ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Blazing Mammoth - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Blazing Mammoth
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Blazing Mammoth από PearFiction

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Blazing Mammoth

Blazing Mammoth

Ο κουλοχέρης Blazing Mammoth σας μεταφέρει στην προϊστορική εποχή, όταν δεν υπήρχαν άνθρωποι και επικίνδυνα ζώα κυβερνούσαν τον κόσμο. PearFiction Studios έχουν σχεδιάσει αυτήν την υποδοχή με διάταξη 5x3. Σας προσφέρει Τζάκποτ και Δωρεάν Περιστροφές για να ικανοποιήσετε την πείνα σας για νίκες.

Η κύρια εστίαση αυτού του κουλοχέρη είναι στη διασκέδαση, και γι' αυτό μπορείτε εύκολα να κερδίσετε. Σε αυτήν την ανασκόπηση του κουλοχέρη Blazing Mammoth, θα δούμε πόσο θερμαίνονται τα πράγματα ενώ παίζετε αυτόν τον κουλοχέρη.


Κυκλοφόρησε: 27.05.2021
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X2000

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 18 Αύγουστος 2022 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Πολύχρωμο και διασκεδαστικό θέμα

Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστές

Υψηλός αριθμός δωρεάν περιστροφών

Τζακ ποτ αξίας έως και 2.000 φορές του πονταρίσματός σας

Απλό gameplay

Αρνητικά

Περιορισμένες δυνατότητες

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος PearFiction

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 94.06

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Ναι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.20

Μέγιστο Ποντάρισμα 120.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 3

Θέματα Παιχνιδιού

Άνθρωπος των Σπηλαίων


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Κύλινδρος Μπόνους Εύρος ΕΣΠ Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Προσθέστε 3 ή περισσότερα σύμβολα Mammoth οπουδήποτε για να κερδίσετε στον κουλοχέρη Blazing Mammoth

Προσθέστε 3 ή περισσότερα σύμβολα Mammoth οπουδήποτε για να κερδίσετε στον κουλοχέρη Blazing Mammoth

Καλώς ήρθατε στον κουλοχέρη Blazing Mammoth

Ο κουλοχέρης Blazing Mammoth της PearFiction Studios είναι ένας απλός κουλοχέρης γεμάτος δράση και ψυχαγωγία. Διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 20 γραμμές πληρωμής για να σας ανταμείψει με νίκες. Το ενδιαφέρον θέμα σας μεταφέρει στην εποχή όπου εξαφανισμένα ζώα όπως τα μαλλιαρά μαμούθ και οι τίγρεις με δόντια έτρεχαν άγρια.

Όπως υποδηλώνει το όνομα αυτού του κουλοχέρη, το σύμβολο μαμούθ είναι ιδιαίτερο και είναι το κλειδί για να κερδίσετε Τζάκποτ σε αυτόν τον κουλοχέρη. Αυτός ο κουλοχέρης δεν έχει πολλές δυνατότητες μπόνους και ακολουθεί μια απλή προσέγγιση. Σε αυτήν την εποχή όπου κυριαρχούν οι κουλοχέρηδες υψηλής διακύμανσης, ισχύει η χαμηλή διακύμανση για να σας διασκεδάσει και να σας ανταμείψει περισσότερο.

Αναμφίβολα δεν είναι ο τυπικός σας κουλοχέρη και είναι ωραίο να βλέπετε Δωρεάν Περιστροφές με Πολλαπλασιαστές σε μια υποδοχή χαμηλής διακύμανσης. Γνωρίζουμε ότι θέλετε να μάθετε πώς λειτουργούν οι λειτουργίες, γι' αυτό συνεχίστε να διαβάζετε.

Βίντεο: Κουλοχέρης Blazing Mammoth - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

Gameplay του βίντεο κουλοχέρη Blazing Mammoth

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Προϊστορικό θέμα και υπέροχα γραφικά

Θέμα και Σχέδιο

Το θέμα και ο σχεδιασμός αυτού του κουλοχέρη θα σας θυμίζουν τις ταινίες της Εποχής των Παγετώνων. Είναι διασκεδαστικό να ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο και να βλέπεις τα άγρια άγρια ζώα που ζούσαν στο παγωμένο περιβάλλον. Έχουν καρφώσει το θέμα και το σχέδιο γιατί απλά σε ελκύει.

Στο βάθος, διακρίνουμε τα παγωμένα βουνά που είναι επικίνδυνα και όμορφα. Τα πορτοκαλί σύννεφα και ο πολύχρωμος ουρανός ενισχύουν την εμφάνιση αυτού του κουλοχέρη. Τα κινούμενα σχέδια των συμβόλων για να κερδίσετε είναι φανταστικά. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα σύμβολα που κερδίζουν να ζωντανεύουν και τα σύμβολα των ζώων δεν φοβούνται να δείξουν την θυμωμένη τους πλευρά.

Η υποδοχή μεγεθύνεται στους τροχούς όταν πρόκειται να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές. Στις Δωρεάν Περιστροφές, ο ουρανός γίνεται εκπληκτικός, οπότε μην σταματήσετε μέχρι να τις ενεργοποιήσετε.

