ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης Alice in Adventureland - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

Alice in Adventureland από Fantasma Games

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση Alice in Adventureland

Alice in Adventureland

Ο κουλοχέρης Alice in Adventureland προσφέρει μια όμορφη αναπαράσταση της ιστορίας της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων. Αυτός ο κουλοχέρης φαίνεται καινοτόμος και συναρπαστικός και προσφέρει πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά. Διαθέτει Adventure Free Spins, Rocketkat, Ultrabomb, Adventure Spin και Buy Free Spins. Το πιο ελκυστικό είναι ότι αυτός ο κουλοχέρη προσφέρει μέγιστο κέρδος 10.000 φορές του στοιχήματός σας.

Σε αυτήν την κριτική για τον κουλοχέρη Alice in Adventureland, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς αυτόν τον κουλοχέρη και όλες τις δυνατότητες του. Σας συνιστούμε να μείνετε μαζί μας μέχρι το τέλος για να μην χάσετε οτιδήποτε σημαντικό.


Κυκλοφόρησε: 31.03.2022
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X10000

Συντάχθηκε από: Julius De Vries | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 03 Sep 2022

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Θετικά

Μέγιστη νίκη 10.000 φορές του στοιχήματός σας

Πρωτοποριακό και διασκεδαστικό θέμα

Δωρεάν Περιστροφές με προοδευτικές λειτουργίες

Εξαιρετικά ισχυρό Περιπέτεια

Επιλογή αγοράς δωρεάν περιστροφών

Αρνητικά

Χρειάζεται χρόνος για να ενεργοποιηθούν ισχυρές λειτουργίες

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Fantasma Games

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 96.26

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Λεπτομέρειες για Σπασίκλες

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα 100.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 4

Θέματα Παιχνιδιού

Ατμοπάνκ


Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Διασπορά Wild Αγορά Χαρακτηριστικού Ανταλλαγή Συμβόλου Συλλογή Ενέργειας Επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild


Χαρακτήρες

Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων


Συλλέξτε Scatters και ενεργοποιήστε τις λειτουργίες στον κουλοχέρη Δωρεάν Περιστροφές στο Alice in Adventureland

Συλλέξτε Scatters και ενεργοποιήστε τις λειτουργίες στον κουλοχέρη Δωρεάν Περιστροφές στο Alice in Adventureland

Καλώς ήρθατε στον κουλοχέρη Alice in Adventureland

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι ένα από τα πιο γνωστά βιβλία που επικεντρώνεται στην ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που ονομάζεται Αλίκη. Η Αλίκη κατέληξε κατά λάθος σε έναν κόσμο φαντασίας. Η Fantasma Games δημιούργησε τον κουλοχέρη Alice in Adventureland μετά από έμπνευση από την ιστορία της Αλίκης. Το ξανασκέφτηκαν για να το κάνουν πιο συναρπαστικό.

Ο κουλοχέρης Alice in Adventureland έχει διάταξη 5x4 με 20 γραμμές πληρωμής και πολλές εξαιρετικές δυνατότητες μπόνους. Αυτός ο πολύχρωμος και ζωντανός κουλοχέρης έχει όμορφο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που έχουν πολλά στοιχεία ανταμοιβής.

Μπορείτε να απολαύσετε Adventure Free Spins, όπου μπορείτε να συλλέξετε Scatters για να προχωρήσετε σε περισσότερα επίπεδα επιβράβευσης. Στη βασική υποδοχή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Rocketkat που θα σας ανταμείψει με Wilds και εύκολες νίκες. Σύντομα θα εξερευνήσουμε όλες τις συναρπαστικές δυνατότητες που προσφέρει αυτός ο κουλοχέρη, γι' αυτό συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική.

Βίντεο: Κουλοχέρης Alice in Adventureland - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2023)

Gameplay βίντεο κουλοχέρη Alice in Adventureland

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Θέμα φαντασίας και κορυφαία γραφικά

Θέμα και Σχέδιο

Fantasma Games είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές κουλοχέρηδωνόσον αφορά το σχεδιασμό κουλοχέρηδων. Ο κουλοχέρης Alice in Adventureland είναι εντυπωσιακός και μας αρέσει η μοντέρνα εμφάνιση των χαρακτήρων του κουλοχέρη. Θα λατρέψετε αυτή την πολύχρωμη και τριπλή περιπέτεια στον κόσμο της φαντασίας.

Η μουσική υπόκρουση είναι διασκεδαστική και γρήγορος. Τα σύμβολα ζωντανεύουν όταν αποτελούν μέρος μιας νίκης. Το φόντο είναι απλό και έχει ροζ και μοβ ουρανό. Συνολικά, αυτός ο κουλοχέρης έχει σχεδιαστεί καλά και θα λατρέψετε τη σχεδίαση και το παιχνίδι.

