ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Bonanza Megaways - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Bonanza Megaways από Big Time Gaming

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Bonanza Megaways

Bonanza Megaways

Ένα άλλο μοντέρνο παιχνίδι Megaways της Big Time Gaming είναι ο διαδικτυακός κουλοχέρης Bonanza. Σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε, περισσότερους από εκατό χιλιάδες τρόπους για να κερδίσετε κάτι μεγάλο, ωμά. Διεθνώς, είναι ένα από τα πιο παιγμένα παιχνίδια στην κατηγορία των παικτών διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Όλα αυτά οφείλονται στις διασκεδαστικές δυνατότητες μπόνους και στη διακριτή μορφή. Ένας άλλος δελεαστικός παράγοντας για αυτό το παιχνίδι είναι οι δωρεάν περιστροφές του.


Κυκλοφόρησε: 07.12.2016
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X10000

Συντάχθηκε από: Julius De Vries | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 17 Αύγουστος 2022 | Έλεγχος γεγονότων από: Kim Birch

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Ο Julius de Vries εξετάζει τα μπόνους και τους όρους των καζίνο εδώ στην BETO™, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας να μην ξεγελαστούν από τους σκιώδεις επιχειρηματίες του χώρου. Είναι επίσης ένας επαληθευμένος εμπειρογνώμονας τυχερών παιχνιδιών. Σχετικά Julius De Vries

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Συναρπαστικό χαρακτηριστικό κυλίνδρων Cascading

Δωρεάν παιχνίδια περιστροφών που σας βοηθούν να κερδίσετε περισσότερα

Μπορείτε να κερδίσετε με 117.649 διαφορετικούς τρόπους

Κομψά σχέδια που κάνουν το gameplay ενδιαφέρον

Κερδίστε τουλάχιστον 12 Δωρεάν περιστροφές σε κάθε τζάκποτ

Αρνητικά

Μερικοί παίκτες μπορεί να το βρουν ασταθές

Η συγκίνηση μπορεί να είναι συγκλονιστική

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Big Time Gaming

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 96.00

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Μέγιστο Ποντάρισμα 500.00

Κύλινδροι 6

Γραμμές 7

Θέματα Παιχνιδιού

Κρύσταλλοι Περιπέτεια Χρυσωρυχείο Εξόρυξη


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Megaways Επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές Κλιμακωτές Νίκες/Νίκες με Κατολίσθηση Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφών Πολλαπλασιαστής Δωρεάν Περιστροφές Wild


Δωρεάν υποδοχή Exciting Megaways

Δωρεάν υποδοχή Exciting Megaways

Θέμα και γραφικά - Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε!

Τη στιγμή που ξεκινάτε το παιχνίδι, θα μαγευτείτε από ένα μαγευτικό καταφύγιο στο δάσος. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξατε είναι το φρέσκο ανθισμένο γρασίδι και οι άκαμπτοι βράχοι γεμάτοι με χαριτωμένα λεπτά λουλούδια. Στο πλάι, θα εντοπίσετε μια ξύλινη καμπίνα δίπλα σε νερό που ρέει συνεχώς σε έναν περιστρεφόμενο τροχό. Όλα αυτά θα σας έκαναν να εκτιμήσετε την εκλεπτυσμένη δουλειά του κατασκευαστή σε αυτήν την κομψή οθόνη.

Το τοπίο των κυλίνδρων είναι μια εμφάνιση που μοιάζει με πέτρα που θα έδινε την εντύπωση μιας υποδοχής με θέμα την εξόρυξη. Το σετ θα ήταν τόσο ζωντανό που θα σκεφτόσασταν να κάνετε ανασκαφές μέσα από αυτά. Αλλά οι έξι τροχοί θα σας υπενθυμίζουν να γυρίζετε για να κερδίσετε ενώ η μουσική της κάντρι παίζει στο παρασκήνιο. Στο τέλος, θα το βρείτε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Περιστρέψτε και κερδίστε τους κυλίνδρους στον κουλοχέρη Bonanza Megaways

Περιστρέψτε και κερδίστε τους κυλίνδρους στον κουλοχέρη Bonanza Megaways

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Ένας οδηγός για τον Κουλοχέρη Bonanza Megaways

Από ό,τι φαίνεται, το Bonanza φαίνεται σαν μια μπερδεμένη υποδοχή. Λόγω των έξι τροχών αντί των τυπικών πέντε, μαζί με διαφορετικά σύμβολα για κάθε τροχό. Αντίθετα, είναι φιλικό προς όλους.

