ΜΕΝΟΎ

Κουλοχέρης 10001 Nights - Δωρεάν Παιχνίδι και Αξιολογήσεις (2024)

10001 Nights
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε

10001 Nights από Red Tiger

Θέλετε να Παίξετε; - Επιλέξτε ένα Μπόνους

Αξιολόγηση 10001 Nights

10001 Nights

Το 10.001 Nights by Red Tiger Gaming είναι ένας υπέροχος κουλοχέρης που βασίζεται στη λαογραφία της Μέσης Ανατολής. Θα απολαύσετε αυτόν τον κουλοχέρη λόγω των μαγικών χαρακτηριστικών του, όπως οι δωρεάν περιστροφές. Αυτός ο κουλοχέρης με 5 κυλίνδρους και 20 γραμμές πληρωμής μοιάζει επιφανειακά με έναν απλό κουλοχέρη. Ωστόσο, διαθέτει χαρακτηριστικά που θα σας εκπλήξουν, όπως τα Mega Wilds και οι λειτουργίες πολλαπλών επιλογών.

Θα εξερευνήσουμε τι προσφέρει αυτός ο κουλοχέρης σε αυτή την κριτική του κουλοχέρη 10.001 Nights.


Κυκλοφόρησε: 17.11.2020
Μεταβλητότητα
Μέγιστη Νίκη: X10347

Συντάχθηκε από: Kim Birch | Η αξιολόγηση ενημερώθηκε τελευταία φορά: 27 Απρίλιος 2024 | Έλεγχος γεγονότων από: Jasmin Williams

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Η Kim Birch έχει κερδίσει και χάσει απέναντι στους καλύτερους επαγγελματίες του πόκερ παγκοσμίως. Εκτός από ειδικός στο πόκερ και το blackjack, η Kim έχει επίσης δημοσιεύσει 3 βιβλία. Σχετικά Kim Birch

Αξιολογήσεις από τους εμπειρογνώμονες του BETO Slots

Δημοτικότητα

Καινούργιο

ΕΣΠ%

Τζάκποτ

Τρόποι Για Να Νικήσετε

Ενθουσιασμός

Βίντεο: Gameplay & Μεγάλη νίκη

Χαρακτηριστικά Κουλοχέρη

Αγορά Μπόνους

Αγορά Μπόνους

Ποντάρισμα

Ποντάρισμα

Τζάκποτ

Τζάκποτ

Θετικά

10.347x μέγιστο κέρδος

Δωρεάν περιστροφές με ισχυρές δυνατότητες

Δυνατότητα ξεκλειδώματος νέων λειτουργιών παίζοντας περισσότερο

Καινοτόμα χαρακτηριστικά

Ομαλά κινούμενα σχέδια και εξαιρετικά γραφικά

Αρνητικά

Υψηλή διακύμανση

Δεδομένα Κουλοχέρη

Πάροχος Red Tiger

Μεταβλητότητα

ΕΣΠ% 94.73

Τύπος Παιχνιδιού Κουλοχέρηδες

Jackpot Όχι


Εύρος πονταρίσματος & διάταξη παιχνιδιού

Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα 250.00

Κύλινδροι 5

Γραμμές 4

Γραμμές πληρωμής 20

Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού

Τυχαίες Ανταμοιβές Συλλογή Ενέργειας Τυχαία Wild Μπόνους Παιχνίδι: Επιλέξτε Αντικείμενα Εύρος ΕΣΠ Πολλαπλασιαστής Σύμβολα Scatter Δωρεάν Περιστροφές Wild Σύμβολο Mega (3x3)


Καζίνο

Χρώματα Τράπουλας


Απολαύστε μοναδικά χαρακτηριστικά γεμίζοντας μια λάμπα με μαγικό λάδι

Απολαύστε μοναδικά χαρακτηριστικά γεμίζοντας μια λάμπα με μαγικό λάδι

Καλώς ήρθατε στον κουλοχέρη 10,001 Nights από Red Tiger Gaming

Το10.001 Nights είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι με 5 κυλίνδρους και 4 σειρές που ενισχύεται από ευκρινή γραφικά και ομαλές κινήσεις. Διαθέτει 20 γραμμές πληρωμής, αλλά είναι υπεραρκετές για να σας ανταμείψουν καλά λόγω των λειτουργιών μπόνους που θα συζητήσουμε λίγο αργότερα.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος κουλοχέρης εμπνευσμένος από τη λαογραφία της Μέσης Ανατολής και ούτε ο τελευταίος. Τα κανονικά σύμβολα μπαλαντέρκαι τα Stacked Wild προσθέτουν στις δυνατότητες του βασικού κουλοχέρη. Ακόμα και τα σύμβολα με χαμηλό κέρδος φαίνονται όμορφα, επειδή είναι φτιαγμένα από πολύτιμους λίθους και εμφανίζονται στο σχήμα των τεσσάρων κομματιών χαρτιών.