Σύμβολα

Το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή είναι το Wild, το οποίο θα σας πληρώσει το 15 φορές το ποντάρισμά σας για την προσγείωση ενός συνδυασμού πέντε του είδους. Άλλα σύμβολα premium είναι η Αλίκη, το κουνέλι με τα γάντια του μποξ, ένα ρολόι τσέπης, μια τσαγιέρα και ένα κομμάτι σκακιού ιππότη. Αυτά τα σύμβολα με υψηλές αποδόσεις πληρώνουν 3x έως 10x του στοιχήματός σας για την προσγείωση ενός πεντάμορφου συνδυασμού.

Αυτός ο κουλοχέρης έχει κουστούμια καρτών ως σύμβολα κανονικής πληρωμής που πληρώνουν 2x έως 2,5 φορές του στοιχήματός σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε στο είδος του. Το σύμβολο Scatter είναι μια καρδιά και το σύμβολο Rocketkat είναι ένα μηχανικό πρόσωπο γάτας. Τέλος, το σύμβολο Ultrabomb είναι μια βόμβα με μια καρδιά ζωγραφισμένη πάνω της.

Απολαύστε 12 Δωρεάν Περιστροφές με διάφορα συναρπαστικά επίπεδα

Απολαύστε 12 Δωρεάν Περιστροφές με διάφορα συναρπαστικά επίπεδα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να κατακτήσετε την Αλίκη στον κουλοχέρη Adventureland

Ας εξερευνήσουμε τα βασικά που θα σας κάνουν να είστε κύριος στο να παίζετε αυτόν τον κουλοχέρη.

  • Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί νομισμάτων για να ορίσετε την αξία του στοιχήματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες προκαθορισμένες ρυθμίσεις για να ορίσετε το στοίχημά σας από ένα ελάχιστο 0,20 € έως ένα μέγιστο στοίχημα 80 €.
  • Αφού είστε ικανοποιημένοι με την αξία του στοιχήματος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μωβ κουμπί με το κυρτό βέλος για να ξεκινήσετε το παιχνίδι.
  • Πάνω από το κουμπί περιστροφής βρίσκεται το κουμπί αυτόματης αναπαραγωγής, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε 5 έως 100 περιστροφές στον αυτόματο πιλότο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε όρια απώλειας ή νίκης ανάλογα με την άνεσή σας.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές κάτω δεξιά για πρόσβαση στο μενού.
  • Το μενού θα σας δώσει πρόσβαση στους κανόνες παιχνιδιού, στον πίνακα πληρωμών και στις ρυθμίσεις.
  • Ο πίνακας πληρωμών παρέχει τις πληρωμές συμβόλων και πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά.
  • Οι ρυθμίσεις σάς δίνουν πρόσβαση σε διάφορες χρήσιμες επιλογές και οι κανόνες παιχνιδιού εξηγούν λεπτομερώς τους κανόνες του παιχνιδιού.
Προσθέστε 3 Scatters μπόνους για να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές

Προσθέστε 3 Scatters μπόνους για να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Υπέροχα χαρακτηριστικά μπόνους

Μπορείτε να απολαύσετε πολλές συναρπαστικές λειτουργίες κουλοχέρη Alice in Adventureland, όπως η λειτουργία Rocketkat, οι δωρεάν περιστροφές Adventure, η λειτουργία Ultrabomb και η Adventure Spin. Μπορείτε να απολαύσετε τη λειτουργία Rocketkat μόνο στη βασική υποδοχή, καθώς οι άλλες λειτουργίες συνδέονται με τις Δωρεάν Περιστροφές. Ας δούμε πώς λειτουργεί.

Λειτουργία Rocketkat

Η λειτουργία Rocketkat ενεργοποιείται εάν προσγειώσετε σύμβολα Rocketkat σε πολλούς τροχούς. Σε αυτό το χαρακτηριστικό, όλα τα σύμβολα Rocketkat θα μετακινηθούν προς τα αριστερά και θα αναβαθμίσουν τα κανονικά σύμβολα και τα σύμβολα Scatter σε σύμβολα Wild τυχαία. Τα κανονικά σύμβολα αναβαθμίζονται μόνο, αλλά ένα ειδικό σύμβολο όπως το Wild αναβαθμίζεται σε σύμβολο 2x Multiplier Wild.

Το σύμβολο Rocketkat θα αφήσει ένα Wild στη θέση του.

