ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Terminator 2 - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Terminator 2 από Microgaming

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Terminator 2

Terminator 2

Ο κουλοχέρης Terminator 2 βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα blockbusters δράσης με τον θρυλικό Arnold Schwarzenegger.

Ο Άρνολντ είπε, «Θα επιστρέψω» και έγινε μια από τις πιο εμβληματικές γραμμές στην ιστορία του κινηματογράφου. Η Microgaming κράτησε την υπόσχεση του Arnold κυκλοφορώντας μια remastered έκδοση του slot Terminator 2 το 2021, ενώ το πρωτότυπο κυκλοφόρησε το 2014.

Με διασκεδαστικά κινούμενα σχέδια και ισχυρές λειτουργίες όπως δωρεάν περιστροφές με 1024 τρόπους για να κερδίσετε, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε αυτόν τον κουλοχέρη ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του πρωτότυπου.

Διαβάστε αυτήν την κριτική υποδοχής Terminator 2 για να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτό.


Κυκλοφόρησε: 05.06.2014
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 24 Ιούλιος 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Μέγιστο κέρδος 2,933x του πονταρίσματός σας

Δωρεάν περιστροφές με επιπλέον σειρά και σύμβολο μετασχηματισμού

Λειτουργία όρασης T-800

Hot Mode σε δωρεάν περιστροφές

Θρυλικό θέμα Terminator 2

Αρνητικά

Δεν υπάρχουν επαναδραστηριοποιήσεις για δωρεάν περιστροφές

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Microgaming

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 96.62

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.30

Μέγιστο Ποντάρισμα 30.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 3

Θέματα Παιχνιδιού

Χρονοταξιδιώτης Ταινία


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Αλλαγή Σετ Κυλίνδρων Ανταλλαγή Συμβόλου Μυστηριώδες Σύμβολο Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές


Χαρακτήρες

Ρομπότ


Καζίνο

Χρώματα Τράπουλας


Απολαύστε μεγάλες νίκες με διασκεδαστικά κλιπ

Απολαύστε μεγάλες νίκες με διασκεδαστικά κλιπ

Καλώς ήρθατε στο Terminator 2 Κουλοχέρης

Μια ταινία blockbuster αξίζει μια υποδοχή blockbuster, και Microgamingμας έδωσε ακριβώς αυτό. Οι σημαντικοί ηθοποιοί και οι σκηνές από την ταινία σας δίνουν μια αυθεντική εμπειρία. Αυτός ο κουλοχέρης θα σας δώσει τα μεγάλα κέρδη μέσω των 243 τρόπων κέρδους, οι οποίοι θα επεκταθούν σε 1024 στον γύρο δωρεάν περιστροφών promo.

Η σειρά Terminator είναι μια από τις πιο θρυλικές σειρές ταινιών όλων των εποχών. Ο Άρνολντ αναγνωρίζεται παγκοσμίως λόγω των ταινιών Terminator και η βαθμολογία 8,5 του Terminator 2 στο IMDB δείχνει πόσο καλή είναι. Σύντομα θα δούμε πόσο καλός είναι αυτός ο κουλοχέρης σε σύγκριση με την ταινία.

Προφανώς, όλοι οι χαρακτήρες που θέλετε να δείτε υπάρχουν σε αυτόν τον κουλοχέρη. Ακόμα και όσοι δεν έχουν δει την ταινία θα απολαύσουν τα χαρακτηριστικά και το gameplay. Microgaming είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προγραμματιστές online κουλοχέρηδων για έναν λόγο: την εξαιρετική δουλειά τους.

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 243 τρόπους για να κερδίσετε στον βασικό κουλοχέρη. Έχουν τη λειτουργία T-800 Vision Mode και τις δωρεάν περιστροφές για να σας διευκολύνουν να κερδίσετε μαζικά. Η λειτουργία T-800 Vision Mode θα μετατρέψει μια μη κερδοφόρα περιστροφή σε νίκη, στοχεύοντας ορισμένα σύμβολα και αποδίδοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους. Οι δωρεάν περιστροφές ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα που θέτουν οι ταινίες Terminator, καθώς διαθέτουν σύμβολα μεταμόρφωσης και μια επιπλέον σειρά. Μια ειδική λειτουργία Hot Mode για να σας δώσει τα μέγιστα κέρδη μπορείτε επίσης να δείτε στο ειδικό μπόνους.

