ΜΕΝΟΎ
Αναζήτηση
Κουλοχέρηδες

Divine Fortune Δωρεάν Παιχνίδι

Divine Fortune Demo υποδοχής

Divine Fortune Δωρεάν Παιχνίδι
Παίξτε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Divine Fortune από NetEnt

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Divine Fortune Αστέρι αξιολόγησηςΑστέρι αξιολόγησης

Divine Fortune Δοκιμαστική έκδοση

NetEnt επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι τζάκποτ, Divine Fortune; αυτός ο κουλοχέρης κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 25 Ιανουαρίου 2017. Το κύριο αξιοθέατο αυτού του διαδικτυακού κουλοχέρη είναι ότι το θέμα του μεταφέρει τον παίκτη πίσω στην αρχαία Ελλάδα. Υπάρχουν ο Μινώταυρος, η Μέδουσα και ο Φοίνικας, που εμφανίζονται ως διαφορετικά σύμβολα. Υπάρχει μια δυνατότητα δωρεάν περιστροφής στο παιχνίδι, αλλά το προοδευτικό Mega Jackpot είναι η πραγματική συμφωνία.


Κυκλοφόρησε: 25.01.2017
Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON
Μέγιστη Νίκη: X

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Μάιος 2024 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Αξιολογήσεις από τους εμπειρογνώμονες του BETO Slots

Δημοτικότητα

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Καινούργιο

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

ΕΣΠ%

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τζάκποτ

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Ενθουσιασμός

Αστέρι αξιολόγησης
Αστέρι αξιολόγησης

Βίντεο: Gameplay & Μεγάλη νίκη

Παίξτε τώρα

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Θετικά Θετικά

Θετικά

Ανοίξτε τοΕλκυστικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Ανοίξτε το3 Τύποι διαφορετικών Τζάκποτ

Ανοίξτε τοFalling wild χαρακτηριστικό και Wild-On-Wild

Ανοίξτε τοΓραφικά υψηλής ποιότητας από NetEnt

Αρνητικά Αρνητικά

Αρνητικά

Κλείσιμο Μπορεί να είναι πολύ ασταθές για αρχάριους

Δεδομένα Κουλοχέρη

Κουλοχέρηδες Πάροχος NetEnt

Κουλοχέρηδες Μεταβλητότητα Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON Μεταβλητότητα ON

Κουλοχέρηδες ΕΣΠ% 96.59

Κουλοχέρηδες Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Κουλοχέρηδες Jackpot Ναι


Εύρος πονταρίσματος & διάταξη παιχνιδιού

Κουλοχέρηδες Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Κουλοχέρηδες Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κουλοχέρηδες Κύλινδροι 5

Κουλοχέρηδες Γραμμές 3

Κουλοχέρηδες Γραμμές πληρωμής 20

Θέματα Παιχνιδιού

Περιπέτεια Φαντασία Θρύλοι Αρχαίοι Πολιτισμοί


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Διατήρηση και Περιστροφή Επέκταση Wild με Εκ Νέου Περιστροφή Προοδευτικό Τζάκποτ Δωρεάν Περιστροφές Wild


Χαρακτήρες

Γρύπας Μινώταυρος Πήγασος Μέδουσα Τέρατα Θεοί


Το να χτυπήσετε το Mega Jackpot είναι το κύριο αξιοθέατο του Divine Fortune

Το να χτυπήσετε το Mega Jackpot είναι το κύριο αξιοθέατο του Divine Fortune

Divine Fortune - Εισαγωγή

Το καλύτερο πράγμα για το Divine Fortune είναι το φανταστικό του θέμα.

Μόλις ανοίξετε αυτόν τον διαδικτυακό κουλοχέρη, βρίσκεστε στον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Μπορείτε να αγκαλιάσετε τις όμορφες αρχαίες θεές που προστατεύουν την οθόνη του παιχνιδιού από τα πλάγια. Τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με το αρχαίο θέμα. Τα διαφορετικά τζάκποτ που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι επιδεικνύονται στον παίκτη του κουλοχέρη μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι. Τοποθετούνται ακριβώς πάνω από την οθόνη του παιχνιδιού.

Σε αυτόν τον κουλοχέρη, το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή είναι η Μέδουσα, η οποία μπορεί να βγάλει ένα τεράστιο έπαθλο 600x για το στοίχημά σας. Μετά από αυτό, το ισχυρό λιοντάρι είναι το καλύτερο σύμβολο. Μετά από αυτό, είναι ο μεγάλος ταύρος, και στο τέλος, είναι το εξαιρετικό γεράκι. Τα σύμβολα γραμμάτων είναι σχετικά χαμηλά, τα οποία είναι τα A, K, Q και J.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα σύμβολο wild. ο Πήγασος είναι το σύμβολο wild στην υποδοχή βίντεο. Ο παίκτης θα δει τα σύμβολα Free Spin ενώ περιστρέφει τον κουλοχέρη. Θα έχει έναν κεραυνό και το σύμβολο wild θα είναι ένα χρυσό νόμισμα με έναν Πήγασο πάνω του.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Χαρακτηριστικό Falling Wilds

