ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Tome of Madness - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Tome of Madness
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Tome of Madness από Play'n GO

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Tome of Madness

Tome of Madness

Ο αγαπημένος σας εξερευνητής Rich Wilde επέστρεψε για άλλη μια περιπέτεια σε αυτήν την ενημέρωση του Play'n GO : Rich Wilde and the Tome of Madness. Πιο σκοτεινά μυστήρια περιμένουν αυτόν και εσάς.
Με RTP 96,57% και υψηλή μεταβλητότητα, Play'n GO προσφέρει έναν διαδικτυακό κουλοχέρη που βασίζεται σε συμπλέγματα σε αυτό το παιχνίδι, με σύμβολα όπως δωρεάν περιστροφές, τροποποιητές περιστροφών και επεκτεινόμενα wilds. Επιπλέον, το κορυφαίο έπαθλο αξίζει 2000x.


Κυκλοφόρησε: 27.06.2019
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X2000

Συντάχθηκε από: Julius De Vries | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Αύγουστος 2022 | Έλεγχος γεγονότων από: Kim Birch

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Ο Julius de Vries εξετάζει τα μπόνους και τους όρους των καζίνο εδώ στην BETO™, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας να μην ξεγελαστούν από τους σκιώδεις επιχειρηματίες του χώρου. Είναι επίσης ένας επαληθευμένος εμπειρογνώμονας τυχερών παιχνιδιών. Σχετικά Julius De Vries

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Πολλά σύμβολα Wild και συναρπαστικά χαρακτηριστικά

Γεμάτο με πολλή συγκίνηση

Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με τα Cascading clusters

Συναρπαστικά γραφικά και κινούμενα σχέδια

Αρνητικά

Οι κανόνες και το παιχνίδι είναι λίγο περίπλοκα

Προσφέρει χαμηλότερο μέγιστο στοίχημα 2000x του συνολικού στοιχήματος.

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Play'n GO

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 94.52

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 5

Θέματα Παιχνιδιού

Κρύσταλλοι Τρόμος Μυστήριο


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Cluster Pays Ανταλλαγή Συμβόλου Τυχαία Wild Εύρος ΕΣΠ Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφές Wild


Παρουσιάζουμε Tome of Madness

Το Play'n GO φέρνει την τέταρτη ενημέρωση της αειθαλούς σειράς Rich Wilde. Προηγουμένως, είχατε δει αυτόν τον τολμηρό τυχοδιώκτη στο Aztec Idols (2013), μετά πήγε βόρεια στο δεύτερο κεφάλαιο: Pearls of India (2014) και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στον κουλοχέρη βίντεο - Book of Dead (2014), με θέμα την Αίγυπτο ευρέως εγκωμιασμένο κεφάλαιο.

Το Rich Wilde and the Tome of Madness σας παρουσιάζεται από τις σελίδες φανταστικών ιστοριών που γράφτηκαν από τον HP Lovecraft. Γνωρίστε τον Cthulhu, ένα γόνο της θάλασσας. Αυτό το πλάσμα έχει πλοκάμια σαν του χταποδιού, πράσινο λαστιχένιο δέρμα και φτερά που μοιάζουν με δράκο. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι χάνουν τα μυαλά τους όταν κοιτάζουν αυτό το τέρας.

Ο αγαπημένος σας τυχοδιώκτης θα ξεκινήσει να ξεθάψει ό,τι μυστικά και θησαυρούς βρίσκονται στη λατρεία του Cthulhu, πιο αριστοκρατικό από ποτέ και αυτή τη φορά με οδηγό το Βιβλίο (Tome) της Τρέλας.

Μυστηριώδες σχέδιο και συναρπαστικά σύμβολα

Μυστηριώδες σχέδιο και συναρπαστικά σύμβολα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Οδηγός παικτών

Δείτε πώς παίζετε το παιχνίδι. Αρχικά, επιλέγετε το ποσό του στοιχήματός σας ανά περιστροφή. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ποσό από μια μεγάλη γκάμα ξεκινώντας από 0,10 μονάδες και φτάνοντας μέχρι τα 1 00 νομίσματα ανά περιστροφή.