Εάν το Wild που αναβαθμίζεται μέσω αυτής της δυνατότητας έχει ήδη πολλαπλασιαστή, τότε η τιμή του Πολλαπλασιαστή θα αυξηθεί κατά 1. Με αυτόν τον τρόπο, ο πολλαπλασιαστής που σχετίζεται με ένα Wild μπορεί να φτάσει έως και 9x. Προφανώς, τα σύμβολα Rocketkat θα μετακινηθούν προς τα αριστερά ένα προς ένα.

Στο επίπεδο 2 των Δωρεάν Περιστροφών, τα σύμβολα Rocketkat θα αναβαθμίσουν όλες τις θέσεις σε σύμβολα μπαλαντέρ και θα ταξιδέψουν σε διάφορες κατευθύνσεις, όπως πάνω, κάτω και πάνω αριστερά (διαγώνια).

Δημιουργήστε εύκολους νικηφόρους συνδυασμούς μέσω των Δωρεάν περιστροφών στον διαδικτυακό κουλοχέρη Alice in Adventureland

Δημιουργήστε εύκολους νικηφόρους συνδυασμούς μέσω των Δωρεάν περιστροφών στον διαδικτυακό κουλοχέρη Alice in Adventureland

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Δωρεάν περιστροφές περιπέτειας στον κουλοχέρη Alice in Adventureland

Θα λάβετε 12 Δωρεάν Περιστροφές προσγειώνοντας 3 Scatters στους κυλίνδρους στο βασικό παιχνίδι. Όλα τα σύμβολα Scatter που προσγειώνετε κατά τη λειτουργία Adventure Free Spins θα συλλέγονται σε ένα μέτρο. Καθώς συλλέγετε περισσότερα Scatters, μπορείτε να προχωρήσετε στο επίπεδο 1 και στο επίπεδο 2 από το επίπεδο 0 και να απολαύσετε πιο ισχυρές λειτουργίες.

Ακολουθούν οι λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε με βάση τον συνολικό αριθμό Scatters που συλλέγονται κατά τη λειτουργία Δωρεάν περιστροφών.

  • 4 Σύμβολα Scatter: Ενεργοποιεί τη λειτουργία Ultrabomb
  • 9 σύμβολα Scatter: 4 επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές και μπείτε στο επίπεδο 2, όπου τα σύμβολα Rocketkat αναβαθμίζουν όλα τα επηρεαζόμενα σύμβολα
  • 15 Σύμβολα Scatter: Το Adventure Spin απονέμεται στο τέλος των Δωρεάν Περιστροφών.

Λειτουργία Ultrabomb

Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, ένα σύμβολο Ultrabomb τοποθετείται στον πρώτο κύλινδρο. Το σύμβολο Ultrabomb θα ενεργοποιηθεί μόλις το Rocketkat διασχίσει. Το ενεργοποιημένο σύμβολο θα αναβαθμίσει τα κανονικά σύμβολα, τα Wilds και τα Multiplier Wild σε τυχαίες θέσεις, σύμφωνα με τον αριθμό που εμφανίζεται στο σύμβολο Bomb Wild.

Μόλις τελειώσει αυτή η δυνατότητα, τα ενεργοποιημένα σύμβολα Bomb Wild θα μετατραπούν σε σύμβολα Wild.

Λειτουργία Περιπέτειας

Αυτός ο γύρος μπόνους απονέμεται κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών της Αλίκης στη Χώρα της Περιπέτειας αφού συγκεντρώσετε 15 Scatters. Παίζεται αφού ολοκληρωθούν όλες οι Δωρεάν Περιστροφές. Πριν ξεκινήσει αυτή η λειτουργία, 3 έως 12 σύμβολα Ultrabomb και 3 έως 7 σύμβολα Rocketkat θα τοποθετηθούν σε τυχαίες θέσεις στους κυλίνδρους.

Σε αυτήν τη δυνατότητα, το σύμβολο Rocketkat κινείται σε πολλές κατευθύνσεις και μετατρέπει όλα τα σύμβολα που επηρεάζει. Επομένως, αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική, επειδή όλα τα σύμβολα Ultrabomb και Rocketkat θα συνεργαστούν για να σας δώσουν μια περιστροφή με τεράστιες δυνατότητες.

Εν ολίγοις, αυτό είναι το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό αυτού του κουλοχέρη και ένα μόνο επικερδές Adventure Spin μπορεί να σας δώσει τη μεγαλύτερη νίκη σας μέχρι τώρα.