Σε αυτόν τον διαδικτυακό κουλοχέρη, Divine Fortune, υπάρχουν συνολικά 4 δυνατότητες μπόνους. Πρώτον, κάθε φορά που χτυπιέται ένα σύμβολο wild σε μια περιστροφή, θα ενεργοποιεί τα Falling Wilds Re-Spins και το σύμβολο wild θα μετακινείται προς τα κάτω σε ένα σύμβολο. Και αυτό θα δώσει στον παίκτη μια δωρεάν περιστροφή. Αυτό το ειδικό μπόνους είναι διαθέσιμο και στα παιχνίδια, στη βάση και στις δωρεάν περιστροφές. Και το καλύτερο είναι ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν απεριόριστες φορές στην υποδοχή βίντεο.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Δωρεάν περιστροφές στο Divine Fortune

Οι Δωρεάν περιστροφές μπορούν να κερδηθούν στον κουλοχέρη όταν τα σύμβολα δωρεάν περιστροφών προσγειωθούν στο παιχνίδι. Όταν τρία ή περισσότερα τέτοια σύμβολα εμφανιστούν οπουδήποτε στον βασικό κουλοχέρη ή στους τροχούς Falling Wilds, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα μπόνους δωρεάν περιστροφών. Όταν ενεργοποιηθεί, αυτό το μπόνους θα σας προσφέρει πέντε δωρεάν περιστροφές για προσγείωση τριών μπαλαντέρ. Και αν καταφέρετε να προσγειώσετε τέσσερα wilds, θα λάβετε οκτώ δωρεάν περιστροφές. Και μόνο σε περίπτωση που είστε πολύ τυχεροί και χτυπήσετε πέντε wilds στο παιχνίδι, θα λάβετε συνολικά 12 δωρεάν περιστροφές.

Χαρακτηριστικό Wild -On-Wild

Όταν χτυπήσετε τρία scatter στον κουλοχέρη βίντεο, θα λάβετε 5 δωρεάν περιστροφές. τέσσερα θα σας δώσουν οκτώ δωρεάν περιστροφές. Και αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία Wild -On-Wild. Αυτή η δυνατότητα θα επεκτείνει το σύμβολο και θα καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο για μια περιστροφή. Και αφού το ενεργοποιήσετε, στην επόμενη περιστροφή, θα λάβετε δύο wilds που θα αυξήσουν περαιτέρω το αρχικό μπόνους.

Όταν χτυπήσετε τρία scatter στον κουλοχέρη βίντεο, θα λάβετε πέντε δωρεάν περιστροφές. τέσσερα θα σας δώσουν οκτώ δωρεάν περιστροφές. Και το εντυπωσιακό πέντε θα σας προσφέρει 12 δωρεάν περιστροφές. Το σύμβολο wild θα καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο κατά την προσγείωση, αλλά στη συνέχεια δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε άλλες δωρεάν περιστροφές κατά την τοποθέτηση αυτής της λειτουργίας.

Χτυπώντας τα σύμβολα wild στο Divine Fortune

Χτυπώντας τα σύμβολα wild στο Divine Fortune

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Διαθεσιμότητα Cross Device του Κουλοχέρη

Divine Fortune μπορεί να παιχτεί τόσο σε κινητό όσο και σε tablet. Όπως όλοι οι άλλοι νέοι κουλοχέρηδες βίντεο από το NetEnt, αυτός ο κουλοχέρη μπορεί να παίξει σε διαφορετικές συσκευές. Το παιχνίδι έχει βελτιστοποιηθεί τέλεια για απόδοση tablet και για παιχνίδι σε όλες τις άλλες διαφορετικές συσκευές χειρός. Και μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε παίζοντας Divine Fortune σε συσκευές iOS. Έτσι, είτε πρόκειται για iPhone είτε για iPad, η διαδικτυακή υποδοχή θα λειτουργεί ομαλά. Το Mega Jackpot του παιχνιδιού θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Τα Τζάκποτ στη Divine Fortune

Στην υποδοχή, υπάρχουν τρεις τύποι διαφορετικών τζάκποτ.

Όταν συλλέξετε τουλάχιστον τρία χρυσά σύμβολα μπόνους, τότε θα λάβετε τρεις δωρεάν περιστροφές,

Ενώ ο αριθμός των δωρεάν συμβόλων (που αρχικά ενεργοποίησε το τζάκποτ) τοποθετείται στους κυλίνδρους, θα κερδίζετε από 10 έως 200 φορές το αρχικό σας ποντάρισμα κάθε φορά που προσγειώνεστε σε ένα από αυτά τα χρυσά σύμβολα. Και με αυτό, θα λάβετε επίσης τρεις δωρεάν περιστροφές. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό συνεχούς αλυσίδας και θα συνεχιστεί μέχρι να εξαντληθούν οι δωρεάν περιστροφές. Αυτό θα τελειώσει επίσης όταν προσγειωθείτε σε ένα από τα τζακ ποτ, το οποίο θα χτυπηθεί ως εξής:

Μικρό Τζάκποτ – όταν χτυπάτε μια σειρά γεμάτη με σύμβολα μπόνους
Σημαντικό Τζάκποτ – όταν χτυπάτε δύο σειρές γεμάτες με σύμβολα μπόνους
Μέγα Τζάκποτ – όταν χτυπάτε τρεις σειρές γεμάτες με σύμβολα μπόνους

Το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε είναι το Μεγάλο Τζάκποτ, το Προοδευτικό Τζάκποτ, το οποίο ξεκινά στις £10.000 και αυξάνεται συνεχώς. Τα άλλα τζακ ποτ είναι τα Minor και τα Major Jackpot.