Τώρα, υπάρχουν δύο τρόποι για να ξεκινήσετε την περιστροφή. Υπάρχει το τυπικό κουμπί στυψίματος και υπάρχει δυνατότητα αυτόματης περιστροφής, έτσι ώστε η εργασία να γίνεται αυτόματα. Η επιλογή αυτόματης περιστροφής εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά των κυλίνδρων. Επιπλέον, μπορείτε να προκαθορίσετε τη λειτουργία αυτόματης περιστροφής πολλές φορές για να κάνετε τους τροχούς να καταχωρούν αυτόματα τυχόν χαρακτηριστικά μπόνους και κέρδη για εσάς.

Πώς να σταθείς νικητής

Για όσους από εσάς έχετε παίξει Rise Of Olympus, Moon Princess και Viking Runecraft, αυτό το παιχνίδι έχει παρόμοια μορφή. Το Rich Wilde and the Tome of Madness διαθέτει ένα πλέγμα 5x5, στο οποίο πρέπει να προσγειώσετε τα σύμβολα σε ομάδες των 4 ή περισσότερων για να σχηματίσετε έναν νικητήριο συνδυασμό. Αφού σχηματιστεί ένας συνδυασμός, τα σύμβολα σε αυτόν εξαφανίζονται και αντικαθίστανται από νέα σύμβολα αμέσως, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία πολλαπλές νίκες με μία μόνο περιστροφή.

Βίντεο: Κουλοχέρης Tome of Madness - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Ένα συναρπαστικό soundtrack στο βάθος

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Η προοπτική και τα γραφικά

Ο τυχοδιώκτης από το Play'n GO επιστρέφει για την επόμενη αποστολή του. Μετά την αναζήτησή του για το είδωλο των Αζτέκων, ο Tome of Madness είναι ο επόμενος στόχος του, αλλά πρέπει να περάσει από μια επικίνδυνη κρύπτη για να την καταλάβει. Το παιχνίδι έχει μια απαίσια ατμόσφαιρα, ασυνήθιστο σε αυτό το είδος, αλλά θα λατρέψετε αυτή την κατεύθυνση που έχει πάρει το παιχνίδι. Αυτός είναι ένας υπέροχος διαδικτυακός κουλοχέρης με συναρπαστικά γραφικά και σίγουρα θα σας συναρπάσει το παιχνίδι.

Interac παιχνίδι και μαγευτικά κινούμενα σχέδια

Interac παιχνίδι και μαγευτικά κινούμενα σχέδια

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Τα σημάδια και τα σύμβολα που πρέπει να γνωρίζετε

Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και μωβ κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για να υποδείξουν τα σύμβολα χαμηλού επιπέδου, ενώ τα σύμβολα υψηλής ποιότητας υποδηλώνονται με εικονίδια Cthulhu Skull, Ring, Dagger και Octopus Pendant.

Ο Rich Wilde και ο Tome of Madness περιλαμβάνουν τρία είδη Wild Symbols. Οι νικηφόροι συνδυασμοί μπορούν να ολοκληρωθούν συμπεριλαμβάνοντας αυτά τα σύμβολα Wild ως αντικαταστάσεις κανονικών συμβόλων. Το σετ φυσικών κυλίνδρων δεν περιλαμβάνει τα Special Wilds (Βιβλίο) και τα Cthulhu Mega Wilds, εκτός από τις περιπτώσεις που ενεργοποιούνται οι λειτουργίες μπόνους και προστίθενται στους κυλίνδρους.

Στη συνέχεια, έχετε το σύμβολο Wild Multiplier Rich Wilde που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση οποιουδήποτε άλλου συμβόλου ΚΑΙ διπλασιάζει τις νίκες σας.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο κουλοχέρης βασίζεται εξ ολοκλήρου σε σύμβολα διαδοχής και νίκη σε ομάδες. Κάθε φορά που ταιριάζετε 4 ή περισσότερα σύμβολα (οριζόντια ή κάθετα) στους τροχούς, απονέμεται μια νίκη. Ένας νικηφόρος συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα νέα σύμβολα να πέφτουν από πάνω για να αντικαταστήσουν τα σύμβολα σε συνδυασμό. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να οδηγήσει σε περαιτέρω νικηφόρους συνδυασμούς.