Σύντομα θα εξερευνήσουμε τις λειτουργίες μπόνους, αλλά ας δούμε πρώτα τα γραφικά και το θέμα.

Βίντεο: Κουλοχέρης Terminator 2 - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Παιχνίδι του κουλοχέρη βίντεο Terminator 2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα Terminator με ισχυρά γραφικά

Έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό αυτής της υποδοχής επειδή μπορείτε να απολαύσετε το σκούρο μπλε και μαύρο φόντο με το μεταλλικό σχέδιο. Το φόντο μοιάζει με μηχάνημα και όχι με οποιοδήποτε μηχάνημα αλλά με τον τερματισμό. Αυτό είναι ένα μοναδικό θέμα που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα άλλο κουλοχέρη.

Οι κύριοι χαρακτήρες της ταινίας, όπως η Sarah Connor, ο John Connor, ο τερματιστής και το T-1000, εμφανίζονται στους κυλίνδρους. Όταν αποτελούν μέρος ενός συνδυασμού που κερδίζει, παίζεται ένα κλιπ από την ταινία. Το συναρπαστικό μέρος είναι ότι έχουν πάρει πολλά κλιπ από την ταινία, κάτι που προσθέτει στη διασκέδαση του περιστρέφοντας τους τροχούς.

Η μουσική υπόκρουση είναι ομαλή και ευχάριστη και ταιριάζει καλά σε αυτήν την υποδοχή. Μπορείτε να απολαύσετε κάποια επική μουσική όταν λαμβάνετε νίκες για να κάνετε τις νίκες πιο εντυπωσιακές. Συνολικά, ο σχεδιασμός και το θέμα είναι υψηλής ποιότητας, κάτι που περιμένουμε από τη Microgaming.

Απολαύστε το θέμα Terminator 2 με τους χαρακτήρες της ταινίας

Απολαύστε το θέμα Terminator 2 με τους χαρακτήρες της ταινίας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Βασικά στοιχεία του παιχνιδιού

Αυτή η ενότητα θα εξηγήσει πώς μπορείτε να παίξετε σωστά αυτόν τον κουλοχέρη. Ας ξεκινήσουμε.

 • Το λευκό κουμπί με το κυρτό βέλος είναι το κουμπί περιστροφής που χρησιμοποιείται για το γύρισμα των τροχών.
 • Τα τρία κυρτά βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο πάνω από το κουμπί περιστροφής αντιπροσωπεύουν το κουμπί αυτόματης αναπαραγωγής. Μπορείτε να κάνετε περιστροφές στον αυτόματο πιλότο από 10 έως 100, αλλά δεν μπορείτε να ορίσετε όρια απώλειας ή νίκης.
 • Υπάρχει ένα κουμπί αστραπής κάτω από το κουμπί στυψίματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε τη γρήγορη περιστροφή.
 • Το κουμπί κέρματος στην κάτω δεξιά πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιλέξετε το ποσό του στοιχήματός σας. Υπάρχει ένα ρυθμιστικό για να ορίσετε το στοίχημά σας στην περιοχή από 0,30€ έως 30€. Υπάρχουν ορισμένες προεπιλογές στοιχημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί μέγιστου στοιχήματος για να ποντάρετε το μέγιστο ποσό (30€).
 • Τέλος, το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με την υποδοχή και για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ήχου. Εάν θέλετε μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών, κάντε κλικ στο κουμπί "i". Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βοήθεια, κάντε κλικ στο κουμπί ερωτηματικό.
Απολαύστε σκηνές από την ταινία κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών στον διαδικτυακό κουλοχέρη Terminator 2

Απολαύστε σκηνές από την ταινία κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών στον διαδικτυακό κουλοχέρη Terminator 2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να κατακτήσετε την υποδοχή Terminator 2

Θα πληρωθείτε μόλις προσγειώσετε 3 ή περισσότερα σύμβολα που ταιριάζουν από αριστερά προς τα δεξιά. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σταθερές γραμμές πληρωμής, θα απολαύσετε 243 τρόπους για να κερδίσετε στο βασικό παιχνίδι και 1024 τρόπους για να κερδίσετε στις δωρεάν περιστροφές.

