ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Moon Princess - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Moon Princess
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Moon Princess από Play'n GO

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Moon Princess

Moon Princess

Τρεις όμορφες και ισχυρές πριγκίπισσες έχουν έρθει μαζί για να χαρίσουν κολοσσιαία κέρδη στον κουλοχέρη Moon Princess. Η Play'n GO δημιούργησε αυτόν τον κουλοχέρη με διάταξη 5x5 και τη δυνατότητα να κερδίζετε οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για τις γραμμές πληρωμής. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι το Girl Power, η Princess Trinity και οι δωρεάν περιστροφές.

Σε αυτή την κριτική του κουλοχέρη Moon Princess, θα εξηγήσουμε πόσο λαμπρός είναι αυτός ο κουλοχέρης. Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα ξέρετε αν πρέπει να παίξετε αυτόν τον κουλοχέρη ή όχι.


Κυκλοφόρησε: 27.07.2017
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X5000

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 15 Απρίλιος 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

RTP 96,50%

Μέγιστο κέρδος 5.000x του πονταρίσματός σας

Πολλαπλασιαστής και τυχαία χαρακτηριστικά στο βασικό παιχνίδι

Δωρεάν περιστροφές με προοδευτικό πολλαπλασιαστή κέρδους

Αποκτήστε νίκες οπουδήποτε

Αρνητικά

Υψηλή μεταβλητότητα

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Play'n GO

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 94.51

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 5

Θέματα Παιχνιδιού

Φαντασία Άνιμε Μαγεία


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Cluster Pays Ανταλλαγή Συμβόλου Κλιμακωτές Νίκες/Νίκες με Κατολίσθηση Τυχαία Wild Εκ Νέου Περιστροφές Εύρος ΕΣΠ Παιχνίδι Μπόνους Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφές Wild


Χαρακτήρες

Πριγκίπισσα


Απολαύστε ένα χαριτωμένο και συναρπαστικό θέμα στον κουλοχέρη Moon Princess

Απολαύστε ένα χαριτωμένο και συναρπαστικό θέμα στον κουλοχέρη Moon Princess

Καλώς ήρθατε στον online κουλοχέρη Moon Princess

Ήρθε η ώρα για την αγάπη, το αστέρι και την καταιγίδα να αναλάβουν την κεντρική σκηνή και να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν να κερδίσετε από μη κερδοφόρες περιστροφές. Ο κουλοχέρης Moon Princess μας συστήνει τρεις όμορφες πριγκίπισσες, μια διάταξη 5x5 και το κύριο μπόνους με έναν προοδευτικό πολλαπλασιαστή κερδών. Τα χαρακτηριστικά Princess Trinity και Girl Power είναι εκεί για να βοηθήσουν να αποκομίσουμε νίκες στο βασικό παιχνίδι.

Μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απονέμουν νίκες σε αυτόν τον κουλοχέρη (χωρίς γραμμές πληρωμής), και το γεγονός είναι ότι πρέπει να καθαρίσετε το πλέγμα για να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές. Έτσι, ο τρόπος με τον οποίο απονέμονται τα κέρδη έχει πολύ νόημα. Θα εξηγήσουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απονομής των κερδών αργότερα.

ΗPlay'n GO έχει χρησιμοποιήσει τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών σε πολλά άλλα φρουτάκια που έχει δημιουργήσει, αλλά εδώ, οι δωρεάν περιστροφές συνοδεύονται από έναν προοδευτικό πολλαπλασιαστή κερδών που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 20πλάσιο. Επιπλέον, θα απολαύσετε τη μετατροπή των μη κερδοφόρων περιστροφών σε μεγάλα κέρδη μέσω των λειτουργιών του βασικού παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Βίντεο: Κουλοχέρης Moon Princess - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Παιχνίδι παιχνιδιού του τηλεοπτικού κουλοχέρη Moon Princess

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Καρτουνίστικο θηλυκό θέμα και όμορφα γραφικά

Θέμα και σχεδιασμός

Αυτός ο κουλοχέρης έχει ένα χαριτωμένο και όμορφο θέμα anime που επικεντρώνεται στο ισχυρό τρίο πριγκίπισσας. Θα βλέπετε πάντα μια πριγκίπισσα να επιπλέει στη δεξιά πλευρά των τροχών. Έχουν σχεδιαστεί όλες οι πριγκίπισσες να έχουν διαφορετικά χτενίσματα, ρούχα και μαγικά όπλα.

