο οποίος μπορεί να περιστρέφεται ανά πάσα στιγμή για να προσδιορίσει εάν έχετε κερδίσει τις ενισχύσεις του Πολλαπλασιαστή. Αν σας τύχει και κερδίσατε τον τροχό, τα κέρδη σας μπορούν να λάβουν ώθηση από οπουδήποτε μεταξύ x2 και x100. Έτσι, περισσότερες μεγάλες νίκες και ακόμη μεγαλύτερα βραβεία.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τυχαία μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή νίκης μεταξύ x2 και x100 σε οποιοδήποτε σημείο

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τυχαία μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή νίκης μεταξύ x2 και x100 σε οποιοδήποτε σημείο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Υπέροχα χαρακτηριστικά μπόνους

Οι 2 αποκλειστικές λειτουργίες μπόνους που περιλαμβάνονται στον κόσμο του κουλοχέρη Diamonds of the Realm έχουν εξηγηθεί διεξοδικά παρακάτω, ως εξής:

Λειτουργία πολλαπλασιαστή κερδών

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τυχαία αυτή τη λειτουργία μπόνους κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα περιστραφεί ένας τροχός πολλαπλασιαστή και μπορείτε δυνητικά να κερδίσετε αυξήσεις πολλαπλασιαστή x2, x5, x10 και x100.

Κερδίστε αυτή τη μία περιστροφή εδώ, και τα κέρδη σας μπορούν να αυξηθούν εκθετικά.

Χαρακτηριστικό δωρεάν περιστροφών

Η προσγείωση τουλάχιστον 3 συμβόλων Diamond Scatter αρκεί για να ενεργοποιήσετε τον γύρο δωρεάν περιστροφών. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα λάβετε 5 δωρεάν περιστροφές και μια τυχαία ενίσχυση πολλαπλασιαστή που διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια του γύρου του παιχνιδιού μπόνους.

Η προσγείωση περισσότερων συμβόλων Diamond Scatter θα αυξήσει τη συλλογή σας από περιστροφές μπόνους και τιμές πολλαπλασιαστή κέρδους. Ο αριθμός των συμβόλων Scatter που απαιτούνται για να προσγειωθούν οι αντίστοιχες αυξήσεις έχει συνοψιστεί για εσάς, ακριβώς εδώ παρακάτω:

  • 6 Διαμαντένια Scatter = Συνολικά 10 δωρεάν περιστροφές και ενίσχυση πολλαπλασιαστή κέρδους x5.
  • 12 Διαμαντένια Scatter = Συνολικά 15 δωρεάν περιστροφές και ενίσχυση πολλαπλασιαστή κέρδους x10.
  • 18 Diamond Scatters = Συνολικά 20 δωρεάν περιστροφές και ενίσχυση πολλαπλασιαστή κέρδους x100.

Με την επιτυχή συλλογή 18 διαμαντένιων Scatter, θα συγκεντρώσετε 20 δωρεάν περιστροφές και έναν πολλαπλασιαστή κέρδους x100. Μόλις εξαντλήσετε την ενίσχυση του πολλαπλασιαστή κέρδους, τα σύμβολα Scatter δεν θα εμφανίζονται πλέον στους τροχούς . Έτσι, δεν θα υπάρχουν άλλες μπόνους περιστροφές από αυτό το σημείο και μετά.

Αλλά... Έχετε αποκτήσει όλα τα μεγάλα όπλα. Τώρα, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε όλα τα μεγάλα βραβεία.

Η προσγείωση τουλάχιστον 3 συμβόλων Diamond Scatter είναι αρκετή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Free Spins

Η προσγείωση τουλάχιστον 3 συμβόλων Diamond Scatter είναι αρκετή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Free Spins

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, μεταβλητότητα και μέγιστο κέρδος

Ο κουλοχέρης Diamonds of the Realm χρησιμοποιεί ένα ποσοστό RTP άνω του μέσου όρου 96,23% και ένα μοντέλο παράλογα υψηλής μεταβλητότητας. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών βαθμολόγησαν την αστάθεια με 10 στα 10.

Μπορείτε να παίξετε τώρα για να έχετε την ευκαιρία να εξαργυρώσετε βραβεία αξίας έως και 20.000 φορές το συνολικό σας στοίχημα από μία μόνο περιστροφή.