Χρειάζεται μόνο να προσγειώσετε 2 ή περισσότερα Scatter οπουδήποτε για να κερδίσετε και το Scatter είναι το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή που θα σας πληρώσει το 100 φορές του στοιχήματός σας για να προσγειώσετε έναν συνδυασμό πέντε στο είδος του. Το T2 είναι το δεύτερο σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή με πληρωμή 50 φορές του στοιχήματός σας για την προσγείωση ενός συνδυασμού πέντε του είδους.

Εδώ είναι οι πληρωμές των υπολοίπων συμβόλων για την προσγείωση ενός συνδυασμού πέντε του είδους.

 • The Terminator: 26,66 φορές του στοιχήματός σας
 • John Connor: 16,66 φορές το ποντάρισμά σας
 • T-1000: 13,33 φορές το ποντάρισμά σας
 • Sarah Connor: 10 φορές το στοίχημά σου
 • T-800: 6,66 φορές το ποντάρισμά σας
 • Σύμβολα καρτών: 1,66x έως 3,33x του στοιχήματός σας
Μια επιπλέον σειρά προστίθεται κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών για να σας δώσει 1024 τρόπους για να κερδίσετε

Μια επιπλέον σειρά προστίθεται κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών για να σας δώσει 1024 τρόπους για να κερδίσετε

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Κυρίαρχα χαρακτηριστικά μπόνους που εγγυώνται τεράστιες νίκες

Αυτός είναι ένας από τους κουλοχέρηδες με απλές αλλά ισχυρές δυνατότητες μπόνους. Ας εξερευνήσουμε τώρα τις δυνατότητες μπόνους.

T-800 Vision Mode

Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιείται τυχαία μετά από μια περιστροφή που δεν κερδίζει. Τα σύμβολα Terminator, John Connor, T-1000, Sarah Connor και T-800 στους κυλίνδρους θα στοχεύονται από το T-800 vision. Αυτά τα σύμβολα θα πληρώσουν ένα ποσό κέρδους μπόνους και το ποσό κέρδους του συμβόλου T-1000 θα είναι το υψηλότερο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του T-800 Vision Mode είναι ότι σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε δωρεάν περιστροφές έχοντας μόνο 1 Scatter στους τροχούς. Μας αρέσει αυτή η δυνατότητα γιατί σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε μια χαμένη περιστροφή σε μια τεράστια νίκη που περιλαμβάνει πληρωμές μετρητών και δωρεάν περιστροφές.

Δωρεάν Περιστροφές

Το σύμβολο Orb Scatter είναι το κλειδί για την ενεργοποίηση δωρεάν περιστροφών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσγειώσετε 3 ή περισσότερα Scatter ή 1 Scatter κατά τη διάρκεια του T-800 Vision Mode για να ενεργοποιήσετε 10 δωρεάν περιστροφές.

Οι δωρεάν περιστροφές έχουν μια επιπλέον σειρά που θα επεκτείνει τους τρόπους για να κερδίσετε σε 1024. Μπορείτε να λάβετε τη μέγιστη νίκη μόνο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, επειδή η επιπλέον σειρά εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των δωρεάν περιστροφών είναι ότι το σύμβολο T-1000 θα μεταμορφωθεί σε άλλα σύμβολα για να σας δώσει τις μεγαλύτερες δυνατές νίκες.

Οι δωρεάν περιστροφές έχουν επίσης μια λειτουργία Hot που ενεργοποιείται τυχαία. Θα λαμβάνετε νίκες συχνά κατά τη διάρκεια του Hot Mode, αλλά πρέπει να είστε επιπλέον τυχεροί για να το ενεργοποιήσετε. Το μόνο πρόβλημα με τις δωρεάν περιστροφές είναι ότι δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ξανά.

Απολαύστε αξιοπρεπείς νίκες ακόμα και στη βασική υποδοχή βίντεο Terminator 2

Απολαύστε αξιοπρεπείς νίκες ακόμα και στη βασική υποδοχή βίντεο Terminator 2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, διακύμανση και μέγιστο κέρδος

Το RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,62%, το οποίο είναι αρκετά καλό για να ενθουσιάσει οποιονδήποτε. Είναι αναμφίβολα καλύτερο από το μέσο RTP του 96%.

