ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Gems Bonanza - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Gems Bonanza από Pragmatic Play

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Gems Bonanza

Gems Bonanza

Βασισμένο σε πλέγμα 8x8 και Cluster Pays, αυτός ο κουλοχέρης καζίνο γεμίζει με συναρπαστικές δυνατότητες μπόνους που μπορείτε να επωφεληθείτε. Με την υποστήριξη των Pragmatic Play Studios, αναδείξτε τα καλάθια σας και αποκτήστε έναν ολόκληρο τόνο ανεκτίμητων κοσμημάτων στον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza. Παίξτε τώρα για μια ευκαιρία να κερδίσετε έως και 10.000 φορές το ποντάρισμα.

Μάθετε περισσότερα στην αναλυτική μας κριτική για τον κουλοχέρη Gems Bonanza.


Κυκλοφόρησε: 01.10.2020
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X10000

Συντάχθηκε από: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Aug 2022

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Μεγάλο έπαθλο 10.000 φορές το στοίχημά σας

5 μοναδικοί τροποποιητές τροχών

Μεγάλη ποικιλία από δυνατότητες μπόνους

Πάνω από το μέσο όρο RTP 96,55%

Λειτουργία μπόνους αγοράς αποκλειστικής έκδοσης

Αρνητικά

Εξαιρετικά ασταθής

Οι δωρεάν περιστροφές δεν είναι διαθέσιμες

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Pragmatic Play

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 95.54

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 8

Γραμμές 8

Θέματα Παιχνιδιού

Διαμάντια Αρχαίοι Πολιτισμοί


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Επόμενο Επίπεδο Cluster Pays Αγορά Χαρακτηριστικού Ανταλλαγή Συμβόλου Κλιμακωτές Νίκες/Νίκες με Κατολίσθηση Τυχαία Wild Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Εύρος ΕΣΠ Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild Σύμβολο Mega (3x3)


Βρέχει κοσμήματα, περιουσίες και δόξα στο ολοκαίνουργιο Gems Bonanza της Pragmatic Play

Βρέχει κοσμήματα, περιουσίες και δόξα στο ολοκαίνουργιο Gems Bonanza της Pragmatic Play

Gems Bonanza - Gemstones Unbound

Ετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε τον μαγικό κόσμο του χρυσού και του πλούτου του Pragmatic Play στον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza. Αυτός ο εξαιρετικά ασταθήςκουλοχέρης εμπνέεται από αστραφτερά κοσμήματα και περιουσίες για να αυξήσει τη λαχτάρα σας για υπέροχα βραβεία.

Αυτός ο κουλοχέρης προσαρμόζει τη μηχανή παιχνιδιών Cluster Pays, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσγειώσετε σύμβολα πληρωμής σε ομάδες τουλάχιστον 5 για να πετύχετε έναν νικητήριο συνδυασμό. Είναι ενδιαφέρον ότι οι μοναδικές σημάνσεις μπορούν να εμφανιστούν τυχαία πίσω από οποιαδήποτε σύμβολα για να σας χορηγήσουν ενισχύσεις και μπόνους τροποποιητών.

Αυτές οι δυνατότητες μπόνους κυμαίνονται από σύμβολα Wild & Colossal έως ολόκληρα κενά πλέγματος με 15 σύμβολα μπαλαντέρ. Όταν γεμίσει εντελώς, η λειτουργία Gold Fever Progressive ξεκλειδώνεται. Θα συζητήσουμε διεξοδικά αυτά τα λαμπερά μπόνους αργότερα.

Μάθετε περισσότερα εδώ στο BETO.

Βίντεο: Κουλοχέρης Gems Bonanza - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Γυαλισμένα γραφικά, gameplay και ένα ανώμαλο panpipe OST θα υποδεχτούν την άφιξή σας στον κόσμο των πολύτιμων λίθων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Gems Bonanza - Θέμα & Σύμβολα

Θέμα & Σχέδιο

Ίσως το έχετε ήδη μαντέψει. Είναι όλα σχετικά με λαμπερά κοσμήματα και τιμαλφή στον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza. Θα παρατηρήσετε μια μυστικιστική πυραμίδα στο βάθος στους κυλίνδρους. Εκτός από τη δομή, ένα άγαλμα πυρπολείται κάθε φορά που ξεκλειδώνετε ένα μπόνους τροποποιητή.