Η μηχανική του Megaways βασίζεται στα διαφορετικά σύμβολα κάθε τροχού. Οι τροχοί εμφανίζουν δύο σύμβολα έως και επτά σύμβολα με ένα σύνολο μικρών τροχών στην κορυφή. Έτσι, ο μηχανισμός πίσω από αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα δείχνει διαφορετικό αριθμό συμβόλων. Ως εκ τούτου, διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε. Θα δείτε το ίδιο να λειτουργεί πίσω από πολλούς άλλους αποκλειστικούς κουλοχέρηδες Big Time Gaming.

Το παιχνίδι είναι ιδανικό για παίκτες μικρού και μεσαίου μεγέθους προϋπολογισμού. Επειδή μπορείτε να πληρώσετε μεταξύ 0,20 και 200 ανά περιστροφή. Οι παίκτες μεγάλου προϋπολογισμού δεν θα απογοητεύονταν ούτε επειδή οι κύλινδροι υψηλού προϋπολογισμού θα έπαιρναν μεγάλη αξία για τα bankroll τους.

Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τον έλεγχο για αυτόματο παιχνίδι. Αυτό το στοιχείο ελέγχου ισχύει για έως και 100 περιστροφές για τις οποίες θα μπορούσατε να ορίσετε ένα όριο απώλειας ή ένα όριο νίκης. Εκτός από την αυτόματη αναπαραγωγή, δεν υπάρχουν άλλα χειριστήρια συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για την ένταση και την ταχύτητα του τροχού.

Το όριο μιας νίκης στη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής είναι γόνιμο για παίκτες που θα ήθελαν να φύγουν όταν προηγούνται. Έτσι, εάν επρόκειτο να πετύχετε μια μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι θα σταματούσε και θα σας έδινε την επιλογή να συνεχίσετε ή όχι. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να γυρίζετε ή απλά να μαζέψετε τα κέρδη σας και να φύγετε.

Η συνιστώμενη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής θα είναι η ρύθμιση ορίου απώλειας. Αδιάφοροι για έναν παίκτη μεσαίου μεγέθους προϋπολογισμού ή έναν υψηλό κύλινδρο. Μια τολμηρή απόφαση θα ήταν να μην εξαντλήσετε το bankroll σας κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο. Αυτή η λειτουργία βοηθά να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας. Σας βοηθά να παίξετε λογικά, καθώς μπορείτε να επαναξιολογήσετε μόλις φτάσετε το όριο απώλειας.

Βίντεο: Κουλοχέρης Bonanza Megaways - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Παίξτε κουλοχέρη Bonanza Megaways για να κερδίσετε το τζάκποτ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Παρουσίαση της δυνατότητας Μεγάλων Νικών & Δωρεάν Περιστροφών στον κουλοχέρη Bonanza Megaways

Στο Bonanza Megaways, αν μπορείτε να πετύχετε τέσσερα σύμβολα που ξετυλίγονται για να γίνουν η λέξη «GOLD». Θα κερδίσατε τον γύρο των δωρεάν περιστροφών. Θα κερδίσετε 12 πολύτιμες δωρεάν περιστροφές. Μπορείτε ακόμη και να αδράξετε πέντε ακόμη αν καταφέρετε με κάποιο τρόπο να συγκεντρώσετε σύμβολα scatter.

Ο πολλαπλασιαστής απεριόριστων κερδών σε αυτό το παιχνίδι το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Όταν κερδίσετε αυτό το ειδικό μπόνους, ο πολλαπλασιαστής θα αυξηθεί. Και όπως υποδηλώνει το όνομα, θα φτάσει απροσδόκητα ψηλά σε έναν ακραίο πολλαπλασιαστή.

Κερδίστε επιπλέον δωρεάν περιστροφές:

  • Αποκτήστε πέντε ακόμη δωρεάν περιστροφές για τρία Scatter
  • Απολαύστε δέκα ακόμη δωρεάν περιστροφές για τέσσερα Scatter

Ένα άλλο καθηλωτικό χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού είναι όταν αρχίζει να ξεχειλίζει από νίκες. Μπορείτε να κερδίσετε απεριόριστους πολλαπλασιαστές και δωρεάν περιστροφές ενσωματώνοντας τους γύρους σας με διαδοχικές νίκες. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να ενεργοποιήσουν τον γύρο μπόνους που προσφέρει η Bonanza Megaways.