Η διακύμανση είναι μέτρια, ώστε να μπορείτε να βλέπετε συχνά νίκες και να απολαμβάνετε μεγάλες νίκες από καιρό σε καιρό.

Το μέγιστο κέρδος είναι 2.933 φορές το στοίχημά σας, το οποίο είναι εξαιρετικό για ένα κουλοχέρη μεσαίας διακύμανσης. Να θυμάστε ότι μπορείτε να πάρετε αυτό το μέγιστο κέρδος μόνο κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Το T-800 Vision Mode, οι δωρεάν περιστροφές και ένα σύμβολο μεταμόρφωσης είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μεγάλες νίκες

Το T-800 Vision Mode, οι δωρεάν περιστροφές και ένα σύμβολο μεταμόρφωσης είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μεγάλες νίκες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον διαδικτυακό κουλοχέρη Terminator 2;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μας ότι η υποδοχή Terminator 2 είναι εξίσου σπουδαία με την ταινία στην οποία βασίζεται. Το Terminator πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 και εντυπωσίασε τους παίκτες με το θέμα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Η remastered έκδοση παίρνει το πρωτότυπο και το κάνει ακόμα πιο εμβληματικό.

Το T-800 Vision Mode θα σας εκπλήξει ευχάριστα κατά τη διάρκεια της υποδοχής βάσης. Ωστόσο, οι δωρεάν περιστροφές είναι το χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητάτε. Οι δωρεάν περιστροφές όχι μόνο ξεκλειδώνουν όλες τις δυνατότητες αυτού του κουλοχέρη, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να απολαμβάνετε σύμβολα T-1000 που μεταμορφώνονται για να σας προσφέρουν τις μεγαλύτερες νίκες.

Οι δωρεάν περιστροφές Hot Mode είναι σπάνιες, αλλά είναι εγγυημένο ότι θα σας προσφέρουν μεγάλες νίκες. Οι σκηνές από την ταινία προσθέτουν το επιπλέον μπαχαρικό που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το θέμα αυτού του κουλοχέρη. Συνολικά, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φρουτάκια που έγιναν σε μια διάσημη ταινία. Επομένως, σας προτείνουμε να κάνετε μια περιστροφή στον κουλοχέρη Terminator 2.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Terminator 2 Υποδοχή - Συχνές ερωτήσεις

Πόσο υψηλό είναι το μέγιστο κέρδος στον βιντεοκουλοχέρη Terminator 2;

Το μέγιστο κέρδος είναι 2.933 φορές το ποντάρισμά σας ή 88.000 ευρώ, το οποίο είναι εξαιρετικό αν αναλογιστείτε τη διακύμανση αυτού του κουλοχέρη.

Πόσο υψηλή είναι η RTP και η διακύμανση του online κουλοχέρη Terminator 2;

Η RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,62% και η διακύμανση είναι μέτρια. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, διότι εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε πολλά και θα έχετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία Vision Mode του T-800;

Ενεργοποιείται τυχαία και σας δίνει μια ανταμοιβή σε μετρητά για όλα τα σύμβολα υψηλής πληρωμής που υπάρχουν στους κυλίνδρους. Σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές έχοντας μόνο 1 Scatter στους κυλίνδρους.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Terminator 2;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε 10 δωρεάν περιστροφές με 3 ή περισσότερα scatter ή με την ενεργοποίησή τους μέσω της λειτουργίας T-800 Vision. Οι δωρεάν περιστροφές έχουν 1024 τρόπους κέρδους και τα σύμβολα T-1000 μεταμορφώνονται σε άλλα σύμβολα για να σας χαρίσουν μεγάλα κέρδη κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Αυτό είναι το επίσημο φρουτάκι Terminator 2;

Ναι, αυτός είναι ο επίσημος κουλοχέρης που βασίζεται στο Terminator 2: Judgement Day. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, θα παρακολουθήσετε σύντομα αποσπάσματα ταινιών.

Μπορώ να παίξω τον κουλοχέρη Terminator 2 δωρεάν;

Ναι! Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση σε οποιαδήποτε συσκευή ακριβώς εδώ στην BETO.