Όταν πετύχετε αρκετά σύμβολα Destiny Spins, θα ενεργοποιείτε καθημερινά δωρεάν περιστροφές. Τα σύμβολα της λάμπας είναι επίσης εκεί για να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε νέες λειτουργίες.

Οι τυχαίες λειτουργίες σε αυτόν τον κουλοχέρη σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε όλα τα σύμβολα με χαμηλό κέρδος για μια περιστροφή, να προσθέσετε έναν τυχαίο αριθμό μπαλαντέρ στους κυλίνδρους, να λάβετε έναν πολλαπλασιαστή κερδών και να λάβετε Mega Wilds. Αυτές είναι μόνο οι λειτουργίες που θα απολαύσετε στο βασικό παιχνίδι και το καλύτερο είναι ότι ξεκλειδώνετε περισσότερες ανταμείβοντας λειτουργίες όσο παίζετε για μεγαλύτερη διάρκεια. Εν ολίγοις, αυτό το παιχνίδι σας ανταμείβει καλά για την επένδυση του χρόνου και των χρημάτων σας.

Σύντομα θα δούμε πώς λειτουργούν τα μαγικά χαρακτηριστικά αυτού του κουλοχέρη και θα σας εξηγήσουμε τα πάντα, ώστε να νιώθετε σιγουριά παίζοντας αυτόν τον κουλοχέρη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Μεσανατολικό θέμα και εντυπωσιακά γραφικά

Αυτός ο κουλοχέρης είναι εμπνευσμένος από τη συλλογή 1001 Νύχτες, η οποία είναι μια συλλογή ιστοριών της Μέσης Ανατολής.

Πίσω από τους τροχούς, θα δείτε την όμορφη θέα από το δωμάτιο του σουλτάνου. Η θέα της πόλης στην αραβική έρημο είναι μαγευτική και έχει μια μοναδική λάμψη που θα σας μαγνητίσει.

Ένα αργό και παραδοσιακό soundtrack στο παρασκήνιο συμπληρώνει καλά το gameplay. Παρόλο που το soundtrack είναι αξιοπρεπές, δεν είναι τόσο καλό όσο τα γραφικά και το θέμα. Red Tiger Η Gaming έχει δουλέψει σκληρά για τη δημιουργία αυτού του όμορφου κουλοχέρη και μας αρέσουν τα κινούμενα σχέδια που έχουν προσθέσει.

Τα σύμβολα έχουν δημιουργηθεί με προσοχή. Ο σουλτάνος με τους κόκκινους πολύτιμους λίθους στο τουρμπάνι του και το μαγικό λυχνάρι είναι παραδείγματα συμβόλων που φαίνονται εξαιρετικά. Ο σουλτάνος είναι το πιο κερδοφόρο σύμβολο, επειδή θα σας ανταμείψει 40 φορές το ποντάρισμά σας για να πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό πέντε διαφορετικών τύπων.

Το σύμβολο Wild είναι μια όμορφη αραβική γυναίκα και θα σας αποφέρει 55x το ποντάρισμά σας για να πετύχετε έναν συνδυασμό πέντε από ένα είδος. Το σύμβολο Scatter είναι το πανέμορφο παλάτι του σουλτάνου, το οποίο θα ενεργοποιήσει δωρεάν περιστροφές αν καταφέρετε να πετύχετε τρεις.

Αυτός ο κουλοχέρης λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θέλετε να παίξετε στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.

Trigger Destiny Spins προσγειώνοντας τρία ή περισσότερα Scatter

Trigger Destiny Spins προσγειώνοντας τρία ή περισσότερα Scatter

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Πώς να παίξετε τον κουλοχέρη 10,001 Nights

Σε αυτή την ενότητα, θα εξετάσουμε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού αυτού του κουλοχέρη. Ας ξεκινήσουμε.