Το μικρό Τζάκποτ θα αυξήσει το στοίχημά σας στο 20x. Και το Major Jackpot θα κάνει τα χρήματα βροχή, δίνοντάς σας ένα τεράστιο 200x έπαθλο στο ποντάρισμά σας.

Κερδίζοντας μια μεγάλη νίκη στο Divine Fortune

Κερδίζοντας μια μεγάλη νίκη στο Divine Fortune

ΒέλοςarrowΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Η συνολική ετυμηγορία της Divine Fortune

Αυτός είναι ένας πολύ γεμάτος διαδικτυακός κουλοχέρη από τη NetEnt. δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό.

Αυτό το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό ηρεμιστικό αποτέλεσμα σε αυτό. ακόμα κι αν βρίσκεστε υπό την πίεση να κερδίσετε πίσω ένα καλό έπαθλο, εξακολουθείτε να διατηρείτε την ηρεμία σας. Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι για ώρες και δεν θα κουραστείτε. αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο σε παρόμοιους κουλοχέρηδες βίντεο. Οι πάροχοι παιχνιδιών έχουν κάνει αξιέπαινη δουλειά στον κουλοχέρη. Είτε πρόκειται για την εντυπωσιακή σχεδίαση του παιχνιδιού είτε για το φανταστικό soundtrack, τα πάντα σχετικά με αυτόν τον διαδικτυακό κουλοχέρη είναι αξιέπαινα.

Η εμπειρία τζόγου αυτού του κουλοχέρη βίντεο είναι επίσης φανταστική. Παίζετε στις 20 γραμμές πληρωμής για να ενεργοποιήσετε το Falling Wilds και το Wild on Wild. Ο γύρος δωρεάν περιστροφών είναι εκεί, ο οποίος θα σας προσφέρει έως και 12 δωρεάν περιστροφές. Και προσπαθήστε να κερδίσετε τους προοδευτικούς κουλοχέρηδες τζάκποτπροσγειώνοντας τα σύμβολα μπόνους.

Divine Fortune είναι, μακράν, το 9ο παιχνίδι Τζάκποτ από την καταπληκτική NetEnt. Και αυτός είναι ο 3ος διαδικτυακός κουλοχέρης που μπορείτε να παίξετε στην άνεση των τηλεφώνων ή του tablet σας.

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, η μεταβλητότητα αυτού του κουλοχέρη είναι σχετικά υψηλή. Σημαίνει ότι ο αριθμός των νικών που σημειώνεις στα παιχνίδια δεν είναι πολύ υψηλός. Αλλά τέτοιοι κουλοχέρηδες παιχνιδιών καζίνο επιδεικνύουν επίσης μεγάλα λαμπερά βραβεία όταν έρχονται. Έτσι αυτό το παιχνίδι είναι πιο κατάλληλο για παίκτες που είναι λίγο έμπειροι και παίζουν με αρκετά μπάτζετ. Οι νίκες σίγουρα θα έρθουν, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε λίγη υπομονή. θα αξίζουν τον κόπο.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τον διαδικτυακό κουλοχέρη, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι δωρεάν στο BETO. Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη για να πάρετε μια αίσθηση σχετικά με αυτό το παιχνίδι, να μάθετε πώς είναι και να αρχίσετε να παίζετε σύντομα.

ΒέλοςΒέλοςΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Divine Fortune - FAQ

Ποια είναι η αστάθεια της Divine Fortune; Βέλος Βέλος

Το βαθμολογημένο επίπεδο διακύμανσης της θεϊκής Τύχης κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα. Σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε υπομονετικοί καθώς οι νίκες θα είναι λίγο σπάνιες, αλλά το μέγεθος των τζακ ποτ που θα πετύχετε θα είναι αρκετά μεγάλο.

Ποιοι κουλοχέρηδες είναι παρόμοιοι με Divine Fortune; Βέλος Βέλος

Όπως και η θεϊκή τύχη, υπάρχει ένας διαθέσιμος κουλοχέρης με το όνομα του κουλοχέρη Megaways του Divine Fortune, ο οποίος έχει περισσότερους από 117.648 τρόπους νίκης. Αυτός ο κουλοχέρης έχει πρόσθετες δυνατότητες, αλλά λείπει η δυνατότητα προοδευτικού Τζάκποτ.

Πόσο υψηλό είναι το RTP του Divine Fortune; Βέλος Βέλος

Το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη του Divine Fortune είναι 96,59%, το οποίο είναι ένα καλό RTP για παρόμοιους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες. Καθώς ο μέσος όρος στον κλάδο κυμαίνεται από περίπου 96% έως 96,5%.