Τα ίδια τα γραφικά είναι ευκρινή και φωτεινά, συμπληρώνονται υπέροχα από ένα έντονο soundtrack panpipe που αναπολεί στο παρασκήνιο.

Σύμβολα

Στο τέλος της δουλειάς, ή ακριβέστερα, στους κυλίνδρους, θα συναντήσετε πετράδια διαφορετικού χρώματος ως σύμβολα πληρωμής του παιχνιδιού. Και υπάρχουν 7 από αυτές τις λαμπερές καλλονές συνολικά. Το καλύτερο από τη δέσμη είναι το σύμβολο Red Jewel, το οποίο αξίζει 1.000 φορές την πληρωμή του στοιχήματος για έναν συνδυασμό συμπλέγματος τουλάχιστον 25 συμβόλων.

Το σύμβολο Wild μπαίνει στο παιχνίδι για να αντικαταστήσει όλα τα νικητήρια συμπλέγματα από τους κυλίνδρους με νεότερα σύμβολα. Αναπαράγεται κατά τη διάρκεια των τροποποιητών Wild Gem και Lucky Wild.

Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν και να απολαύσουν την υποδοχή Gems Bonanza σε πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως υπολογιστές, smartphone και συσκευές tablet.

Παίξτε τώρα και τεράστιες πληρωμές μετρητών αξίας έως και 10.000 φορές το στοίχημα

Παίξτε τώρα και τεράστιες πληρωμές μετρητών αξίας έως και 10.000 φορές το στοίχημα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Οδηγός παικτών

Πώς να παίξεις

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να μάθετε και να κατακτήσετε τις τύχες στον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza, όπως εξηγείται παρακάτω:

  • Εκκινήστε το παιχνίδι και κάντε κλικ στο εικονίδιο « i » για να δείτε τον πίνακα πληρωμών και τις λειτουργίες μπόνους.
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο « Χάμπουργκερ » για ρυθμίσεις έντασης ήχου, επιλογές ταχύτητας στυψίματος και προβολή του αρχείου καταγραφής του παιχνιδιού σας.
  • Προσδιορίστε το εύρος στοιχημάτων σας με σύνεση. Το όριο πέφτει μεταξύ 0,20 € και 100 € ανά περιστροφή.
  • Μπορείτε να προσπελάσετε το μενού " Αυτόματη αναπαραγωγή " για να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες περιστροφές και να δείτε όρια απώλειας.
  • Σπάστε το κουμπί "Spin" μόλις είστε έτοιμοι και αφήστε τη δόξα να πέσει πάνω σας.

Πως να κερδίσεις

Οι συνδυασμοί που κερδίζουν έρχονται σε σχήμα συμπλέγματος, χάρη στον μηχανισμό Cluster Pays, στον κουλοχέρη Gems Bonanza. Οι συνδυασμοί που κερδίζουν έρχονται σε σχήμα συμπλέγματος, χάρη στον μηχανισμό Cluster Pays, στον δωρεάν κουλοχέρη Gems Bonanza. Λάβετε υπόψη ότι τα νικητήρια συμπλέγματα θα αφαιρούνται από τους κυλίνδρους και θα αντικαθίστανται με νεότερα σύμβολα μετά από κάθε νίκη. Αυτός ο μηχανισμός ανατροπής υποχωρεί όταν δεν σχηματίζονται άλλα νικητήρια συμπλέγματα.

Το Κόκκινο Κόσμημα είναι το καλύτερο σουτ για να κερδίσεις μεγάλες. Αξίζει μια πληρωμή 1.000 φορές το ποντάρισμά σας για ένα νικητήριο σύμπλεγμα τουλάχιστον 25 συμβόλων πολύτιμων λίθων.