  • Θα παρατηρήσετε το κίτρινο κουμπί περιστροφής κάτω δεξιά, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιστρέψετε τους τροχούς.
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο ποντάρισμά σας κάτω αριστερά και να το ρυθμίσετε μεταξύ 0,20 € (ελάχιστο ποντάρισμα) και 8 € (μέγιστο ποντάρισμα).
  • Το κουμπί αυτόματης αναπαραγωγής βρίσκεται κοντά στο κουμπί του στοιχήματος και σας επιτρέπει να κάνετε έως και 100 περιστροφές στον αυτόματο πιλότο με προσαρμοσμένα όρια απωλειών και κερδών.
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί πληρωμών κάτω αριστερά για να δείτε τα χαρακτηριστικά και τις πληρωμές. Εάν θέλετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον κουλοχέρη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί βοήθειας κοντά στο κουμπί πληρωμών.
  • Η λειτουργία turbo είναι επίσης διαθέσιμη και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί turbo κοντά στο κουμπί περιστροφής.
  • Αν θέλετε να δείτε το υπόλοιπό σας, μπορείτε να το δείτε στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον ήχο, να εισέλθετε ή να εξέλθετε από την πλήρη οθόνη και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες και τους πίνακες πληρωμών.
Απολαύστε μπόνους δωρεάν περιστροφών στον online κουλοχέρη 10.001 Nights

Απολαύστε μπόνους δωρεάν περιστροφών στον online κουλοχέρη 10.001 Nights

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Χαρακτηριστικά μαγικού κουλοχέρη

Οβιντεοκουλοχέρης 10.001 Nights διαθέτει λειτουργίες μπόνους που παρακινούν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν, επειδή ανταμείβεστε με νέες λειτουργίες καθώς συνεχίζετε να παίζετε. Αυτό οφείλεται στη λειτουργία Feature Lamps που θα συζητήσουμε μαζί με άλλα συναρπαστικά χαρακτηριστικά μπόνους. Ας ξεκινήσουμε.

Λάμπες χαρακτηριστικών

Στους τροχούς θα βρείτε χρυσές λάμπες πετρελαίου που θα γεμίσουν τις Feature Lamps όταν τις συλλέξετε. Το πλεονέκτημα της συλλογής λαμπτήρων πετρελαίου είναι ότι θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε νέες λειτουργίες και να τις διατηρήσετε ξεκλείδωτες για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

Όταν γεμίζετε εντελώς μια λάμπα χαρακτηριστικών, μια νέα λειτουργία θα ενεργοποιηθεί στην επόμενη περιστροφή, και αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία με το ίδιο ποντάρισμα. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα από ένα χαρακτηριστικά και να απολαύσετε έως και τέσσερα χαρακτηριστικά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, και ας δούμε ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά.

  1. Λειτουργία Imperial Spin: Η λειτουργία Imperial Spin ενεργοποιείται με τη συλλογή 6 λαμπτήρων πετρελαίου. Σε αυτή τη λειτουργία, τα σύμβολα με χαμηλές αποδόσεις αφαιρούνται και εμφανίζονται μόνο τα σύμβολα με υψηλές αποδόσεις για να σας δώσουν την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα κέρδη.
  2. Λειτουργία τυχαίων μπαλαντέρ: Θα πρέπει να συγκεντρώσετε 7 λάμπες πετρελαίου (13 συνολικά λάμπες πετρελαίου) για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Σε αυτή τη λειτουργία, ένας τυχαίος αριθμός συμβόλων Wild θα εμφανιστεί για να σας βοηθήσει να κερδίσετε.
  3. Multi-Pick Feature: Για να ενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό χρειάζονται 8 λάμπες πετρελαίου (21 συνολικά λάμπες πετρελαίου). Θα επιλέξετε από τρεις κάρτες για να αποκαλύψετε τον πολλαπλασιαστή που θα εφαρμοστεί στην επόμενη νίκη σας.
  4. Χαρακτηριστικό Mega Wilds: Αυτή η τελική λειτουργία ξεκλειδώνεται και ενεργοποιείται με τη συλλογή 9 λαμπτήρων πετρελαίου (30 συνολικά λαμπτήρες πετρελαίου). Σε αυτή τη λειτουργία, θα αποκτήσετε τουλάχιστον 1 Mega Wild που θα γεμίσει ολόκληρο τον κύλινδρο.

Χαρακτηριστικό Πεπρωμένου/Δωρεάν Περιστροφές

Η προσγείωση 3, 4 ή 5 Scatter στο βασικό παιχνίδι θα δώσει 8, 10 και 12 δωρεάν περιστροφές, αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε εκ νέου Free Spins ή Destiny Spins προσγειώνοντας 3, 4 ή 5 Scatter, τα οποία θα σας δώσουν 6, 7 και 8 επιπλέον Free Spins, αντίστοιχα.

Ο γύρος Bonus Destiny Spins είναι όπως στον βασικό κουλοχέρη, αλλά η λειτουργία Feature Lamps ενεργοποιείται πιο συχνά κατά τη διάρκεια αυτών των περιστροφών. Έτσι, όποιες λειτουργίες έχετε ξεκλειδώσει, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε μεγάλα κέρδη. Είναι επίσης δυνατό να επωφεληθείτε από πολλαπλά χαρακτηριστικά σε μία μόνο περιστροφή. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε τη λειτουργία Mega Wilds με το Imperial Spin για να δημιουργήσετε τρελά κέρδη.