Θα παρατηρήσετε τον ουρανό να αλλάζει χρώματα στο φόντο και οι κομψές αποχρώσεις του ουρανού κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

Η ένδειξη πολλαπλασιαστή, ο μετρητής και τα σύμβολα έχουν επίσης σχεδιαστεί σύμφωνα με το θέμα. Χρησιμοποιήθηκαν ως επί το πλείστον ανοιχτά χρώματα και είμαστε σίγουροι ότι στους ανθρώπους που αγαπούν τα anime θα αρέσει περισσότερο το θέμα.

Η μουσική είναι αρκετά εκπληκτική, επειδή είναι συναρπαστική και ακούγεται σαν κάτι που παίζεται συνήθως κατά τη διάρκεια των ακολουθιών μάχης anime.

Σύμβολα

Το σύμβολο Wild του φεγγαριού είναι το σύμβολο με τις υψηλότερες απολαβές, το οποίο θα σας πληρώσει 100 φορές το ποντάρισμά σας για να πετύχετε πέντε νικηφόρους συνδυασμούς. Τα τρία σύμβολα πριγκίπισσας είναι τα άλλα σύμβολα με υψηλές απολαβές, τα οποία πληρώνουν 10x του πονταρίσματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε ατόμων.

Τα σύμβολα χαμηλής πληρωμής είναι το χρυσό και το πράσινο γούρι, ένα μπλε αστέρι με ένα χρυσό φεγγάρι, μια ροζ καρδιά και μια φτερωτή καμπάνα. Τα σύμβολα χαμηλής πληρωμής πληρώνουν 2x έως 3x του πονταρίσματός σας για την τοποθέτηση πέντε νικηφόρων συμβόλων σε συνδυασμό.

Γεμίστε τον μετρητή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Princess Trinity

Γεμίστε τον μετρητή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Princess Trinity

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε τον κουλοχέρη Moon Princess

Δεν είναι δύσκολο να παίξετε αυτό το παιχνίδι, καθώς οι βασικοί έλεγχοι είναι αρκετά απλοί. Εν πάση περιπτώσει, ας εξηγήσουμε ακόμα πώς μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι.

 • Το πράσινο κουμπί θα θέσει τους τροχούς σε κίνηση, κάνοντάς τους να περιστρέφονται.
 • Το πορτοκαλί κουμπί είναι για το αυτόματο παιχνίδι, οπότε μπορείτε να κάνετε 10 έως 100 περιστροφές αυτόματα.
 • Τα κουμπιά συν και μείον θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το συνολικό σας στοίχημα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλογές πονταρίσματος. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0,20 ευρώ και το μέγιστο ποντάρισμα είναι 100 ευρώ.
 • Το μπλε κουμπί "i " θα σας εξηγήσει όλες τις λειτουργίες και τις ακριβείς πληρωμές των συμβόλων με βάση την αξία του πονταρίσματός σας.
 • Οι ρυθμίσεις, ο ήχος, οι γρήγορες περιστροφές και η βοήθεια είναι διαθέσιμες στην κάτω αριστερή κάτω πλευρά των κυλίνδρων.
 • Οι ρυθμίσεις θα σας δώσουν διάφορες επιλογές, όπως ήχος, φωνές και γρήγορο παιχνίδι.
Απολαύστε έναν Προοδευτικό Πολλαπλασιαστή Κερδών στα Free Spins

Απολαύστε έναν Προοδευτικό Πολλαπλασιαστή Κερδών στα Free Spins

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να κερδίσετε στον κουλοχέρη Moon Princess

Αυτός ο κουλοχέρης σας προσφέρει έναν σπάνιο τρόπο για να κερδίσετε. Κάθε φορά που τοποθετείτε 3 ή περισσότερα ίδια σύμβολα σε μια σειρά οπουδήποτε στους κυλίνδρους, κερδίζετε. Οι νικηφόροι συνδυασμοί μπορούν να εμφανιστούν οριζόντια ή κάθετα. Τα νικητήρια σύμβολα θα εξαφανίζονται πάντα από τους τροχούς και τα υπόλοιπα σύμβολα θα πέφτουν προς τα κάτω για να γεμίσουν τις κενές θέσεις.

Μετατρέψτε μη κερδοφόρες περιστροφές σε κέρδη μέσω του Girl Power

Μετατρέψτε μη κερδοφόρες περιστροφές σε κέρδη μέσω του Girl Power

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά μπόνους

Αυτός ο κουλοχέρης είναι ευέλικτος και έχει ένα από τα καλύτερα δυναμικά που έχουμε δει σε βασικό κουλοχέρη. Θα απολαύσετε το Girl Power, την πριγκίπισσα Trinity και τις πτώσεις συμβόλων στο βασικό παιχνίδι. Ο γύρος δωρεάν περιστροφών είναι η μεγάλη έκπληξη που αξίζει να περιμένετε. Ας καταλάβουμε πώς λειτουργούν όλα.