Ξεκλειδώστε τις συναρπαστικές λειτουργίες Spin με έως και 5 διαφορετικούς Τροποποιητές και Πολλαπλασιαστές Ρολών

Ξεκλειδώστε τις συναρπαστικές λειτουργίες Spin με έως και 5 διαφορετικούς Τροποποιητές και Πολλαπλασιαστές Ρολών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Χαρακτηριστικά μπόνους λαμπερού

Ας ρίξουμε μια ματιά στις πολλές δυνατότητες μπόνους και τροποποιητές λεπτομερώς παρακάτω:

Λειτουργία ανατροπής

Στον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza, το παιχνίδι είναι μοναδικό. Υπάρχει η ρύθμιση του πλέγματος και οι κυλινδρικοί τροχοί, για αρχή. Οι έγχρωμοι δείκτες μπορούν, με τη σειρά τους, να φέρουν στο παιχνίδι μια σειρά από τροποποιητές. Επιπλέον, η λειτουργία Gold Fever Progressive παίζει με τη σειρά τους τους τροποποιητές. Ξεκινώντας από το ίδιο πλέγμα, επεξεργαστείτε τα διαφορετικά επίπεδα για να ενεργοποιήσετε πολλαπλασιαστές.

Χαρακτηριστικά Spin

Μια έγχρωμη σήμανση μπορεί να γεννηθεί τυχαία πριν από ένα σύμβολο κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε περιστροφών στο βασικό παιχνίδι. Η έγχρωμη σήμανση θα ενεργοποιήσει ένα μπόνους Τροποποιητή κυλίνδρων εάν αυτό το σύμβολο ενταχθεί σε ένα νικητήριο σύμπλεγμα. Επιπλέον, μια ακολουθία Tumble ξεκινά εάν κερδίσετε τον γύρο του τροποποιητή.

Αυτή η σειρά συνεχίζεται μέχρι να μην σχηματιστούν άλλα νικητήρια συμπλέγματα. Μπορείτε να προσγειώσετε πολλούς τροποποιητές κατά την ίδια περιστροφή. Οι λειτουργίες Spin ενεργοποιούνται με την ακόλουθη σειρά:

Χαρακτηριστικό Wild Gem

Ενεργοποιείται από τη ροζ σήμανση. Αφού τελειώσει η ακολουθία Tumble, οποιοδήποτε σύμβολο επιλέγεται τυχαία για να γίνει το σύμβολο Wild. Μια νέα πληρωμή υπολογίζεται στη συνέχεια.

Κολοσσαίο χαρακτηριστικό

Ενεργοποιείται από την Κόκκινη Σήμανση. Τεράστια μπλοκ συμβόλων, μετρημένα σε 3×3, 4×4 ή ακόμα και 5×5, προστίθενται τυχαία στους κυλίνδρους, ακολουθούμενα από μια νέα πληρωμή.

Πυρηνικό χαρακτηριστικό

Ενεργοποιείται από την Μπλε Σήμανση. Όλα τα σύμβολα αντικαθίστανται από το πλέγμα με νεότερα και, κατά συνέπεια, εξετάζεται μια νέα πληρωμή.

Χαρακτηριστικό Lucky Wilds

Ενεργοποιείται από την πράσινη σήμανση. Έως και 15 σύμβολα Wild προστίθενται τυχαία στους κυλίνδρους και ξεκινά μια ακολουθία Tumbling πριν από μια εντελώς νέα εξέταση πληρωμής.

Χαρακτηριστικό τετραγώνων

Ενεργοποιείται από την Καφέ Σήμανση. Ένα μεγεθυσμένο μπλοκ συμβόλων 2×2 προστίθεται τυχαία σε οποιαδήποτε θέση στους τροχούς και ολοκληρώνεται μια νέα πληρωμή.