Θα χρειαστεί να χτυπήσετε τρία ή περισσότερα πανομοιότυπα σύμβολα σε διαδοχικές γραμμές πληρωμής για να καταλήξετε σε μια νίκη στον διαδικτυακό κουλοχέρη Bonanza Megaways. Για αυτόν τον λόγο, το Bonanza προτιμάται περισσότερο από άλλα παιχνίδια που βασίζονται σε γραμμές πληρωμής. Συνολικά, οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι μεγαλύτερες στο Bonanza Megaways.

Ο κουλοχέρης Bonanza Megaways με νίκη μιας γραμμής που παρέχει είναι 50x. Αλλά σε αυτόν τον κουλοχέρη, μπορείτε να κερδίσετε πολλά περισσότερα με τον μηχανισμό των έξι διαφορετικών τροχών και την απεριόριστη προσφορά πολλαπλασιαστή. Αυτές οι ευκαιρίες μπορούν να ανεβάσουν τα κέρδη σας σε 12000 φορές το στοίχημά σας.

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές και κερδίστε περισσότερα στο Bonanza Megaways

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές και κερδίστε περισσότερα στο Bonanza Megaways

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Εισαγωγή στο Bonanza Megaways Slot RTP and Volatility

Η επιστροφή στον παίκτη (RTP) για το παιχνίδι Bonanza Megawaysτης Big Time Gaming είναι 96%. Αυτός ο σταθερός αριθμός είναι αυτό που οι παίκτες μπορούν να προσδοκούν ότι θα κερδίσουν κατά μέσο όρο.

Ταυτόχρονα, είναι ένα κουλοχέρη δύο άκρων. Μπορεί να κερδίσετε πολύ μεγάλα βραβεία από αυτό το παιχνίδι. Ταυτόχρονα, μπορεί να χάσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό καθώς είναι δύσκολο να επιτευχθούν τεράστιες νίκες. Αυτό το παιχνίδι είναι αντίθετο από ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες κερδίζουν συχνά αλλά μικρές νίκες.

Παρόλο που ο διαδικτυακός κουλοχέρης Bonanza Megaways είναι αξιοσημείωτος για παίκτες μικρού προϋπολογισμού. Εάν είστε παίκτης με μεγάλο μπάτζετ, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bonanza Megaways. Δεδομένου ότι στο Bonanza Megaways, η ασταθής φύση του οδηγεί σε σπάνιες αλλά μεγάλες νίκες. Ακόμα κι αν η καθαρή σας νίκη είναι πιο σημαντική από ό,τι σε έναν κουλοχέρη χαμηλής ευμετάβλητης αξίας.

Μερικές φορές όταν ένας παίκτης τρέχει σε ένα ψυχρό σερί ανάμεσα σε λίγες νίκες. Οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να εξαντλήσουν τα bankroll τους. Είναι απαραίτητο για έναν παίκτη με μικρό μπάτζετ να το σκεφτεί καλά. Η έξυπνη κίνηση θα ήταν να αναζητήσετε ποσότητα, ενώ ξοδεύετε λιγότερα σε στοιχήματα σε ένα παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε περισσότερο σε μια περίοδο παιχνιδιού.

Βρείτε τα σύμβολα Scatters για να κερδίσετε Δωρεάν Περιστροφές

Βρείτε τα σύμβολα Scatters για να κερδίσετε Δωρεάν Περιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Δωρεάν παιχνίδι-Εισαγωγή στον κουλοχέρη Bonanza Megaways

Αν πρόκειται να παίξετε τον κουλοχέρη Bonanza Megaways για πρώτη φορά. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε πρώτα το free-play demo του Bonanza. Αυτό θα σας βοηθήσει ως αρχάριους να κατανοήσετε το παιχνίδι και να το αποκτήσετε. Αντί να χάσετε κάθε ελπίδα αφού ξοδέψετε χρήματα χωρίς νίκες.