Σύμβολα

Τα τυχερά 7 είναι τα σύμβολα με υψηλή πληρωμή, τα οποία θα σας πληρώσουν 3,25x έως 37,50x του πονταρίσματός σας για την προσγείωση ενός πεντάμορφου συνδυασμού. Από την άλλη πλευρά, τα σύμβολα χαμηλών πληρωμών είναι ο λύκος, ο ρινόκερος, η αρκούδα και η τίγρη με δόντια. Οι πληρωμές των συμβόλων χαμηλής πληρωμής κυμαίνονται από 1x έως 3,25x του πονταρίσματός σας.

Το σύμβολο με το χρυσό W και το κόκκινο φόντο είναι το σύμβολο Wild. Το σύμβολο με γραμμένο το 'Free Spins' είναι το Scatter.

Το αστέρι της παράστασης είναι το σύμβολο του Blazing Mammoth, στο οποίο εμφανίζεται το χρυσό μάλλινο μαμούθ.

Λάβετε έναν τυχαίο αριθμό δωρεάν περιστροφών με έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή

Λάβετε έναν τυχαίο αριθμό δωρεάν περιστροφών με έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να κατακτήσετε τον κουλοχέρη Blazing Mammoth

Ας μην χάνουμε το χρόνο μας και ας δούμε τα βασικά του παιχνιδιού αυτού του κουλοχέρη.

 • Πρώτα πρώτα, μπορείτε να περιστρέψετε τους κυλίνδρους κάνοντας κλικ στο κυρτό βέλος κάτω από τους τροχούς.
 • Στην αριστερή πλευρά του κουμπιού περιστροφής βρίσκεται το κουμπί αυτόματης αναπαραγωγής με 2 κυρτά βέλη. Το κουμπί αυτόματης αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να κάνετε 10, 25, 50 ή 100 περιστροφές στον αυτόματο πιλότο.
 • Το κουμπί νομισμάτων είναι χρήσιμο για τον ορισμό της αξίας του στοιχήματός σας, η οποία θα κυμαίνεται μεταξύ 0,20 € και 50 €. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το στοίχημά σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά συν και μείον.
 • Το κουμπί μέγιστου πονταρίσματος ορίζει την τιμή στοιχήματος στο μέγιστο (50€).
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κεραυνού για να ενεργοποιήσετε τις γρήγορες περιστροφές ή τις περιστροφές turbo.
 • Το κουμπί "i" είναι για το άνοιγμα του πίνακα πληρωμών και την επεξήγηση των χαρακτηριστικών.
 • Το κουμπί μενού σάς δίνει πρόσβαση σε ρυθμίσεις, επιτεύγματα και πίνακα πληρωμών.
Κερδίστε πολλά μέσω των Δωρεάν Περιστροφών

Κερδίστε πολλά μέσω των Δωρεάν Περιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Διασκεδαστικά και ισχυρά χαρακτηριστικά μπόνους

Η υποδοχή Blazing Mammoth δεν σας μπερδεύει με πολλές λειτουργίες μπόνους. Υπάρχουν μόνο 2 λειτουργίες μπόνους και μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τις δύο αρκετά συχνά. Ας εξερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά τώρα.

Λειτουργία δωρεάν περιστροφών

Τα σύμβολα Scatter μπορούν να προσγειωθούν μόνο στους μεσαίους 3 τροχούς ή στους τροχούς 2, 3 και 4. Το Landing 3 Scatters θα σας πληρώσει το 1x του πονταρίσματός σας και θα ενεργοποιήσει Δωρεάν Περιστροφές. Είναι επίσης δυνατό να ενεργοποιήσετε ξανά τις Δωρεάν Περιστροφές με τον ίδιο αριθμό περιστροφών που είχατε αρχικά.

Ο τροχός δωρεάν περιστροφής θα αποφασίσει τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών που θα λάβετε και την τιμή του πολλαπλασιαστή. Ο αριθμός των Δωρεάν Περιστροφών θα είναι μεταξύ 10 και 30. Από την άλλη πλευρά, ο πολλαπλασιαστής για τις δωρεάν περιστροφές θα είναι είτε 2x είτε 3x. Όλες οι νίκες θα πολλαπλασιαστούν με τον πολλαπλασιαστή εκτός από τα Instant Mammoth Jackpot.

Άμεσα Τζάκποτ Μαμούθ

Μπορείτε να προσγειώσετε 3 ή περισσότερα σύμβολα μαμούθ για να λάβετε χρηματικά έπαθλα ή Τζάκποτ. Αυτά τα σύμβολα μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους κυλίνδρους και μπορείτε να τα προσγειώσετε οπουδήποτε για να κερδίσετε το Τζάκποτ.

Ακολουθούν τα Τζάκποτ που μπορείτε να κερδίσετε προσγειώνοντας σύμβολα μαμούθ.