Συλλέξτε τουλάχιστον 114 νικητήρια σύμβολα για να ξεκλειδώσετε τα μπόνους Gold Fever Progressive

Συλλέξτε τουλάχιστον 114 νικητήρια σύμβολα για να ξεκλειδώσετε τα μπόνους Gold Fever Progressive

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Gems Bonanza - Gold Fever Progressive Feature

Η βαθμολογία ενός νικητήριου συμπλέγματος από μια ακολουθία Tumbling θα έχει ως αποτέλεσμα τα σύμβολα να προστεθούν σε ένα μετρητή, προς τα αριστερά από το πλέγμα. Εάν συλλέξατε τουλάχιστον 114 σύμβολα από την ίδια περιστροφή και μια ακολουθία Tumbling, θα ενεργοποιούσατε με επιτυχία τη δυνατότητα προοδευτικού μπόνους Gold Fever του κουλοχέρη Gems Bonanza.

Μόλις ενεργοποιηθεί, θα σας δοθεί μια εκ νέου περιστροφή με όλους τους τροποποιητές ενεργοποιημένους και την προκαθορισμένη ενίσχυση πολλαπλασιαστή. Το μετρητή επανέρχεται στο μηδέν μετά από κάθε περιστροφή. Η ενίσχυση πολλαπλασιαστή εξαρτάται από τον αριθμό των συμβόλων που συλλέγονται στο μετρητή, όπως φαίνεται παρακάτω:

  • Επίπεδο 1 : Συλλέξτε 114 σύμβολα και ξεκλειδώστε μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή x2
  • Επίπεδο 2 : Συλλέξτε 116 σύμβολα και ξεκλειδώστε μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή x4
  • Επίπεδο 3 : Συλλέξτε 120 σύμβολα και ξεκλειδώστε μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή x6
  • Επίπεδο 4 : Συλλέξτε 125 σύμβολα και ξεκλειδώστε μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή x8
  • Επίπεδο 5 : Συλλέξτε 130 σύμβολα και ξεκλειδώστε μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή x10

Διαθέσιμο σε περιορισμένες περιοχές, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε απευθείας τη λειτουργία μπόνους Gold Fever Progressive για μια δωρεάν πληρωμή 100 φορές το στοίχημα. Η μόνη διαφορά σε αυτήν την παραλλαγή της δυνατότητας μπόνους είναι μια μικρή παραλλαγή στη συλλογή αριθμών. Διαφορετικά, είναι γενικά τα ίδια.

Διαφορετικές λειτουργίες Spin ενεργοποιούνται ανάλογα με το χρώμα των σημάνσεών τους

Διαφορετικές λειτουργίες Spin ενεργοποιούνται ανάλογα με το χρώμα των σημάνσεών τους

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, Variance, & Top Prize

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης Gems Bonanza χρησιμοποιεί ποσοστό RTP άνω του μέσου όρου 96,51% και είναι εξαιρετικά ασταθές. Έτσι, θα περιμένετε στην ουρά πριν καταρρεύσει τελικά μια μεγάλη νίκη.

Παρά την υψηλή διακύμανση, αυτός ο κουλοχέρης καζίνο προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν και να κερδίσουν ένα κορυφαίο έπαθλο 10.000 φορές το ποντάρισμά σας.

Αυτή η υποδοχή χρησιμοποιεί ποσοστό RTP 96,51% και είναι εξαιρετικά ασταθές

Αυτή η υποδοχή χρησιμοποιεί ποσοστό RTP 96,51% και είναι εξαιρετικά ασταθές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Gems Bonanza – Συμπέρασμα

Οι άνθρωποι στο Pragmatic Play σίγουρα ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza. Το ικανοποιητικό πλήθος των τροποποιητών αξίζει τον κόπο για να σας κρατήσουν κολλημένους στο παιχνίδι σε επιφυλακή για ζήλο χρηματικά έπαθλα.

Η δυνατότητα προοδευτικού μπόνους Gold Fever Progressive αξίζει τα φώτα της δημοσιότητας, δεδομένου ότι μπορείτε να συλλέξετε αρκετά σύμβολα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ενισχύσεις πολλαπλασιαστή και άλλα μπόνους.