Για έναν αρχάριο, συνιστάται να παίξετε από 150 έως 200 γύρους στο δωρεάν demo του Bonanza Megaways. Πριν τοποθετήσετε χρήματα από την τσέπη σας σε οποιαδήποτε υποδοχή. Η νοοτροπία και το play-money για το demo θα πρέπει να είναι αυτό του πραγματικού παιχνιδιού. Ακριβώς για να καταλάβετε καλά εάν είναι κερδοφόρο να συνεχίσετε ή όχι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Παρουσιάζοντας Bonanza Megaways - Verdict

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης Bonanza από την Big Time Gaming είναι μαγευτικός σε όλη την εμπειρία. Με μελωδική μουσική στο παρασκήνιο μαζί με περιστρεφόμενους τροχούς, αυτό είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Αυτό το μοναδικό και συναρπαστικό παιχνίδι θα κρατήσει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά για κάθε νίκη σε κάθε περιστροφή.

Το κύριο μέλημα με το Bonanza Megaways είναι ο απαιτητικός γύρος δωρεάν περιστροφών, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να σπάσει. Θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από τύχη για να φτάσετε σε αυτόν τον γύρο μπόνους. Πέρα από αυτό, δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει άλλη αντίρρηση. Είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι που απολαμβάνουν όλοι.

Το παιχνίδι κινείται γύρω από ένα κομψό μέρος με κινούμενα σχέδια και εκλεπτυσμένα γραφικά. Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το υπόγειο χαρακτηριστικό. Θα σας γοήτευαν οι νάρκες που ανατινάσσονται και θα θέλατε να το παρακολουθήσετε ξανά ξανά. Οι προγραμματιστές της Big Time Gaming έχουν ξεπεράσει τον κουλοχέρη Bonanza Megaways. Δεν είναι περίεργο που αυτό το παιχνίδι είναι ελκυστικό σε τόσους πολλούς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Bonanza Megaways

Πείτε μας περισσότερα για τον κουλοχέρη RTP του Bonanza Megaways;

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το ποσοστό RTP αυτού του παιχνιδιού βρίσκεται στο 96%. Το ποσοστό είναι πραγματικά εκπληκτικό και είναι πολύ κοντά στη μέση πληρωμή. Επιπλέον, το πλεονέκτημα για αυτό το παιχνίδι είναι μόνο 4%.

Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να κερδίσετε στο Bonanza Megaways;

Ο λόγος που αυτό το παιχνίδι ονομάζεται Megaways είναι ότι σας επιτρέπει να κερδίσετε με 117.649 τρόπους. Θα κερδίσετε εάν και οι 6 τροχοί περιέχουν το πολύ 7 σύμβολα.

Ποια είναι η αστάθεια του Bonanza Megaways;

Ένα από τα μειονεκτήματα αυτού του παιχνιδιού είναι ότι είναι εξαιρετικά ασταθές και θα πρέπει να δέχεστε πολλές νεκρές περιστροφές ενώ παίζετε. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό παρουσιάζει την ευκαιρία να κερδίσετε μεγαλύτερα βραβεία εάν είστε αρκετά τυχεροί.

Το Bonanza Megaways περιλαμβάνει μια δυνατότητα δωρεάν περιστροφής;

ΝΑΙ! Οι δωρεάν περιστροφές είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Bonanza Megaways. Δεν λαμβάνετε μόνο μία περιστροφή, αλλά το παιχνίδι έρχεται με έναν πολλαπλασιαστή 1x που σας δίνει άλλη μια ευκαιρία μετά από κάθε νίκη. Ο πολλαπλασιαστής συνεχίζει να χτυπά έως ότου ο γύρος μπόνους είναι ακόμα ενεργοποιημένος, και μαντέψτε, ο ουρανός είναι το όριο. Εάν λάβετε τη λέξη GOLD κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σας δίνει 12 δωρεάν περιστροφές και για κάθε scatter 5 επιπλέον περιστροφές.

Μπορεί να παιχτεί δωρεάν ο κουλοχέρης Bonanza Megaways;

Ναί! Bonanza Megaways μπορεί να παιχτεί δωρεάν εδώ στο BETO. Έχουμε μια επίδειξη διαθέσιμη για εσάς στην κορυφή αυτής της σελίδας. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, αφήστε το να φορτώσει και παίξτε το demo. Εκτός από αυτό, μπορείτε να βρείτε Bonanza Megaways και σε μερικά διάσημα καζίνο.