Μπορείτε να κερδίσετε τις μέγιστες πληρωμές για 10 ή περισσότερους νικηφόρους συνδυασμούς όπως φαίνεται παρακάτω:

Το Octopus Pendant προσφέρει 100x πολλαπλασιαστή στο συνολικό στοίχημα

Το Dagger σας κερδίζει 60 φορές το συνολικό ποντάρισμα

Το δαχτυλίδι αξίζει 40 φορές το συνολικό στοίχημα

Το Cthulhu Skull δίνει 30x συνολικό στοίχημα

Το Purple Crystal είναι 6 φορές το συνολικό στοίχημα

Το Red Crystal σας βοηθά να κερδίσετε 5 φορές το συνολικό στοίχημα

Το Blue Crystal μπορεί να σας κερδίσει 4 φορές το συνολικό στοίχημα

Το Green Crystal θα σας κάνει 2 φορές το συνολικό στοίχημα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP % και Volatility of Tome of Madness

Ο Rich Wilde and the Tome of Madness έχει RTP (επιστροφή στον παίκτη) 96,59%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 νομίσματα που στοιχηματίζετε, μπορείτε να κερδίσετε 96,57% πίσω. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης πολύ υψηλή μεταβλητότητα, καθώς ένα μόνο γύρισμα μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλούς νικηφόρους συνδυασμούς.

Εκπληκτικά γραφικά του κουλοχέρη Rich Wilde and the Tome of Madness

Εκπληκτικά γραφικά του κουλοχέρη Rich Wilde and the Tome of Madness

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συναρπαστικές δωρεάν περιστροφές και μπόνους που μπορείτε να κερδίσετε

Το Rich Wilde and the Tome of Madness Play'n GO προσφέρει επιπλέον μικρές δυνατότητες μπόνους που μπορείτε να ανακαλύψετε. Οι καυτές ζώνες που ονομάζονται Eye Marks είναι το πρώτο παράδειγμα. Αυτές οι ζώνες προσθέτουν δύο ειδικά μπαλαντέρ στους κυλίνδρους όταν κερδίζετε σε αυτούς.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα εφέ της πύλης. Βοηθούν πολύ στις νίκες προσγείωσης. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Abyss που εξαφανίζει μια ολόκληρη σειρά ή στήλη από τον κύλινδρο. Η δυνατότητα Void όταν χρησιμοποιείται σε ένα συγκεκριμένο σύμβολο, καταργεί όλες τις εμφανίσεις αυτού του συμβόλου.

Στην αριστερή πλευρά των κυλίνδρων, θα δείτε μια πύλη. Αυτή η πύλη χρεώνει καθώς κερδίζετε. Μετά τη συμμετοχή 42 συμβόλων σε μία μόνο νίκη, ενεργοποιείται το Δωρεάν Μπόνους Άλλος Κόσμος. Αυτό σας δίνει 1 δωρεάν περιστροφή και επιπλέον Eye Marks προσθέτουν στους κυλίνδρους, δίνοντάς σας περισσότερες νίκες.

Εφαρμόζεται ένα εφέ πύλης όταν εξαντληθούν όλοι οι νικηφόροι συνδυασμοί. Αυτό ενθαρρύνει ακόμη περισσότερες νίκες. Το Μπόνους Άλλου Κόσμου σας ξεκινά με τρία εφέ πύλης, μετά τα οποία τελειώνει ο γύρος. Ωστόσο, για να συνεχίσετε τον γύρο, μπορείτε να συνεχίσετε να γεμίζετε τον μετρητή πύλης κατά τη διάρκεια αυτού του μπόνους, επομένως σας παρέχονται πρόσθετα Εφέ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Μια περιεκτική κριτική του Tome of Madness

Το Play'n GO έχει αποδείξει την αξία του σε δεξιότητες και ποιότητα, κυκλοφορώντας νέους λαμπρούς τίτλους. Ο διαδικτυακός κουλοχέρης The Rich Wilde and the Tome of Madness είναι το πιο πρόσφατο σε μια συνεχιζόμενη σειρά προϊόντων καλών προδιαγραφών και ποιότητας. Η δημοφιλής σειρά έχει λάβει μεγάλη αναβάθμιση με αυτό το καλοφτιαγμένο παιχνίδι.

Αν είστε θαυμαστής του Rich Wilde, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς. Θα εκπληρώσει την αναζήτησή σας για συγκίνηση και ενθουσιασμό. Τα δεκάδες χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι υπόσχονται μια περιπετειώδη βόλτα.