 • 3 σύμβολα = 1x του πονταρίσματός σας
 • 4 Σύμβολα =   5 φορές το ποντάρισμά σας
 • 5 σύμβολα = 15 φορές το ποντάρισμά σας
 • 6 Σύμβολα = 40 φορές το ποντάρισμά σας
 • 7 σύμβολα = 100 φορές το ποντάρισμά σας
 • 8 Σύμβολα =   500 φορές το ποντάρισμά σας
 • 9 Σύμβολα = 2.000 φορές το ποντάρισμά σας

Μπορείτε να απολαύσετε τα Τζάκποτ κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού και των Δωρεάν Περιστροφών. Δεδομένου ότι τα Τζάκποτ δεν επηρεάζονται από την τιμή του πολλαπλασιαστή, τα κέρδη σας θα είναι τα ίδια στις Δωρεάν Περιστροφές και στο βασικό παιχνίδι.

Απολαύστε πολλαπλασιαστές σε δωρεάν περιστροφές στην υποδοχή Blazing Mammoth

Απολαύστε πολλαπλασιαστές σε δωρεάν περιστροφές στην υποδοχή Blazing Mammoth

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, Variance και Max Win

Το RTP ή η επιστροφή στον παίκτη στην περίπτωση αυτού του κουλοχέρη είναι 96,24%. Αυτό είναι ένα καλό RTP που είναι άνετα υψηλότερο από το μέσο RTP του 96%.

Η διακύμανση αυτού του κουλοχέρη είναι χαμηλή, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε νίκες συχνά και να διασκεδάζετε πολύ.

Δεδομένου ότι η απόκλιση είναι χαμηλή, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η μέγιστη νίκη είναι 2.000 φορές το ποντάρισμά σας. Αυτό το Max Win είναι πολύ καλό για μια υποδοχή χαμηλής διακύμανσης παιχνιδιού.

Κερδίστε έως και 2.000 φορές το στοίχημά σας στον κουλοχέρη Blazing Mammoth

Κερδίστε έως και 2.000 φορές το στοίχημά σας στον κουλοχέρη Blazing Mammoth

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον διαδικτυακό κουλοχέρη Blazing Mammoth;

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης Blazing Mammoth εγγυάται διασκεδαστική και γρήγορη δράση. Θα ενεργοποιήσετε εύκολα τις Δωρεάν Περιστροφές και τα Τζάκποτ μπορούν να κερδηθούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. PearFiction Studios έχουν δημιουργήσει αυτόν τον κουλοχέρη πολύ καλά.

Εάν παίζετε κουλοχέρηδες βίντεο υψηλής διακύμανσης για λίγο, αυτή η υποδοχή μπορεί να σας προσφέρει το διάλειμμα που χρειάζεστε. Θα σας χαλαρώσει δίνοντάς σας εύκολες νίκες. Επιπλέον, η χρήση χρωμάτων σε αυτήν την υποδοχή καθιστά δύσκολο να κοιτάξετε μακριά. Έχει όλα όσα θα έπρεπε να έχει μια υποδοχή χαμηλής διακύμανσης.

Η ικανότητα να κερδίσετε το Max Win κατά τη διάρκεια της βασικής υποδοχής είναι υποτιμημένη. Μην ξεχνάτε τους Πολλαπλασιαστές στις Δωρεάν Περιστροφές που θα ενισχύσουν τις νίκες σας και θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε 2 ή 3 φορές περισσότερα από τη βασική υποδοχή.

Εν ολίγοις, η υποδοχή Blazing Mammoth αξίζει τον χρόνο σας. Αν σας αρέσουν οι κουλοχέρηδες χαμηλής διακύμανσης, αυτή η υποδοχή είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Blazing Mammoth Slot – FAQ

Πόσο ψηλά είναι το Max Win στον διαδικτυακό κουλοχέρη Blazing Mammoth;

Το μέγιστο κέρδος είναι 2.000 φορές το ποντάρισμά σας, το οποίο είναι καλό για μια υποδοχή χαμηλής διακύμανσης.

Πόσο υψηλό είναι το RTP και η διακύμανση του κουλοχέρη βίντεο Blazing Mammoth;

Το RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,24%, το οποίο είναι καλό. Η διακύμανση αυτού του κουλοχέρη είναι χαμηλή, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε σταθερά, αλλά οι δυνατότητες θα είναι περιορισμένες.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Blazing Mammoth;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε έως και 30 δωρεάν περιστροφές με έναν πολλαπλασιαστή 2x ή 3x. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσγειώσετε 3 Scatters στους μεσαίους κυλίνδρους για να ενεργοποιήσετε τις Δωρεάν Περιστροφές.

Πώς μπορώ να κερδίσω Instant Mammoth Jackpots στον κουλοχέρη Blazing Mammoth;

Μπορείτε να κερδίσετε Instant Mammoth Jackpot προσδίδοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μαμούθ οπουδήποτε στους τροχούς. Μπορείτε να κερδίσετε από 1x έως 2.000x του πονταρίσματος σας ανάλογα με τον αριθμό των συμβόλων μαμούθ στους τροχούς.

Μπορώ να παίξω τον κουλοχέρη Blazing Mammoth δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε Δωρεάν Περιστροφές με Πολλαπλασιαστές και Τζάκποτ έως και 2.000 φορές το ποντάρισμά σας παίζοντας το δωρεάν demo του κουλοχέρη Blazing Mammoth εδώ στο BETO.