Λειτουργία πτώσης συμβόλων

Τα σύμβολα που εμπλέκονται σε νίκες εξαφανίζονται και τα υπόλοιπα σύμβολα πέφτουν προς τα κάτω για να σας δώσουν άλλη μια ευκαιρία να κερδίσετε. Κάθε φορά που πέφτουν νέα σύμβολα, ο πολλαπλασιαστής κερδών αυξάνεται κατά 1. Το σύμβολο Wild Moon μπορεί να εμφανιστεί στη μέση νικηφόρων συνδυασμών, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να σημειώσετε άλλη μια νίκη.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Girl Power

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται τυχαία μόνο σε μη κερδοφόρες περιστροφές. Η πριγκίπισσα κοντά στους κυλίνδρους θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νίκες σε αυτή τη λειτουργία. Ακολουθούν τα διάφορα σύμβολα πριγκίπισσας και οι δυνάμεις τους.

 • Πριγκίπισσα της αγάπης: Η αγάπη θα μετατρέψει ένα σύνολο συμβόλων σε ένα άλλο.
 • Πριγκίπισσα αστέρι: Η πριγκίπισσα αστέρι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο δημοφιλείς μορφές που έχετε δει: Θα προσθέσει έως και δύο μπαλαντέρ στους κυλίνδρους.
 • Πριγκίπισσα της καταιγίδας: Θα καταστρέψει δύο σύνολα οποιουδήποτε συμβόλου.

Χαρακτηριστικό της πριγκίπισσας Τριάδας

Ο μετρητής ισχύος φορτίζεται κάθε φορά που κερδίζετε. Εάν καταφέρετε να φορτίσετε πλήρως τον μετρητή, θα σας απονεμηθεί ο δωρεάν γύρος Princess Trinity. Και οι τρεις πριγκίπισσες θα χρησιμοποιήσουν μία προς μία τις δυνάμεις τους και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα τεράστιο κέρδος και να καθαρίσετε το πλέγμα για να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές.

Τα τρία τμήματα του μετρητή μπορούν να γεμίσουν ως εξής.

 • Μια νίκη τριών ειδών θα γεμίσει 1 τμήμα.
 • Ηνίκη τεσσάρων ειδών θα γεμίσει 2 τμήματα.
 • Ηνίκη πέντε ειδών θα γεμίσει 3 τμήματα.

Χαρακτηριστικό δωρεάν περιστροφών

Οι δωρεάν περιστροφές θα σας απονεμηθούν αν καθαρίσετε και τα 25 σύμβολα από το πλέγμα, σημειώνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη. Μπορείτε να επιλέξετε λιγότερες δωρεάν περιστροφές με υψηλότερες πιθανότητες ή περισσότερες δωρεάν περιστροφές με χαμηλότερες πιθανότητες. Ακολουθεί μια ανάλυση των τριών τύπων δωρεάν περιστροφών Princess.

 • Storm Princess : 8 δωρεάν περιστροφές
 • Star Princess : 5 δωρεάν περιστροφές
 • Πριγκίπισσα της αγάπης: 4 δωρεάν περιστροφές

Ο πολλαπλασιαστής κέρδους στα Free Spins δεν επαναφέρεται και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 20πλάσιο. Επιπλέον, η δύναμη της πριγκίπισσας που επιλέξατε ενεργοποιείται σε κάθε μη κερδοφόρο περιστροφή.

Αν καταφέρετε να φορτίσετε πλήρως τον μετρητή, θα σας δοθούν επιπλέον δωρεάν περιστροφές. Τα Love, Star και Storm θα σας δώσουν 4, 3 και 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές, αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε έως και 20 δωρεάν περιστροφές. Το μικρό μειονέκτημα είναι ότι η λειτουργία Princess Trinity δεν θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους.

Τα σύμβολα Wild μπορούν να εμφανιστούν στη μέση νικηφόρων συνδυασμών για να βοηθήσουν στη δημιουργία περισσότερων κερδών.

Τα σύμβολα Wild μπορούν να εμφανιστούν στη μέση νικηφόρων συνδυασμών για να βοηθήσουν στη δημιουργία περισσότερων κερδών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, μεταβλητότητα και μέγιστο κέρδος

ΤοRTP αυτού του παιχνιδιού είναι 96,50%, το οποίο είναι ένα καλό RTP που θα σας δώσει μεγάλες αποδόσεις.