Αυτή η συγκεκριμένη μορφή διαδικτυακών κουλοχέρηδων είναι πολύ δημοφιλής. Μετά την επιτυχία των Moon Princess και Viking Runecraft, μπορείτε να περιμένετε να απογειωθούν και ο Rich Wilde και ο Tome of Madness . Σας κάνει να επενδύετε πραγματικά στο gameplay, καθώς οι νίκες ενεργοποιούνται συνεχώς και το βασικό παιχνίδι έχει επίσης πολλά πράγματα να συμβαίνουν.

Ο γύρος των δωρεάν περιστροφών έχει αυτόν τον μοναδικό τρόπο ενεργοποίησης. Έχουμε εισαγάγει έναν εντελώς νέο τρόπο προσφοράς δωρεάν περιστροφών. Αυτό που προσθέτει στη συγκίνηση είναι το γεγονός ότι είναι βασικά μια δωρεάν περιστροφή, αλλά με πιθανά πρόσθετα μπόνους.

Δεν αρκεί αυτό για να τραβήξει το ενδιαφέρον σας; Μπορείτε επίσης να βάλετε πραγματικά μετρητά σε ένα από τα αγαπημένα μας διαδικτυακά καζίνο, αν αισθάνεστε τυχεροί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Rich Wilde and the Tome of Madness - Συχνές ερωτήσεις για κουλοχέρηδες βίντεο

Είναι δωρεάν οι κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Ναι, ο Rich Wilde and the Tome of Madness μπορεί να παίξει δωρεάν εδώ στο BETO χωρίς καμία κατάθεση ή εγγραφή.

Οι κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness προσφέρουν δωρεάν περιστροφές;

Όταν προσγειώνετε 42 νικητήρια σύμβολα σε μία μόνο περιστροφή, ενεργοποιείται το Μπόνους Άλλου Κόσμου και σας λαμβάνει ένα δωρεάν μπόνους περιστροφής.

Είναι δυνατόν να κερδίσετε πραγματικά μετρητά παίζοντας κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης Rich Wilde and the Tome of Madness Play'n GO σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε βραβεία με πραγματικά χρήματα.

Χρειάζομαι μια κατάθεση για να παίξω κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Όχι, δεν χρειάζεστε κατάθεση για να παίξετε τον Rich Wilde and the Tome of Madness εδώ στο BETO, ωστόσο μόνο τα έπαθλα play-money θα είναι διαθέσιμα σε εσάς.

Πρέπει να κατεβάσω κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Δεν απαιτείται λήψη. Είναι ένας διαδικτυακός κουλοχέρης.

Τι RTP προσφέρει οι κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Το Rich Wilde and the Tome of Madness έχει εξαιρετικό RTP 96,57%, υψηλότερο από το βιομηχανικό πρότυπο. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για ένα τόσο ασταθές παιχνίδι.

Πόσο ασταθείς είναι οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Είναι ένας εξαιρετικά ασταθής διαδικτυακός κουλοχέρης. Εάν σχεδιάζετε να παίξετε με πραγματικά χρήματα, τότε θα ενέχει μεγάλο ρίσκο. Η συμβουλή μας είναι να ξεκινήσετε το παιχνίδι δωρεάν πριν ξοδέψετε χρήματα στο διαδικτυακό καζίνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα του προϋπολογισμού που πρέπει να ορίσετε για αυτό το είδος διακύμανσης και επίσης θα σας δείξει πόση υπομονή απαιτείται σε αυτήν την επιχείρηση.

Εξηγήστε τη λειτουργία των δωρεάν περιστροφών στους κουλοχέρηδες Rich Wilde and the Tome of Madness;

Όταν προσγειώνετε 42 νικητήρια σύμβολα σε μία μόνο περιστροφή, ενεργοποιείται το Μπόνους Άλλου Κόσμου και σας προσφέρει μια δωρεάν περιστροφή. Επιπλέον, η συσκευή αναπαραγωγής λαμβάνει ένα τυχαίο εφέ πύλης όταν η μπάρα φορτιστεί πλήρως.

Τι μέγιστο κέρδος προσφέρει ο Rich Wilde and the Tome of Madness;

Η μέγιστη πληρωμή που μπορείτε να πάρετε είναι 2000 φορές το αρχικό στοίχημα που βάλατε.