Απολαύστε όμορφα σύμβολα στον κουλοχέρη 10.001 Nights

Απολαύστε όμορφα σύμβολα στον κουλοχέρη 10.001 Nights

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

RTP, Variance και μέγιστο κέρδος

ΤοRTP αυτού του κουλοχέρη είναι 95,73%, το οποίο είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το μέσο RTP του 96%. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να δοκιμάσετε αυτόν τον κουλοχέρη, επειδή δεν θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο.

Η διακύμανση είναι υψηλή, οπότε πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί παίζοντας αυτόν τον κουλοχέρη.

Το μέγιστο κέρδος είναι 10.347x του πονταρίσματός σας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο κουλοχέρης έχει τεράστιες δυνατότητες κέρδους.

Κυνηγήστε ένα μέγιστο κέρδος 10,347x το ποντάρισμά σας

Κυνηγήστε ένα μέγιστο κέρδος 10,347x το ποντάρισμά σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Αξίζει τον διαδικτυακό κουλοχέρη 10.001 Nights;

Ο διαδικτυακός κουλοχέρης 10.001 Nights αξίζει τον χρόνο σας, επειδή διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και γραφικά που θα σας διασκεδάσουν και θα σας ανταμείψουν ταυτόχρονα. Ο γύρος μπόνους των δωρεάν περιστροφών μπορεί να μην φαίνεται πολύς, αλλά μπορεί να είναι πολύ ισχυρός αν έχετε ξεκλειδώσει όλες τις λυχνίες μπόνους. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να τις ξεκλειδώσετε όλες, αλλά αξίζει τον κόπο.

Δεν συνιστούμε να αλλάξετε το στοίχημά σας μετά το ξεκλείδωμα των Feature Lamps, επειδή θα πρέπει να το κάνετε από την αρχή. Μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις μοναδικές λειτουργίες τυχαία και να μην βαρεθείτε ποτέ τον βασικό κουλοχέρη λόγω των Feature Lamps.

Τα γραφικά, το θέμα και τα κινούμενα σχέδια είναι εξαιρετικά. Θα απολαύσετε το ομαλό gameplay και το καλύτερο μέρος του gameplay είναι οι δωρεάν περιστροφές. Ακόμα και το μέγιστο κέρδος των 10.347x του πονταρίσματός σας θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να κερδίσετε κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Θα απολαύσετε το gameplay και θα ανταμειφθείτε αρκετά για να συνεχίσετε να παίζετε. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να κάνετε το ταξίδι στη Μέση Ανατολή παίζοντας το αριστούργηματου online κουλοχέρη 10.001 Nights για εγγυημένη ψυχαγωγία. Αν θέλετε να λάβετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση παίζοντας με πραγματικά χρήματα, επισκεφθείτε τα συνιστώμενα από την BETO online καζίνο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

10.001 Νύχτες - FAQ

Πόσο υψηλό είναι το μέγιστο κέρδος σε κουλοχέρη 10.001 Νύχτες;

Το μέγιστο κέρδος είναι 10.347 φορές το ποντάρισμά σας, το οποίο παραδόξως δεν ταιριάζει με το όνομα του κουλοχέρη. Ωστόσο, είναι πάνω από 10.001 που είναι υπέροχο.

Πόσο υψηλό είναι το RTP του κουλοχέρη βίντεο 10.001 Nights;

Το RTP αυτού του κουλοχέρη είναι 95,73%, το οποίο είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο, αλλά δύσκολα θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι σας.

Διατίθενται δωρεάν περιστροφές στον κουλοχέρη 10.001 Nights;

Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε Destiny Spins ή δωρεάν περιστροφές προσγειώνοντας 3 ή περισσότερα Scatters στους τροχούς. Μπορείτε επίσης να λάβετε επιπλέον δωρεάν περιστροφές προσγειώνοντας περισσότερα Scatters κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Πώς λειτουργούν τα Feature Lamps στην υποδοχή 10.001 Nights;

Θα δείτε 4 Φωτιστικά Χαρακτηριστικά που μπορείτε να γεμίσετε βάζοντας σύμβολα μαγικής λυχνίας στους κυλίνδρους. Η πλήρης πλήρωση αυτών των λυχνιών χαρακτηριστικών θα ενεργοποιήσει μια δυνατότητα επιβράβευσης και θα την ξεκλειδώσει για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

Είναι δυνατόν να παίξετε δωρεάν κουλοχέρη 10.001 Nights;

Ναι, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τον κουλοχέρη 10.001 Nights εδώ στο BETO.