Αυτή η υποδοχή διαθέτει RTP 96,23% και μοντέλο εξαιρετικά υψηλής διακύμανσης

Αυτή η υποδοχή διαθέτει RTP 96,23% και μοντέλο εξαιρετικά υψηλής διακύμανσης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Diamonds of the Realm Κουλοχέρηδες - Έτοιμοι να γνωρίσετε τους θρύλους;

Σε αυτό το σημείο, το Play'n GO έχει κατακτήσει την τέχνη να εκπλήσσει και να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές του με σχεδόν κάθε νέο παιχνίδι καζίνοπου βγάζουν. Και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση ο κουλοχέρης Diamonds of the Realm.

Απλουστευτικοί μηχανισμοί παιχνιδιού, ένα τρελό κορυφαίο έπαθλο 20.000 φορές το ποντάρισμά σας στη γραμμή και μερικές λειτουργίες μπόνους γεμάτες δράση. Για να έχετε μια δίκαιη βολή στα μεγαλύτερα βραβεία, η προσγείωση περισσότερων συμβόλων Diamond Scatter κατά τη διάρκεια του γύρου των Δωρεάν περιστροφών είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Περισσότερες δωρεάν περιστροφές και μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή κερδών x100 είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Κοιτάζοντας πίσω στους προηγούμενους τίτλους τους, αυτός ο κουλοχέρης αντλεί πολλή έμπνευση από το μεσαιωνικό αντίστοιχό του, τον διαδικτυακό κουλοχέρη The Green Knight. Ενώ μοιράζονται το ίδιο θέμα και τις ίδιες δυνατότητες μπόνους, το Play'n GO αύξησε τα βραβεία από 10.000 φορές τα στοιχήματα σε ακόμα πιο λαχταριστό 20.000 φορές το στοίχημα. Εν ολίγοις, συνιστούμε σε όλους τους παίκτες να δοκιμάσουν αυτόν τον άπιαστο κουλοχέρη καζίνο.

Εμπιστευτείτε μας και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή της, σαν ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί. Και τι καλύτερο να δοκιμάσετε αυτή την εξαίσια εμπειρία εντελώς δωρεάν. Σωστά, μας ακούσατε. Δείτε την έκδοση επίδειξης πολλαπλών πλατφορμών του κουλοχέρη Diamonds of the Realm δωρεάν στο BETO.

Μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε τη συνιστώμενη λίστα μας με τα διαδικτυακά καζίνο Play'n GO για ολόκληρο το βασιλικό πακέτο σήμερα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ποιο είναι το κορυφαίο έπαθλο στον κουλοχέρη Diamonds of the Realm;

Σε αυτόν τον κουλοχέρη, μπορείτε να παίξετε για μια ευκαιρία να κερδίσετε πληρωμές μετρητών αξίας έως και 20.000 φορές το ποντάρισμα.

Ποια είναι η RTP και η μεταβλητότητα του κουλοχέρη Diamonds of the Realm;

Οι προγραμματιστές βαθμολόγησαν αυτόν τον κουλοχέρη με μια RTP πάνω από το μέσο όρο του 96,23% και εξαιρετικά υψηλή μεταβλητότητα, η οποία βαθμολογήθηκε με 10/10 από τους προγραμματιστές.

Υπάρχει λειτουργία δωρεάν περιστροφών στον κουλοχέρη Diamonds of the Realm;

Ναι, αυτός ο κουλοχέρης περιλαμβάνει λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Τοποθετήστε τουλάχιστον 3 σύμβολα Diamond Scatter για να ενεργοποιήσετε τον γύρο του παιχνιδιού μπόνους. Θα λάβετε 5 δωρεάν περιστροφές και μια τυχαία αύξηση του πολλαπλασιαστή κερδών. Η προσγείωση περισσότερων Diamond Scatter μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε 20 δωρεάν περιστροφές και μια ώθηση πολλαπλασιαστή κέρδους x100.

Τι είναι ο τροχός πολλαπλασιαστή στον κουλοχέρη Diamonds of the Realm;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τυχαία ένα μικρό μίνι-παιχνίδι, όπου θα περιστραφεί ένας τροχός και μπορεί να κερδίσετε έναν πολλαπλασιαστή κέρδους x2, x5, x10 ή ακόμα και x100. Εάν έχετε κερδίσει την περιστροφή του τροχού, τα κέρδη σας για τη συγκεκριμένη περιστροφή του τροχού ενισχύονται από την τιμή του πολλαπλασιαστή κέρδους.

Μπορώ να παίξω τον κουλοχέρη Diamonds of the Realm δωρεάν;

Ναι, μπορείτε οπωσδήποτε. Ελέγξτε την έκδοση demo πολλαπλών πλατφορμών του online κουλοχέρη Diamonds of the Realm δωρεάν στην BETO. com σήμερα.