Όσον αφορά τα μπόνους τροποποιητών, η λειτουργία Lucky Wilds Spin είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας για να σημειώσετε μεγάλες νίκες, καθώς 15 σύμβολα Wild είναι υπεραρκετά για να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Gold Fever Progressive. Συνεχίστε να συλλέγετε τα σύμβολα από διαδοχικές νίκες συμπλέγματος για να λαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερες ενισχύσεις πολλαπλασιαστή.

Τώρα, λοιπόν, ποια είναι η αναμονή; Είστε όλοι ενθουσιασμένοι που συμμετέχετε σε αυτή τη γεμάτη περιουσία βροχή. Λοιπόν, σας έχουμε καλύψει όλους. Δείτε την έκδοση επίδειξης πολλαπλών πλατφορμών του κουλοχέρη Gems Bonanza δωρεάν, εδώ στο BETO. Μόλις καταλάβετε την ουσία των πραγμάτων, ρίξτε μια συνιστώμενη λίστα με τα διαδικτυακά καζίνο Pragmatic Play για ολόκληρο το πακέτο περιπέτειας σήμερα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το Top Prize στον κουλοχέρη Gems Bonanza;

Σε αυτόν τον κουλοχέρη, μπορείτε να παίξετε για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πληρωμές μετρητών αξίας έως και 10.000 φορές το ποντάρισμα.

Τι είναι το RTP & Volatility στην υποδοχή Gems Bonanza;

Αυτή η υποδοχή χρησιμοποιεί ποσοστό RTP άνω του μέσου όρου 96,51% και είναι εξαιρετικά ασταθές.

Υπάρχει μια λειτουργία δωρεάν περιστροφών στην υποδοχή Gems Bonanza;

Ναι, αυτή η υποδοχή περιλαμβάνει μια επιπλέον λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Έρχεται με 5 διαφορετικά επίπεδα, το καθένα χρησιμοποιεί και τους 5 Τροποποιητές τροχών. Θα λάβετε επίσης μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή, που ξεκινά από το x2 και θα κορυφώνεται στο x10.

Ποια είναι τα 5 Reel Modifiers στην υποδοχή Gems Bonanza;

Σε αυτήν την υποδοχή, μπορείτε να δημιουργήσετε τυχαία έγχρωμα εικονίδια στους κυλίνδρους και θα ενεργοποιήσουν τροποποιητές μόλις ενταχθούν σε ένα νικητήριο σύμπλεγμα. Ο Τροποποιητής που ενεργοποιείται εξαρτάται από το χρώμα του εικονιδίου που προέκυψε και μπορείτε να ενεργοποιήσετε περισσότερους από έναν Τροποποιητές κατά την ίδια περιστροφή.

Ποιες είναι οι λειτουργίες Spin στην υποδοχή Gems Bonanza;

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις λειτουργίες Spin σε αυτήν την υποδοχή ανάλογα με τις έγχρωμες σημάνσεις που λάβατε στην τρέχουσα περιστροφή σας. Αυτά τα μπόνους κυμαίνονται από σύμβολα Wild & Enlarged έως πλήρη εκκαθάριση πλέγματος, με 15 σύμβολα Wild.

Ποια είναι η δυνατότητα Gold Fever Progressive στην υποδοχή Gems Bonanza;

Όλα τα σύμβολα από τα νικητήρια συμπλέγματα συλλέγονται σε ένα μετρητή σε αυτήν την υποδοχή. Η λειτουργία Gold Fever Progressive ενεργοποιείται μόλις ο μετρητής φτάσει το ελάχιστο όριο. Ανάλογα με τα σύμβολα που συλλέγονται, λαμβάνετε αυξημένες ενισχύσεις πολλαπλασιαστή για μια δωρεάν επανάληψη περιστροφής.

Μπορώ να παίξω δωρεάν τον κουλοχέρη Gems Bonanza;

Ναι, μπορείς απολύτως. Δοκιμάστε την έκδοση επίδειξης πολλαπλών πλατφορμών για τον διαδικτυακό κουλοχέρη Gems Bonanza δωρεάν στη BETOcom σήμερα.