Πρόκειται γιαέναν κουλοχέρη υψηλής μεταβλητότητας, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον καθορισμό της αξίας του πονταρίσματός σας. Σας συνιστούμε να ποντάρετε όσο το δυνατόν χαμηλότερα και να είστε υπομονετικοί.

Το μέγιστο κέρδος είναι το 5.000πλάσιο του πονταρίσματός σας και ο πολλαπλασιαστής 20x στους Free Spins θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Επιλέξτε τον τύπο των δωρεάν περιστροφών που θέλετε στον κουλοχέρη Moon Princess

Επιλέξτε τον τύπο των δωρεάν περιστροφών που θέλετε στον κουλοχέρη Moon Princess

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον κόπο ο κουλοχέρης Moon Princess;

Οκουλοχέρης Moon Princess διαθέτει τρεις απίστευτες πριγκίπισσες που θα συνδυάσουν τη δύναμή τους για να προσφέρουν τεράστια κέρδη. Τα κλιμακωτά σύμβολα, η λειτουργία Girl Power, η πριγκίπισσα Trinity και οι δωρεάν περιστροφές είναι σπουδαίες λειτουργίες που διατηρούν το παιχνίδι ζωντανό και ωφέλιμο.

Το βασικό παιχνίδι είναι σταθερό λόγω των καλά μελετημένων χαρακτηριστικών. Τα μπαλαντέρ μπορούν να εμφανιστούν μετά την εξαφάνιση των συμβόλων για να βοηθήσουν στη δημιουργία περισσότερων κερδών. Τα τυχαία χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται σε μη κερδοφόρες περιστροφές είναι ακόμη καλύτερα. Η λειτουργία Princess Trinity θα σας βοηθήσει περισσότερο στην ενεργοποίηση των δωρεάν περιστροφών καθαρίζοντας το πλέγμα.

Οιδωρεάν περιστροφές είναι πολύ κερδοφόρες λόγω του προοδευτικού πολλαπλασιαστή κερδών και της πριγκίπισσας που επιλέξατε να χρησιμοποιεί τη δύναμή της σε κάθε μη κερδοφόρο περιστροφή. Η Play'n GO έχει κάνει φανταστική δουλειά εδώ, και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και άλλα online φρουτάκια όπως το Moon Princess 100 που προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Μπορείτε τώρα να παίξετε τον κουλοχέρη Moon Princess σε οποιοδήποτε καζίνο προτείνουμε εδώ στην BETO.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Moon Princess Slot - Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το μέγιστο κέρδος στον κουλοχέρη Moon Princess;

Το μέγιστο κέρδος θα σας αποφέρει 5.000 φορές το ποντάρισμά σας, το οποίο μπορείτε να κερδίσετε μόνο αν αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή στο 20x κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Ποια είναι η RTP και η διακύμανση του κουλοχέρη Moon Princess;

Η RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,50%, αλλά διαφέρει από καζίνο σε καζίνο. Το gameplay είναι Το gameplay είναι εξαιρετικά ευμετάβλητο, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε συχνές νίκες.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον online κουλοχέρη Moon Princess;

Ναι, οι δωρεάν περιστροφές απονέμονται όταν καθαρίσετε το πλέγμα στο βασικό παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των δωρεάν περιστροφών που θέλετε από τρεις επιλογές. Η επιλεγμένη πριγκίπισσα θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή της σε όλες τις μη κερδοφόρες δωρεάν περιστροφές και ο πολλαπλασιαστής κέρδους δεν θα μηδενιστεί και θα φτάσει μέχρι και το 20πλάσιο.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Girl Power στον κουλοχέρη Moon Princess;

Σε μη κερδοφόρες περιστροφές, αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί και θα προσθέσει μπαλαντέρ, θα αφαιρέσει σύμβολα ή θα μεταμορφώσει σύμβολα για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κέρδη.

Είναι ο κουλοχέρης Moon Princess απάτη;

Όχι, η Play'n GO είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους προγραμματιστές μας και έχει ένα σταθερό ιστορικό με τις κατάλληλες άδειες. Επομένως, μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον κουλοχέρη και κάθε άλλο κουλοχέρη που δημιουργήθηκε από την Play'n GO.

Μπορώ να παίξω τον κουλοχέρη Moon Princess δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν περιστροφές, Girl Power, πολλαπλασιαστές και πολλά άλλα παίζοντας δωρεάν το demo του κουλοχέρη Moon Princess εδώ στην BETO.