Αγοράστε δωρεάν περιστροφές

Εάν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε δωρεάν περιστροφές περιπέτειας και να απολαύσετε Wild Multipliers, εγγυημένες αναβαθμίσεις συμβόλων και άλλα πλεονεκτήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «Αγοράστε δωρεάν περιστροφές» και να πληρώσετε 100 φορές το ποντάρισμά σας για να ξεκινήσετε τη διασκέδαση.

Τα σύμβολα Rocketkat είναι γνωστά για την τυχαία αναβάθμιση συμβόλων

Τα σύμβολα Rocketkat είναι γνωστά για την τυχαία αναβάθμιση συμβόλων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, Variance και Max Win

Μπορείτε να απολαύσετε ένα RTP 96,26% εάν αποφασίσετε να παίξετε τον κουλοχέρη Alice in Adventureland. Αυτό είναι περίπου το μέσο RTP, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Η διακύμανση αυτού του κουλοχέρη είναι μέτρια προς υψηλή ή 4 στα 5, επομένως δεν θα κερδίζετε σταθερά, αλλά θα απολαύσετε υψηλές δυνατότητες.

Το μέγιστο κέρδος είναι 10.000 φορές το ποντάρισμά σας και έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να το αποκτήσετε μέσω της λειτουργίας Adventure Spin.

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές, Rocketkat, Ultrabomb και άλλες δυνατότητες στον κουλοχέρη Alice in Adventureland

Απολαύστε δωρεάν περιστροφές, Rocketkat, Ultrabomb και άλλες δυνατότητες στον κουλοχέρη Alice in Adventureland

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον κουλοχέρη Alice in Adventureland;

Ο κουλοχέρης Alice in Adventureland της Fantasma Games είναι γεμάτος ανατροπές και υπέροχες εκπλήξεις. Τα πάντα σχετικά με αυτόν τον κουλοχέρη, από το θέμα μέχρι το Max Win, είναι εντυπωσιακά. Είναι σπάνιο να βρείτε μια υποδοχή που να είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, αλλά αυτή η υποδοχή είναι ακριβώς αυτή.

Το παιχνίδι μπόνους Free Spins είναι το πιο αναμενόμενο χαρακτηριστικό αυτού του κουλοχέρη, επειδή μπορείτε να συλλέξετε Scatters και να απολαύσετε εύκολες νίκες. Το μέγιστο δυναμικό ξεκλειδώνεται συλλέγοντας 15 Scatters και ενεργοποιώντας το Adventure Spin. Από την άλλη πλευρά, η υποδοχή βάσης δεν είναι κακή γιατί το Rocketkat είναι εκεί για να το κάνει συναρπαστικό.

Η ανατροπή στο θέμα της Χώρας των Θαυμάτων λειτουργεί καλά. Μας αρέσει η εμφάνιση της Adventureland Alice, η οποία φαίνεται πολύ πιο περιπετειώδης από την κανονική Alice. Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη γιατί δεν μπορούμε να θυμηθούμε πότε η Fantasma Gaming κυκλοφόρησε μια υποδοχή που δεν φαινόταν υπέροχη.

Εν ολίγοις, θα πρέπει να ζήσετε αυτή τη μεταμόρφωση της Αλίκης του Lewis Carrol παίζοντας τον κουλοχέρη Alice in Adventureland.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Κουλοχέρη Alice in Adventureland – FAQ

Πόσο ψηλά είναι το Max Win στον κουλοχέρη Alice in Adventureland;

Το Max Win είναι 10.000 φορές το ποντάρισμά σας, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό Max Win. Έχετε τις υψηλότερες πιθανότητες να κερδίσετε τη μέγιστη νίκη μέσω της λειτουργίας Adventure Spin.

Πόσο υψηλό είναι το RTP και η διακύμανση του κουλοχέρη Alice in Adventureland;

Το RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 96,26%. Η διακύμανση αυτής της υποδοχής είναι μέτρια προς υψηλή.

Υπάρχουν δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη Alice in Adventureland;

Ναι, θα λάβετε 12 Δωρεάν Περιστροφές αφού προσγειώσετε 3 Scatters στους τροχούς. Οι Δωρεάν Περιστροφές έχουν διάφορα επίπεδα που θα ενεργοποιήσουν ορισμένες λειτουργίες για να διευκολύνουν τα μεγάλα κέρδη. Θα λάβετε τη δυνατότητα Ultrabomb, μια πιο ισχυρή λειτουργία Rocketkat και το Adventure Spin προχωρώντας στα επίπεδα.

Είναι δυνατόν να παίξετε δωρεάν τον κουλοχέρη Alice in Adventureland;

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε Multiplier Wilds, Δωρεάν Περιστροφές και πολλά άλλα παίζοντας δωρεάν το demo του κουλοχέρη Alice in Adventureland εδώ στο BETO.